Ξέσπασε σε κλάματα η Κρεμλίδου: «Ημουν 17 ετών όταν έστειλα γυμνές φωτογραφίες σε συντρόφους μου»

Κοινοποίηση:
elena-kremlidou_0

Η Έλενα Κρεμλίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε για το δικό της revenge porn και τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα, αποκαλύπτοντας ότι δέχτηκε απειλές, στις οποίες ωστόσο δεν υπέκυψε.

«Υπάρχουν δύο συμβάντα. Πρώτον, κυκλοφορούν τρία ροζ βίντεο στα οποία λένε ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Είναι τρία διαφορετικά κορίτσια. Τα κυκλοφορούν στα sites ή μου τα στέλνουν εμένα. Όταν ξεκίνησε αυτό πήγα στη Δίωξη. Έχω ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο στέλνω σε κάθε site. Τους λέω ότι δεν είμαι εγώ και παρακαλώ να το κατεβάσουν. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είμαι εγώ. Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, πριν τρία χρόνια πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού. Σε αυτό το μήνυμα μου έλεγαν “ή θα μου στείλεις άλλο υλικό, ή από αύριο θα ανέβουν οι φωτογραφίες σου”» είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου στο «Πρωινό» και συνέχισε:

«Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είμαι ανήλικη, είμαι 17 χρονών. Εγώ τις είχα τραβήξει και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου. Δεν γνωρίζουμε ποιος τις διέρρευσε. Πέρα από το σοκ που έπαθα, ήθελα να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το συζητάω έχω ένα μούδιασμα. Πήρα αμέσως στη Δίωξη, πήγα από τα γραφεία και τους εξήγησα τι μου συνέβη. Στα μηνύματα δεν απάντησα και έτσι ξεκίνησε η διαρροή».

Όπως είπε η Έλενα Κρεμλίδου, αφορμή για να μιλήσει δημόσια ήταν ένα τρίτο βίντεο που ήρθε στο κινητό της και στο οποίο λένε ότι πρωταγωνιστεί εκείνη. «Ακόμα και να ήμουν σε αυτά τα βίντεο, δεν υπάρχει ντροπή. Κι επίσης πολλές φορές επιλέγω πολλές πλευρές του εαυτού μου πιο σέξι, είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Είναι δέκα χρόνια τώρα. Είμαι πολύ πιο συγκροτημένη τώρα και γι’ αυτό μιλάω. Νιώθω πιο δυνατή» τόνισε.

«Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα. Η μητέρα μου το ξέρει και ήταν ανέκαθεν μαζί μου. Και μάλιστα χθες που το συζητήσαμε, μου είπε ότι τώρα που θα βγω να μιλήσω, θα το μάθει περισσότερος κόσμος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μέσα από την ιστορία μου, όλες οι κοπέλες που το έχουν πάθει και ντρέπονται, να μην ντρέπονται γιατί εμπιστεύτηκαν κάποιον ή επέλεξαν να είναι σέξι. Ντροπή είναι σε αυτόν και σε αυτούς που το βλέπουν» πρόσθεσε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Απόψε πάω στη Θεσσαλονίκη και θα δω τον μπαμπά μου. Δεν φοβάμαι να τον δω πλέον. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Οι γονείς μου γνωρίζουν ότι κάνω σεξ. Ο μπαμπάς μου νομίζω ότι είναι πολύ υπερήφανος αυτή τη στιγμή», κατέληξε.

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας για να τη στηρίξει: «Κι εγώ θα ‘θελα αν είχα κορίτσι να έχω μία κόρη σαν και σένα. Δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τίποτα, δεν έκανες κάτι κακό, είναι επιλογή σου. Ένας πατέρας θα αισθανθεί άσχημα αν το παιδί του κλέψει, σκοτώσει, βιάσει. Εγώ πιστεύω ότι οι γονείς σου θα είναι υπερήφανοι. Είσαι μάγκας, μην μασάς. Επειδή υπάρχουν μ@@@λακες άντρες που το κάνουν, το κάνουν. Αυτοί είναι μ@@@κες κι αυτοί ξεφτιλίζονται».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Άσε μας ρε ρωσοπόντια που μας έλεγες πως γουστάρεις μαύρους και τώρα το παίζεις θύμα!

  2. Δεν μας ενδιαφέρει τι κρέας βάζεις μέσα στο αιδοίο σου.Από τα 17 φαινόσουνα τι καριέρα θα κάνεις.

  3. αρκετα μας κουρασατε ολες εσεις θεουσες…….

  4. μπράβο δεν χρειάζεται να περάσεις casting τράβα κατευθείαν στο Σειρηνάκη. να σε χαίρονται οι γονείς σου.

  5. Τό τραγικώτερο είναι η δήλωση τού Λιάγκα στό τέλος: «Κι εγώ θα ‘θελα αν είχα κορίτσι να έχω μία κόρη σαν και σένα».
    Δλδ τηλεδημοσιογράφος μέ ακροαματικότητα εμφανίζει αυτήν τήν γυναίκα ώς πρότυπο κόρης γιά τόν Έλληνα πατέρα οικογενειάρχη..!!! Μία γυναίκα μέ τατουάζ, μέ ημίγυμνες φωτογραφίες πού τίς διαδίδει παντού, μέ συμμετοχή σέ σκουπίδια τύπου Survivor κ.τ.λ. κ.τ.λ.
    Προσοχή! Η γυναίκα έχει ακριβώς τό ίδιο δικαίωμα μέ τόν άντρα νά διαθέτει τό σώμα της όπως γουστάρει. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΟΝΟΝ!!! Είναι απαράδεκτο νά εμφανίζονται ώς πρότυπα τά κάθε λογής ξ@κ@λα αλλά καί ό κάθε αλητήριος, ανεγκέφαλος καί κατακάθι τής κοινωνίας!!

    1. μαλων εκαψες φλαντζα και ποιος σου ειπε οτι ειναι προτυπο ο λιαγκας; καραγκιοζης ειναι

  6. Αν ισχύουν όσα λέει, πρέπει:
    1. Να διωχθούν οι σύντροφοί της, για αποπλάνηση και ασέλγεια σε ανήλικο άτομο
    2. Να διωχθούν οι γονείς της για παραμέληση επιμέλειας ανηλίκου
    3. Να έχουν τον νου τους όλοι όσοι σχετίζονται με άτομα που αναζητούν αναγνώριση, εύκολο χρήμα κι εκδίκηση.

  7. 17 χρονών. Εγώ τις είχα τραβήξει και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου!
    Είχες στα 17 σου πολλούς ” συντρόφους”?
    Τώρα τι σόι σύντροφοι ήταν αυτοι και μάλιστα πολλοί?
    ” 17χρονο μοντέλο με άνεση χρόνου στον χώρο σας για αξέχαστες στιγμές οι φωτογραφίες είναι αληθινές”

  8. Από μικρή φαινοσουν, τι π@@τ@ν@ρα θα γινόσουν. Βρε άι σιχτίρ με την κάθε τελειωμένη #metoo#.

  9. δεν μας χέζεις ρε π@@τ@ν@κι ……….βγες και εσύ τώρα και φώναξε #metoo

  10. Να μην έστελνες. Τι μας το λες; Και γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ποιός τις έβγαλε; Σε όλους τις ίδιες έστειλες;

Comments are closed.