Ξεσπά συγγενής της αδικοχαμένης 44χρονης: «Αν τα εμβόλια είναι θανατηφόρα τότε γιατί να τα κάνουμε;» – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Capture-23 (1)

Θεία της άτυχης 44χρονης από τη Θεσσαλονίκη που πέθανε μερικές ώρες μετά τον εμβολιασμό της ξεσπά σε ΜΜΕ..
.

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει ο θάνατος 44χρονης γυναίκας από την Θεσσαλονίκη με το εμβόλιο της AstraZeneca, η οποία πέθανε 14 ώρες μετά από την πρώτη δόση του εμβολιασμού της

Η 44χρονη μητέρα δύο παιδιών με καταγωγή από την Φλώρινα τη Δευτέρα του Πάσχα μετέβη στο Κέντρο Υγείας Χαλάστρας για να λάβει την πρώτη δόση και εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (4/5) στις 04:30 έφυγε από την ζωή και σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο σύζυγος της 44χρονης, η γυναίκα δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Εξοργισμένοι είναι οι συγγενείς της:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Ο Έλληνας καταλαβαίνει μόνο όταν το κακό έρθει στην πόρτα του. Σιγά σιγά θα δεί κοποιον κοντινό του να φεύγει και θα θορυβηθεί.Τωρα τρέχουν σαν πρόβατα και έχουν και μια μαγκιά όσοι το κάνουν. Ξέρω δύο περιπτώσεις νομίζουν ότι έγιναν αθάνατοι.

  2. Και να μη πεθάνετε από εμβόλιο, θα πεθάνετε από ιό μπουαχαχαχα Ακόμη δεν είδατε τίποτα. Έρχεται COVID666 μπουαχαχαχαχ

  3. Θα πεθάνετε είτε εμβολιαστείτε είτε όχι ρε καψεροί μπουαχαχαχαχα Κανείς δε θα γλιτώσει μπουαχαχαχαχαχαχα

  4. Ένα 35% θα το κάνει ότι και να τους πούμε, όσοι και αν πεθάνουν από τις άμεσες παρενέργειες.
    Όταν όμως αρχίσει να πεθαίνει κόσμος από τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες των mRNA”εμβολίων” και να εμφανίζονται νέες ασθένειες, θα είναι αργά για κάποιους δυστυχώς….

  5. Τι είναι αυτα που λέτε καλέ;;;; Φυσικά και ΔΕΝ θα έχει καμία σχέση το εμβόλιο με τον θάνατο της γυναίκας! Πως βγάζετε έτσι αυθαίρετα συμπεράσματα, δεν μπορώ να το καταλάβω…. 🤔🤣🤣🤣

  6. Δυστυχώς,τα νέα δεν είναι ευχάριστα!Ο ρυθμός με τον οποίο γίνονται οι εμβολιασμοί έχει επιταχυνθεί δραματικά!Μόνον σήμερα(05/05),εμβολιάστηκαν 108.000!Ως πρόβατα επί σφαγή…

    1. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ…ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ

    2. Εμβολιάστηκα και εγώ και βλέπω τέλεια την νύχτα σα να είναι μέρα. Έγινα νυκτόβιο ζόμπι; Τέλειααααααα

  7. Κρέμασμα πρώτα θέλουν τα λαμογια οι δημοσιογράφοι και στην συνέχεια πολιτικοί και λοίμωξιολογοι . Ξυπνάτε Ελληνες μακριά από το φαρμάκι !

  8. Ζωα τρέξτε , τι βρίζω τα ζώα, αυτά έχουν μεγαλύτερη νοημοσύνη…

  9. Νομίζω ότι σε συντεταγμένη πολιτεία σαν την δική μας υπάρχουν και εισαγγελείς ,οι οποίοι διατάσσουν κατεπείγουσα έρευνα για την αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας.Επίσης γνωρίζω οτι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη.

  10. Τα σκουπιδια του μεγκα στη διασπορα προπαγανδας, απατης και ψεματων.
    Γκιλκοτινα

  11. Εν τω μεταξυ κατι ζωα κανουν ουρες στο παλιο αεροδρομιο για το εισιτηριο του αλλου κοσμου

  12. Και τα αυτοκίνητα και τα αεροπλάνα είναι θανατηφόρα, να μην μπαίνει η κυρία σε αυτά να της πείτε. Α και τα ζαρζαβατικά και φρούτα που αγοράζει από λαική και σούπερ μάρκετ πείτε της είναι θανατηφόρα. Τίγκα στα καρκινογόνα λιπάσματα και ραντίσματα. Μη τρώει τίποτα, μη πάει πουθενά για να μη πεθάνει.

    1. Βλαμμένε, κανείς δεν την υποχρεώνει να μπει στα αεροπλάνα και στα αυτοκίνητα αν τα φοβάται…ενώ βλαμμένε εδώ σε υποχρεώνουν…κατάλαβες βλαμμένε?

      1. Και ηρωίνη/χασίς γιατί στο απαγορεύουν…μη βλαμένε…

    2. Αν εσύ που σχολιάζεις με τέτοιον τρόπο είσαι γιατρός λυπάμαι για λογαριασμό σου. Δεν πιστεύω να είναι σχόλιο σοβαρού γιατρού, σοβαρού επιστήμονα αυτή η σαχλαμάρα.

    3. Ρε βλήμα πόσο IQ έχεις ? το μέτρησες ποτέ ? τράβα σε κανα ψυχίατρο να σε κοιτάξει!

  13. Έχουν επιστρατεύσει ηθοποιούς, παρουσιαστές, τραγουδιστές να διαφημίσουν τον κορωνιο και το εμβόλιο- φόλα. Τους έχει σιχαθεί όλη η πλάση. Κρίμα στην κοπέλα που έπεσε θύμα της προπαγάνδας τους. Ο Θεός να αναπαυσει την ψυχή της και να δώσει κουράγιο στους ανθρώπους της.

  14. Τώρα θα βγούν οι πληρωμένοι ειδικοί και τα φερέφωνά τους και θα πουν ότι ο θάνατος δεν οφείλετε στο εμβόλιο.
    Έχει κανείς αμφιβολία;;;

  15. τα προβατα αραγε τωρα θα δουν καθαρα ???ακομα κι τα μεγαλοκαναλα τα βγαζουν αυτα που οι ψεκασμενοι εμεις λεμε

  16. Δυστυχώς είναι θάνατος αργός ή γρήγορος ποτέ πια θα το καταλάβουν και τρέχουν να προλάβουν μήπως χάσουν την δόση τους!Με τόσα περιστατικά ποτέ πια θα το καταλάβει ο κόσμος; Κρίμα πολύ κρίμα στην οικογένεια.

  17. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ??? ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ’ΑΛΛΑ

  18. Ο/Η Χιλιάδες χιλιάδων γιατροί λένε ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ λέει:

    Δεν υπάρχει “ΑΝ” καλέ μου άνθρωπε… υπάρχει “ΒΕΒΑΙΩΣ και είναι θανατηφόρα” – σε ικανό ποσοστό, επιστήμονες εκτιμούν τουλάχιστον 30-40% όσον το έκαναν ή θα το κάνουν θα φύγουν για τον άλλο κόσμο εντός ενός χρόνου – 14 μηνών. Το πολύ. Μπορεί να γίνει κατανοητό αυτό;

  19. Βαλε και τα χερια στις τσεπες και ξυσε τ @….@ σου Ευαγγελατε..
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ

  20. γιατι θελουν να μας πεθανουν ολους ο κουλης και η παρεα του

Comments are closed.