Ξεκάθαρος ο Μουσταφά Φαλ: «Το γεμάτο ΣΕΦ μας δίνει τεράστια ενέργεια»

Κοινοποίηση:
Μουσταφά Φαλ

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα και την επιστροφή στην κορυφή της Euroleague, ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου (09/03) για να κάνει το 2/2 και να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στις θέσεις που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play-offs της διοργάνωσης.
Με δηλώσεις του στη Media day, ο Μουσταφά Φαλ αναφέρθηκε στην επικείμενη μονομαχία του «ερυθρόλευκων» με τους Γερμανούς, αλλά και για την ενέργεια που δίνει στην ομάδα το κατάμεστο ΣΕΦ .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουσταφά Φαλ:
Για την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, μια ενέργεια που έλλειψε από τα προηγούμενα ματς: «Είχε να κάνει και με τη σημασία του αγώνα, αλλά και με τον κόσμο μας. Όταν παίζουμε εδώ είναι πάντα πιο εύκολο, ειδικά όταν είναι κατάμεστο το γήπεδό μας. Αυτό μας δίνει τεράστια ενέργεια».
Για το τί πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν για να κρατηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας: «Πρέπει να κάνουμε το ίδιο που κάναμε και στο ματς με την Μπαρτσελόνα… Να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια και να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα».
Για το αν η διαφαινόμενη πρόκριση στην 8άδα «απαλλάσσει» τον ίδιο και τους συμπαίκτες του από την μεγάλη πίεση: «Δεν νομίζω, γιατί δεν είχαμε καμία πίεση πριν για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: