“Ξέσπασμα” Ντρογκμπά και Ετό για κορωνοϊό! “Πουτ@@@ς γιοί οι Αφρικανοί δεν είναι πειραματόζωα”

Κοινοποίηση:
Ivory Coast national team forward Didier Drogba hides a ball under his shirt during practice at Castelo Stadium in Fortaleza June 23, 2014.   REUTERS/Mike Blake (BRAZIL  - Tags: SPORT WORLD CUP SOCCER)

Την οργή του Ντιντιέ Ντρογκμπά και του Σάμουελ Ετό προκάλεσαν οι δηλώσεις Γάλλων γιατρών ότι πρέπει να γίνουν δοκιμές εμβολίου για τον κορονοϊό στην Αφρική.

Θέση για τις δηλώσεις δύο Γάλλων γιατρών, που πρότειναν να γίνουν ιατρικές δοκιμές στην Αφρική, για την παρασκευή θεραπείας και εμβολίου για τον κορονοϊό, πήραν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο Σάμουελ Ετό και ο Ντεμπά Μπα.

Συγκεκριμένα οι τρεις τους, μιλώντας σε στα social media, χαρακτήρισαν ρατσιστικές και επικίνδυνες τις δηλώσεις, με τον Ετό να γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του “Πουτ@@@ς γιοι, οι Αφρικανοί δεν πειραματόζωα”
Ο Ντρογκμπά από την πλευρά του είπε αναφορικά με την πρόταση των γιατρών: “Είναι εντελώς αδιανόητο ότι πρέπει να προειδοποιήσουμε γι ‘αυτό. Η Αφρική δεν είναι εργαστήριο. Αυτές οι δηλώσεις είναι υποβαθμιστικές και πολύ ρατσιστικές. Βοηθήστε να σώσετε την Αφρική από τον κορωνοϊό. Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους Αφρικανούς ως ινδικά χοιρίδια. Είναι αηδιαστικό. Οι ηγέτες της Αφρικής έχουν την ευθύνη να προστατεύσουν τον λαό τους από τέτοιες φοβερές συνωμοσίες όπως αυτή”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Το παντεσπανι των λευκων ομως μια χαρα το τρωει το αφρικανικο παληκαρακι.Ετσι ειναι, αμα χορτασει η ψειρα βγαινει στον γιακα, λεει η παριμοια.

  2. ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΑΠΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΑΠΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΟΡΓΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΡΟΖΩΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ !!!!!

  3. ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΑ ΠΑΣΑΛΙΑ.ΣΤΟΝ ΠΗΣΙΝΟ Ο ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΞΗΜΕΡΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΕΙΧΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟ ΑΝΘΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΚΟΡΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ

  4. Να πάει στην Αφρική.. Τι ήρθε στην Ευρώπη;.. Ο καθένας σπίτι του

  5. Oι νέγροι, πρωτόγονες ανθρωποφάγες φυλές της υποσαχαρίου Αφρικής, έχουν αυξηθεί υπερβολικά λόγω των εμβολιασμών και την χρήση αντιβιοτικών για να αποκομίζουν υπερκέρδη οι φαρμακοβιομηχανίες.
    Ο φυσιολογικός πληθυσμός τους στο 10 % του σημερινού. Οι υπόλοιποι οικολογικός καρκίνος.

  6. Έχουν δίκιο ντρογκμπα ετο, μια ζωή με την Αφρική, την έχουν διαλύσει 100 χρόνια τους παίρνουν την ίδια την ζωή, από τότε που γεννήθηκα θυμάμαι τα ίδια με την Αφρική, συνέχεια οι ίδιες εικόνες με σκελετωμενα παιδάκια, μόνο οι γιατροί χωρίς σύνορα και οι καλλιτέχνες με συναυλίες τους βοηθάνε, ακόμα και η unisef τους κλέβουν, δυστυχώς…..

  7. Και πολύ σωστά τους είπαν. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι πάντα ότι οργανώσεις βοηθούν τους μαύρους για μια καλύτερη ζωή.

Comments are closed.