Ξυλοδαρμός Μετρό: «Ήταν ένα κακό όνειρο – Να είναι καλά τα παιδιά που με χτύπησαν» είπε ο 53χρονος σταθμάρχης

Κοινοποίηση:
ksylodarmos-stathmarxi-omonoia-14-1-21

O 53χρονος σταθμάρχης που έπεσε θύμα επίθεσης στον σταθμό της Ομόνοιας, επισκέφθηκε σήμερα γναθοχειρουργό για να αξιολογήσει την κατάστασή του και μίλησε για το περιστατικό.

«Ήταν ένα κακό όνειρο, πρέπει να πάω στον γιατρό και δεν μπορώ να μιλήσω… Υγεία και ανθρωπιά, τίποτα άλλο» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στους δυο δράστες: «Για τα δύο παιδιά που με χτύπησαν δεν έχω να πω κάτι, να είναι καλά, τίποτα άλλο! Πρέπει να φύγω, να πάω στο νοσοκομείο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Απο χώρες της Ανατολικής Ευρώπης γράψανε.

  2. στημένο αντί να σφαδάζει απο τους πονους οταν φευγουν, τον νοιάζει τον δαρμένο να κατεβασει τη μπλουζα μην φαινεται η κοιλια του?

  3. Φανταστείτε πόσους Έλληνες έχουν δείξει αυτά τα ζώα.

  4. Αλλαγές στον ποινικό κώδικα ανακοίνωσε ο Τσιάρας με αφορμή αυτό το περιστατικό … πείτε μου τώρα ότι δεν είναι στημένο ….

  5. Αφού ήταν στημένο το βιντεάκι τι θέλατε να πει ρε παιδιά; Παραμύθι. Και τα τραύματα και όλα. Όλα για να γίνει προπαγάνδα και να έχει και πρόσχημα ο Καραμανλής να προσλάβει “φύλακες” ΝΔσκυλα τώρα που είναι και προεκλογική περίοδος.

  6. AΛΓΕΡΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ MEΓΑΛΗ ΨΥΧΗ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ. ΤΟΝ ΦΥΛΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ.

  7. Στημένο είναι . Για να περάσουν Νόμους που δίνουν δύναμη στους πραιτοριανους. Δεν προσέξατε ότι αφού του έσπασαν όλο το πρόσωπο , όπως είπε , μόλις τελείωσε ο ξυλοδαρμός, ενώ είναι ξαπλωμένος σχεδόν χωρίς αισθήσεις , σηκώνει το χέρι και στρώνει την μπλούζα του ώστε να μην φαίνεται η κοιλιά του….
    Σε τέτοια κατάσταση κάποιος δεν ξέρει ούτε που είναι η μύτη του…. από τους πόνους και την παράλυση..Χααα χαα χαα!

  8. AΛΓΕΡΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.

  9. Τα δυο κοπροσκυλα θελουν τσακισμα!!!!!! Απο που απορρεει αυτη η αφοβια και το θρασος να κλωτσουν ετσι τον ανθρωπο για το τιποτα;;;;;; Ασφαλως απο την ατιμωρησια της πολιτειας απεναντι σε αλητες με νομους χαδια!!!!!! Αλλα δεν μπορω να καταλαβω ρε ανθρωπε μου , καμια αντιδραση, καθεσαι κατω και τρως τις κλωτσιες, χερια δεν εχεις να σηκωθεις και να αμυνθεις;;;;;; Να πιασεις τον εναν και να τον σκισεις τον κοπριτη;;;;;; Δεν μπορω να καταλαβω!!!!!!!!!

  10. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΄΄ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ΄΄ : ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Ή ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ, ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ…….. ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΓΩ……..ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΟΙ ΄΄ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ΄΄ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΟΙΚΕΙΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΄΄ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ΄΄, ΑΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ΄΄;;;;;;;;;;;;;

  11. μήπως και φόβος; Έμαθα ότι οι θήτες ήταν συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας!!! Άρα, απειλείται από ορδές ελεύθερων από την αστυνομία να κάνουν ότι γουστάρουν!!! σε αυτή τη χώρα ζούμε!!!

  12. ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΔΙΠΟΔΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΘΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΛΙΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ-ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ……

  13. προφανως ειναι συριζαιος και του σφυριξαν να πει κανενα καλο λογο επειδη μαθανε οτι ειναι αλγερινοι

Comments are closed.