Ξανά στο νοσοκομείο ο τραυματίας φοιτητής του ΑΠΘ

Κοινοποίηση:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ  ΣΘΕ / ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΔΡΥΜΑ  (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Παρά το εξιτήριο που είχε πάρει την Πέμπτη από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο τραυματίας -από την επίθεση των ΜΑΤ- φοιτητής του ΑΠΘ τελικά εισήχθη ξανά για νοσηλεία στο νοσοκομείου Παπανικολάου» την Παρασκευή μετά από έντονους πόνους στο στόμα καθώς έχει σπάσει η άνω γνάθος.

Στον 21χρονο φοιτητή -που διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο- έβαλαν σίδερα σε όλα τα δόντια και για έξι με οχτώ εβδομάδες (ενάμιση με δύο μήνες δηλαδή) δεν θα μπορεί να μασήσει. Μάλιστα δεν έχει κριθεί ακόμα αν θα αποφύγει το χειρουργείο και αν θα σωθούν τα δόντια.

Ο τραυματίας φοιτητής διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο Παπανικολάου ενώ η εξέλιξη αυτή προκαλεί ερωτηματικά για το εξιτήριο που πήρε κατά την πρώτη εισαγωγή του στο Ιπποκράτειο.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο φοιτητής είχε τραυματιστεί το μεσημέρι της Πέμπτης στα επεισόδια που έγιναν στο ΑΠΘ κατά την επίθεση των ΜΑΤ όπου έριξαν μεταξύ άλλων βολίδα κρότου λάμψης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.