“Ξεφτιλίζει” τους πολέμιους της Ορθοδοξίας! Γιώργος Κοινούσης: Ο τραγουδιστής – είδωλο της δεκαετίας του ’70 κοινώνησε 5 φορές κρυφά μέσα στην καραντίνα

Κοινοποίηση:
1

«Η πίστη μου ήταν τόσο δυνατή που δεν μου επέτρεπε να πηγαίνω στην εκκλησία με τη μάσκα του… Ζορό» δήλωσε


Ο Γιώργος Κοινούσης που διέπρεψε ως τραγουδιστής στη δεκαετία του ’70 και αργότερα αποσύρθηκε, στις κατά καιρούς συνεντεύξεις του, πάντα διατράνωνε την πίστη του στον Θεό.

Σε συνέντευξη του σε γνωστή απογευματινή εφημερίδα, δηλώνει για τις ημέρες της καραντίνας:«Δεν έλαβα κανένα μέτρο. Η πίστη μου ήταν τόσο δυνατή που δεν μου επέτρεπε να πηγαίνω στην εκκλησία με τη μάσκα του… Ζορό στο πρόσωπο, σαν μασκοφόρος. Μασκοφόροι είναι μόνο οι ληστές. Εγώ δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή».

Και συνεχίζει: «Για μένα πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο θα έπρεπε να ήταν ότι οι εκκλησίες γεμίζουν από κόσμο τις Κυριακές. Κοινωνούν και κανείς δεν έχει κολλήσει. Εγώ κοινώνησα μέσα στην καραντίνα πέντε συνεχόμενες φορές ‘’λαθραία’’ και δεν έπαθα τίποτα απολύτως. Ναι, κοινώνησα κεκλεισμένων των θυρών! Είναι δυνατόν να μας απαγορεύσουν να αγκαλιαζόμαστε; Να δίνει ο ένας το χέρι στον άλλο;…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Είσ΄ ΩΡΑΙΟΣ, Μεγάλε Κοινούση !!!
    ΄Ετσι ακριβώς λειτούργησα κι εγώ μέσα στο διάστημα της καραντίνας (ουδέποτε φόρεσα μάσκα, κυκλοφόρησα άφοβα, εκκλησιάστηκα και κοινώνησα, αγκάλιασα & φίλησα τους αγαπημένους μου, τήρησα τους ίδιους κανόνες υγιεινής που τηρούσα πάντα, επισκέφτηκα συγγενείς και φίλους στα σπίτια τους και τους δέχτηκα στο δικό μου … και γενικά συνέχισα να συμπεριφέρομαι όπως πάντα συμπεριφερόμουν) …
    ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ (γνωστοί, φίλοι, γείτονες, συγγενείς) ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΤΙ …
    Το μόνο που κατήργησα παντελώς, ήταν το χαζοκούτι (tv) που από το πρωΐ μέχρι το βράδυ, επί 2,5 μήνες, τρομοκρατούσε τον κόσμο …

  2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    Πέστα ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  3. και ο παλιός είναι αλλιως.
    Αν το 1972 ο Ντέιβιντ Μπάουι ηχογραφούσε το «The rise and fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars» επινοώντας τη δική του μεταμόρφωση ως Ζίγκι Στάρνταστ, ο δικός μας «Μπάουι», ο Γιώργος Κοινούσης είχε ήδη επιχειρήσει τη δική του μεταμόρφωση.
    “Τα παιδιά τα παιδιά τα φιλαράκια
    τα καλά τα σνομπαρεις κι ούτε
    δίνουν σημασία ποια καμια”.
    Προφητικός θα έλεγα!

  4. Τίς μάσκες του Ζορό νά τις πάρει ο γουρλομάτης.ο Σκορδαλιάς καί ο κομπογιαννίτης ο θεούσης Τσιόδρας καί νά σκουπήσουν τόν κώλο τους.
    Γιάννης Λάκων

  5. Αγορεσμένε, τρέχα να του βάλεις πρόστιμο.

Comments are closed.