Ξεσπά μητέρα 20χρονης που σκοτώθηκε στη μαζική «σφαγή» των Τεμπών: «Πληρώνω τις κυβερνήσεις για να μου σκοτώνουν το παιδί»

Κοινοποίηση:
5821491-1494x864-1

Η μητέρα μιας 20χρονης που σκοτώθηκε στη μαζική «σφαγή» των Τεμπών, ξέσπασε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε «εγώ ταλαιπωρούμαι από αυτές τις κυβερνήσεις που έχω πάνω από το κεφάλι μου, που τις πληρώνω για να μου σκοτώνουν το παιδί».

Ειδικότερα, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές επικοινωνίας με την κόρη της, η οποία ήταν φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη. «Μας έκανε η ίδια μία κλήση στις 23:14 αλλά δεν υπήρχε σήμα. Δεν ακούγαμε τίποτα» ανέφερε.

Μετά την είδηση του δυστυχήματος, η μητέρα της 20χρονης πήγε αμέσως στη Λάρισα. «Το νοσοκομείο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Είμαι και γιατρός και καταλαβαίνω πώς είναι να δουλεύεις σε αυτές τις συνθήκες» δήλωσε.

Αναφορικά με τα 11 μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους συγγενείς των θυμάτων και τους τραυματίες είπε χαρακτηριστικά: «Εάν ήμουν καλύτερα ψυχολογικά θα γελούσα πάρα πολύ αλλά ούτε να γελάσω δεν μπορώ. Απλά η αηδία έχει και ένα όριο που δεν περίμενα ότι θα το ξεπεράσω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: