Ξεσπά η Άννα Φόνσου: «Είναι μικρότητες αυτές για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ντροπή»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

“Να παρακαλάτε να πεθάνω εγώ γρήγορα, γιατί θα έχετε τροφή για πολλά χρόνια” υπογράμμισε, επίσης, η Άννα Φόνσου.

Με αφορμή την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Άννα Φόνσου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού την Πέμπτη στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός υπογράμμισε πως όσα ειπώθηκαν αποτελούν μικρότητες για την αείμνηστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου.
Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μικρότητες αυτές για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. . Νομίζω ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, τουλάχιστον έτσι θεωρώ εγώ σαν φίλη της, είναι να την αφήσουμε λίγο ήσυχη. Είναι ντροπή μια γυναίκα που έχει «φύγει» 28 χρόνια και δεν μπορεί να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τίποτα να μιλάμε για την Αλίκη».

«Να παρακαλάτε να πεθάνω εγώ γρήγορα, γιατί θα έχετε τροφή για πολλά χρόνια! Και για ψέματα που θα ειπωθούν αλλά και για αλήθειες. Εγώ έχω μεγάλο ερωτικό βίο και έτσι θα έχετε πολλά χρόνια για να ασχολείστε μαζί μου».

«Οι άνδρες που είχα εγώ ήταν άνδρες με Α κεφαλαίο. Οπότε δεν έχω καμία ανησυχία ότι θα με εκθέσει κανένας» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Άννα Φόνσου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: