«Ξεμπλοκάρετε» τον ελεύθερο χρόνο σας – Τα πέντε πράγματα που τον «κλέβουν»

Κοινοποίηση:
time

Καθημερινά αναλωνόμαστε σε πράγματα που μας τρώνε πολύ χρόνο χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Έτσι, συχνά φτάνουμε στο τέλος της μέρας μην έχοντας καθόλου ελεύθερο χρόνο και πολύ κουρασμένοι. Μήπως ανήκεις και εσύ στην κατηγορία όσων σπαταλούν πολύ ελεύθερο χρόνο σε πράγματα που τελικά δεν σου προσφέρουν κάτι ή που δεν ήθελες όντως να κάνεις.

Δες για παράδειγμα πέντε πράγματα που σου τρώνε όλο τον ελεύθερο χρόνο και δεν το καταλαβαίνεις…

1. Σερφάρισμα στα social media

Πόσες φορές έχεις πει θα μπω να τσεκάρω το Facebook για πέντε λεπτά και έχεις καταλήξει 1 ώρα εκεί; Χρειάζεται μέτρο….

2. Διάβασμα των e mails που δεν μπορείς να απαντήσεις

Αν είσαι στο σπίτι και όλα τα χαρτιά σου και οι σημειώσεις σου είναι στη δουλειά δεν έχεις λόγο να χάνεις χρόνο διαβάζοντας από το κινητό τα νέα μέιλ σου. Είναι απλό χάσιμο χρόνου εφόσον δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Καλύτερα να χαλαρώσεις με κάτι άλλο.

3. Άσκοπο ζάπινγκ στην τηλεόραση

Άλλο θέλω να δω τηλεόραση και άλλο κάνω ζάπινγκ μία ώρα μήπως βρω κάτι να μου αρέσει. Με το δεύτερο χάνεις απλώς πολύ ελεύθερο χρόνο.

4. Μη οργανωμένα ψώνια

Κάνε μια λίστα με το τι ψώνια χρειάζεσαι για όλη την εβδομάδα για να μην πηγαίνεις κάθε μέρα για μικροψώνια και χάνεις ελεύθερο χρόνο.

5. Αναζήτηση του τι θα μαγειρέψεις

Μπορεί πραγματικά να χάσεις ατελείωτη ώρα ψάχνοντας κάθε μέρα τι θα φας. Καλύτερα να κάνες ένα οργανωμένο πλάνο για όλη την εβδομάδα την Κυριακή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: