Ξάνθη: Ζήτησαν άδεια να κατεδαφίσουν το σπίτι του ΤΟΥΡΚΟΓ@ΦΤΟΥ δολοφόνου του 46χρονου

Κοινοποίηση:
d3bef00220554259bc163c4cd08214eb

Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στον οικισμό του Δροσερού στην Ξάνθη, με τους φόβους για βεντέτα μετά τη στυγερή δολοφονία του 45χρονου, να κάνουν το κλίμα ακόμα πιο βαρύ.

«Αστακός» ήταν την Τετάρτη 22 Μαρτίου το κέντρο την Ξάνθης και στις 12:00 η ώρα περίπου το μεσημέρι έγινε μία συγκέντρωση που αίτημά της ήταν να μην συμβαίνουν τέτοια γεγονότα.

Οι συμμετέχοντες ζητούσαν άδεια από τις αρχές του δήμου να κατεδαφίσουν το σπίτι του δράστη, ώστε όταν βγει από την φυλακή να μην έχει πού να μείνει. Ο Νίκος Γουναρίδης, πρόεδρος αστυνομικής κίνησης της Ξάνθης, σχολίασε τα γεγονότα λέγοντας: «Έχουμε πει εκατό φορές ότι έχουμε ελλείψεις. Κι αυτή την στιγμή για να διαφυλάξουμε την τάξη στο Δροσερό έχουν έρθει ενισχύσεις από περιφερειακές διευθύνσεις. Το πρόβλημα είναι ότι έχει αλλάξει μορφή η εγκληματικότητας στο Δροσερό».

Ερωτηθείς σχετικά με την δράση της Αστυνομίας στο Δροσερό της Ξάνθης και τις φήμες ότι υπάρχει ένα «άβατο» στην εν λόγω περιοχή ο Νίκος Γουναρίδης απάντησε ότι υπάρχει μία αταξία γενικά και είπε ότι με δυσκολία μπαίνουν οι αστυνομικοί, καθώς ο αριθμός των αστυνομικών δεν είναι επαρκείς.

Από χθες το μεσημέρι επιβεβαίωσε ο κ. Γουναρίδης ότι δεν έχει γίνει κάποιο περιστατικό, καθώς «υπάρχουν εντός του οικισμού παρατεταμένες διμοιρίες των ΜΑΤ». Στην συνέχεια ερωτηθείς ο πρόεδρος αστυνομικής κίνησης Ξάνθης αν θα υπάρξει κάποια νομική ενέργεια για την «αγοραπωλησία» της ανήλικης απάντησε: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία. Αυτό είναι ένα έθιμα των Ρομά διαχρονικά».

Οι 4 κατηγορούμενοι για το έγκλημα κρίθηκαν χθες προφυλακιστέοι. O 37χρονος πήγε στο σπίτι του θύματος, σε καταυλισμό Ρομά της περιοχής, μαζί με τους δύο γιους και τον γαμπρό του και αφού έσπασαν την πόρτα δωματίου όπου ο 46χρονος κοιμόταν με τη σύζυγό του, τον γιο του και τα τέσσερα ανήλικα εγγόνια του, τον πυροβόλησε 5 φορές στην κοιλιά και την πλάτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. τι δουλειά κάνουν οι γύφτοι ρε; που βρήκαν τα λεφτά; γεωργοί είναι; ή πρεζέμποροι που έχουν και όπλα τα σκτ; απέλαση σε όλους! έχουν καταλάβει το χωριό!

Comments are closed.