Ξύπνησαν στο Μαξίμου!!! Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου μετά τις νέες εισροές λ@θρομεταναστών από τον Έβρο

Κοινοποίηση:
εβρος

Σε διαρκή επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές αρχές μετά και το χθεσινό περιστατικό με τους 91 μετανάστες που βρέθηκαν σε νησίδα στον Έβρο.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς συγκάλεσε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη για το ζήτημα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Βασίλειος Σκουρής, ο υπουργός Εξωτερικών Βασίλειος Κασκαρέλης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Δανιήλ Εσδράς, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος καθώς και ανώτατα στελέχη της Διοίκησης, σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου.

Τα παραπάνω καταδεικνύουν οτι οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή μετά και το χθεσινό περιστατικό με τους 91 μετανάστες που βρέθηκαν σε νησίδα στον Έβρο.

Οι αυξήσεις των μεταναστευτικών ροών έχουν σημάνει συναγερμό στα σύνορα, με την κυβέρνηση έχει δώσει εντολές για αυξημένα μέτρα επιτήρησης από τους συνοριοφύλακες, από τη στιγμή που απο την πλευρά της Τουρκίας υπάρχουν ομάδες μεταναστών που λόγω των καλών καιρικών συνθηκών και της πτώσης της στάθμης του ποταμού Έβρου, θα επιχειρήσουν να περάσουν με βάρκες παράνομα στη χώρα μας και στη συνέχεια στην ενδοχώρα και τα μεγάλα αστικά κέντρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στεφανε, μην εισαι σιγουρος οτι ξυπνησαν.
    Μπορει να “ξυπνησαν” λογω εκλογων, για να μην “θυμωσουν” αυτοι που ψηφισαν ΝΔ.

Comments are closed.