Ξέσπασε η ογκολόγος της Μαλένας: “Νιώθω θλίψη παρά δικαίωση – Φώναζα πως δεν υπήρχε ηπατική ανεπάρκεια”

Κοινοποίηση:
πατρα-μαλενα1

Οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν. Είναι η ογκολόγος που έζησε, πάλεψε και τελικά γιάτρεψε την μικρή Μαλένα, αλλά και η ίδια γιατρός που από την πρώτη στιγμή βροντοφώναζε πως η μικρή δεν κατέληξε από ηπατική ανεπάρκεια.

«Να σας πω την αλήθεια δεν το θεωρώ δικαίωση. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω σοκαρισμένη και όχι δικαιωμένη. Τι δικαίωση να έχω αν σκοτώνει μία μάνα ένα παιδί 3,5 ετών; Αν όντως το σκότωσε αυτή, μιλάμε για άνθρωπο με διαβολική σκέψη», δήλωσε η ογκολόγος του κοριτσιού.

Ανοίγει την καρδιά της στο LIVE NEWS και τονίζει πως από την πρώτη στιγμή της χτύπησαν καμπανάκια τόσο η αλλόκοτη συμπεριφορά της μητέρας όσο και η λανθασμένη -όπως αποδείχθηκε- ιατροδικαστική έκθεση που απέδιδε τον θάνατο της μικρής σε ηπατική ανεπάρκεια.


«Η μητέρα με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει ότι θα μου κάνει μήνυση γιατί δεν προσέξαμε το παιδί και πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Της είχα πει, ότι δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια και ας κινηθεί όπως νομίζει νομικά. Εάν τελικά αποδειχθεί ότι έτσι έγινε, η γυναίκα αυτή θέλει διπλή μήνυση, δεν θέλει μόνο γιατί σκότωσε τα παιδιά της, θέλει και για το θέατρο που έπαιζε».

Για τρία και πλέον χρόνια επισήμως η 3,5 ετών Μαλένα είχε φύγει από παθολογικά αίτια όπως και η αδελφή της, Ίριδα, που τελικά δολοφονήθηκε μέσα στην κούνια της.

Ανακολουθίες
Χειμαρρώδης ήταν χτες στο LIVE NEWS η παθολογοανατόμος της Ίριδας, Αντιγόνη Μητσέλου, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στην φωτιά και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει με την ιατροδικαστή, Αγγελική Τσιόλα.

«Εγώ αυτό που λέω μετά από ένα χρόνο είναι ότι έμπλεξε άσχημα αυτή η ίδια (κα Τσιόλα) και προσπαθεί να ρίξει το μπαλάκι σε εμένα. Εγώ την δουλειά μου την έκανα και στο έπακρον μπορώ να πω», δήλωσε η κα Μητσέλου.

Υποστηρίζει στο LIVE NEWS πως από την πρώτη στιγμή είχε υποπτευθεί πως κάτι περίεργο συνέβαινε στην υπόθεση της Ίριδας γι’ αυτό ρωτούσε επανειλημμένα την ιατροδικαστή αν υπάρχουν κι άλλα ευρήματα.

«Παίρνω τα ιστολογικά ιστοτεμάχια και κάτι δεν μου πηγαίνει καλά, την ξαναρωτάω μετά: «Τι βρήκες Αγγελική;», δεύτερη φορά και την δεύτερη φορά τα ίδια και την τρίτη τα ίδια. Βγαίνει μετά από ένα χρόνο να πει ότι είχε εκχύμωση στο κάτω χείλος και ότι είχε ένα πανάκι με αίμα; Έλα προς Θεού!».

Η κυρία Μητσέλου βέβαια, αμελεί ότι πριν από 4 μήνες, σε δηλώσεις της και πάλι στην εκπομπή Live news, δήλωνε κατηγορηματικά και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Ίριδα κατέληξε από το πρόβλημα στην καρδιά της και σε καμία περίπτωση από εγκληματική ενέργεια.

Εκ των υστέρων ισχυρίζεται πως τα ευρήματα περί ασφυξίας και τα είχε εντοπίσει και τα καταγράψει λεπτομερώς αλλά δεν τα επικοινωνούσε όσο τον φλεβόκομβο για να μην εκθέσει, όπως λέει, την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα.

«Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία που όλοι με ρωτήσαν για τον φλεβόκομβο εγώ δεν είπα τίποτα για τα υπόλοιπα ευρήματα για να μην την εκθέσω, αλλά η κυρία βγήκε και με εξέθεσε τόσο άσχημα. Εξέθεσε την υπόληψη, εξέθεσε την επιστημοσύνη μου και τα πάντα. Λοιπόν όχι, τώρα είναι καιρός και εγώ να ανταποδώσω κατά κάποιο τρόπο».

Γιατί δεν «είδαν» την ασφυξία;
Το τελικό πόρισμα έχει κατατεθεί και με απόλυτη σαφήνεια αποδίδει τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας σε δολοφονία από ασφυξία. Εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί οι πρώτοι ιατροδικαστές δεν εντόπισαν τότε τα κραυγαλέα κατά τους Καρακούκη και Καλόγρηα σημάδια ασφυξίας.

Πάντως σύμφωνα με τον προηγούμενο δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, τόσο η κα Τσάκωνα όσο και η κα Τσιόλα του είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου στον Απόστολο Λύτρα.

«Εγώ είχα μιλήσει και με την Τσιόλα και την Τσάκωνα. Είναι δεδομένο ότι οι ιατροδικαστές μου είπαν ότι δεν υπάρχει ασφυξία. Και μάλιστα μου είχαν πει ότι αν υπήρχε ασφυξία θα το καταλάβαιναν με τη μία», είπε ο κος Λύτρας.

Το τριπλό έγκλημα με θύματα τα τρία παιδιά της Πισπιρίγκου βρίσκεται στην τελική ευθεία της εξιχνίασής του, όμως το σοβαρό ερώτημα παραμένει. Γιατί οι δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας είχαν καταλήξει άρον άρον στο συρτάρι, με τον δολοφόνο να βρίσκεται ανάμεσα μας.

Στα χέρια των εισαγγελέων η δικογραφία – Πότε θα κληθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου
Έκλεισε η δικογραφία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και πλέον βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελέων Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου.

Οι εισαγγελείς αφού μελετήσουν τα στοιχεία θα είναι σε θέση στις αρχές τις εβδομάδας να δώσουν παραγγελία στην Ασφάλεια για να κληθούν σε ανωμοτί εξηγήσεις όσοι θεωρηθούν ύποπτοι για τους θανάτους των δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί ως ύποπτη στις αρχές της εβδομάδας και θα εξεταστεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά φταίω εγώ που μιλάω από την αρχή έλεγα ότι αυτή τα ( καθάρισε ) τα πιτσιρίκια αυτή θέλει να την στείλεις στις ΗΠΑ και θανατηφόρο ένεση αν δεν μπορεί το δημοκρατικό πολίτευμα μας γιατί η πολύ δημοκρατία βλάπτει υποφέρουμε από αυτό που λένε δημοκρατία η καλύτερα αυτό που παρουσιάζουν σαν δημοκρατία

Comments are closed.