Ξανά στα υπόψη του Ολυμπιακού ο Ναθαναέλ Εμποκού

Κοινοποίηση:
Ναθαναέλ Εμποκού

Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Ναθάναελ Εμπουκού, που είχε απασχολήσει ξανά και το διάστημα της παρουσίας τού Φρανσουά Μοντέστο στους Πειραιώτες.

Ο 20χρονος διεθνής Γάλλος εξτρέμ, της Ρεμς, βρίσκεται στο ρόστερ μιας ομάδας που ψάχνει να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα, δεδομένου ότι ο Όσκαρ Γκαρσία (προπονητής που είχε θητεία και στο Λιμάνι) αποχώρησε από την άκρη του πάγκου και, προφανώς, τα πρόσωπα και οι δοκιμές στην 11άδα είναι ακόμα ρευστά.

Για την ιστορία φέτος έχει όλες κι όλες 6 συμμετοχές και όχι κάτι αξιοπρόσεκτο για να δείξει, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία με τη διοίκηση για την επέκτασή του.

 

Κάπου εδώ είναι που μπαίνει στο προσκήνιο ο Ολυμπιακός, καθώς θα μπορούσε με κάποιο σχετικά μικρό ποσό (προφανώς όχι με 5 εκατ. ευρώ, που είναι η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο, λίγους μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του) να έρθει στο Λιμάνι μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Με την προοπτική βεβαίως και της ελεύθερης μεταγραφής, με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: