Ξαφνικά, άλλαξε η ζωή του: Πως ανακάλυψε πως είναι βαθύπλουτος κληρονόμος

Κοινοποίηση:
Capture-30-750x430

Ένας Βρετανός νοσηλευτής παράτησε τη δουλειά του μετά από ένα τεστ DNA που επιβεβαίωσε ότι είναι κληρονόμος ενός ακινήτου 1.500 στρεμμάτων, αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών.

Κληρονόμησε ένα από τα ωραιότερα αγροκτήματα της Βρετανίας, μετά από εξέταση DNA που απέδειξε ότι ήταν το νόθο παιδί του αριστοκράτη ιδιοκτήτη του, Τσαρλς Ρότζερς, που είχε πεθάνει. Ο κληρονόμος, μετακόμισε στο πολυτελές Πένροουζ Εστέιτ, έκτασης 1.500 στρεμμάτων, που εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 50 εκατομμύρια λίρες

Ο Τζόρνταν Αντλαρντ Ρότζερς, 31 ετών, σκεφτόταν εδώ και καιρό ότι μπορεί να είναι ο γιος του Τσαρλς Ρότζερς, του πάμπλουτου ερημίτη που κατοικούσε στο κτήμα Πένροουζ της Κορνουάλης.
Αν και το ήθελε, ανέβαλε να το ψάξει με αποτέλεσμα να αφήσει το θέμα στην τύχη του, σύμφωνα με τη Huffpost.

Πέρυσι, όμως, έμαθε πως ο πατέρας του πέθανε και το τεστ που έκανε τον μετέτρεψε σε πολυεκατομμυριούχο από τη μια στιγμή στην άλλη. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι κληρονόμησε τον απίστευτο πλούτο ο ίδιος δήλωσε ότι θα προτιμούσε να είχε γνωρίσει τον πατέρα του.

«Δεν χρειάζεται να εργάζομαι πια, θέλω να ασχοληθώ με τη φιλανθρωπία και να βοηθήσω τις τοπικές κοινότητες», δήλωσε ο υπερτυχερός κληρονόμος.

Οπως είπε, μέχρι πρότινος με το ζόρι τα έβγαζε πέρα: «Βρισκόμουν στο σημείο όπου ανησυχούσα για τον επόμενο λογαριασμό και είχα ένα δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή, αλλά τώρα είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους. Δεν πρόκειται να ξεχάσω από πού έχω έρθει».

Ο Τζόρνταν που έχει, φυσικά, παραιτηθεί από την δουλειά του ως νοσηλευτής και ζει από τα έσοδα από το κτήμα, δηλώνει πως δεν μπορεί να πιστέψει πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τότε που αποδείχθηκε θετικό το τεστ DNA. Όπως λέει: «Είχε δεχτεί (ο πατέρας του) να κάνει τεστ DNA όταν ήμουν μικρότερος, αλλά τελικά δεν συνέβη και όταν έγινα 18 χρονών, του χτύπησα την πόρτα και τον ρώτησα αν θα μπορούσε να κάνει την εξέταση και μου είπε να απευθυνθώ σε δικηγόρο. Ήμουν 18 χρονών, είχα άλλες προτεραιότητες εκείνη την στιγμή. Του έστειλα επιστολές στα είκοσί μου αλλά δεν έλαβα απάντηση ποτέ και πριν από τρία χρόνια ήρθα πάλι σε επαφή μαζί του μέσω του πληρεξούσιού μου, Φίλιπ Κέαρ».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Ο Φίλιπ είπε ότι ο Τσαρλς δεν ήθελε να κάνει το τεστ, και τότε του έγραψα μια τελευταία επιστολή με ένα κουτί για εξέταση DNA και τότε ήταν που ο Φίλιππος μου τηλεφώνησε και μου είπε πως ο Τσαρλς είχε πεθάνει».

Η δύσκολη ζωή του Τσαρλς Ρότζερς
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο Τσαρλς πάλευε με την κατάχρηση ναρκωτικών εδώ και χρόνια και πέθανε από υπερβολική δόση στο αυτοκίνητό του έξω από το διατηρητέο κτήμα του. Η έρευνα που διεξήχθη απέδειξε πως δεν υπήρχαν ύποπτες περιστάσεις και πως ο Τσαρλς πέθανε από υπερβολική δόση ενός συνταγογραφούμενου φαρμάκου. Ήταν επίσης, υποσιτισμένος, ενώ παραμελούσε την προσωπική του υγιεινή και σπάνια άλλαζε ρούχα τους μήνες πριν τον θάνατό του. Αντί να ζει στο πλούσιο σπίτι του, ο Τσαρλς κοιμόταν στο αυτοκίνητό του.

Τελικά ο πατέρας του βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του και ο Ρότζερ κληρονόμησε αυτό το κτήμα
Ο ιατροδικαστής είπε πως λάμβανε ένα εισόδημα από καταπίστευμα που κυμαινόταν από 300 έως 1.000 λίρες την εβδομάδα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: