Ξεσηκωμός στο Twitter για το efood: “Μας έχουν φέρει φαγητό σε καύσωνες, βροχές και χιόνια”

Κοινοποίηση:
efood

Οι χρήστες του Twitter εκφράζουν τη στήριξή τους στους εργαζομένους της εταιρείας διανομής φαγητού efood μετά την καταγγελία ότι οι ντελιβεράδες ενημερώθηκαν πως δεν θα ανανεωθεί η σύμβασή τους αν δεν αποδεχθούν το “συνεργατικό μοντέλο”.

Η καταγγελία του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Ξενοδοχείων Νομού Αττικής ότι η εταιρεία διανομής φαγητού efood ενημερώνει εργαζομένους της πως σε περίπτωση που δεν αποδεχθούν να εργαστούν με βάση το «συνεργατικό μοντέλο», τότε δεν θα ανανεωθεί η σύμβαση εργασίας τους, προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter.

To hashtag #cancel_efood είναι η πιο δημοφιλής τάση με πάνω από 10.000 σχόλια, στα οποία οι χρήστες δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που καλούν σε διαγραφή της εφαρμογής.

Στα περισσότερα από τα tweets, οι χρήστες τονίζουν ότι οι διανομείς της εταιρείας δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και λαμβάνουν «ως ευχαριστώ απόλυση ή freelancing εκμετάλλευση».

https://twitter.com/Moehrchen18/status/1438592846148349952?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1438592846148349952%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsputniknews.gr%2F20210917%2Fxesikomos-sto-twitter-gia-to-efood-mas-ehoyn-ferei-fagito-se-kaysones-vrohes-kai-hionia-17875003.html

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΝΤΙΛΗΒΕΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΦΘΟΙΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ……………..WOLT KAI E FOOD ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ

  2. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ??? ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΝ. ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ. ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΡΕΛΟΧΑΠΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΕΣ. ΓΥΦΤΟΙ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΙΑ Π(ΟΥ)ΙΤΣΑ ΤΩΡΑ ..

Comments are closed.