Ξανά εκτός ο Χάμες κόντρα στον Άρη

Κοινοποίηση:
Χάμες

Στην αποστολή της εθνικής Κολομβίας ήταν ο Ροντρίγκες. Αλλά επέστρεψε με νέο πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα με ενοχλήσεις στο Δικέφαλο. Με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη. Ωστόσο, η κατάσταση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού είναι πιο σοβαρή. Καθώς με το πρόβλημα που έχει, όλα δείχνουν πώς θα λείψει και από το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Δηλαδή το επόμενο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ, επίσης στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (5/4). Επιπλέον, παραμένει θολό το… τοπίο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την επόμενη Κυριακή (9/4) στη Λεωφόρο. Ειδικότερα, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την εβδομάδα που έρχεται. Διότι τη Μεγάλη Τετάρτη υπάρχει και η ρεβάνς με την ΑΕΚ στον Πειραιά.
Εξάλλου, ο Ροντρίγκες είχε ταλαιπωρηθεί και το προηγούμενο διάστημα από έναν τραυματισμό. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει για αρκετές ημέρες εκτός δράσης. Και πάνω που γύρισε στη δράση, του εμφανίστηκε κάτι καινούργιο με αποτέλεσμα να μπει πάλι στα… πιτς. Άρα, ο Ολυμπιακός τον χάνει τουλάχιστον για τα προσεχή δύο ματς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: