Ξάνθη: ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ υπάλληλο επειδή ήθελε να εξυπηρετηθεί χωρίς ραντεβού

Κοινοποίηση:
pexanthis

Ένας άνδρας προσήλθε το πρωί σε δημόσια υπηρεσία απαιτώντας να εξυπηρετηθεί, χωρίς όμως να έχει κλείσει ραντεβού, κατά παράβαση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Δυστυχώς, ένα ακόμη περιστατικό βίαιης επίθεσης με προπηλακισμούς – που αυτή την φορά χρειάστηκε και η συμβολή της Αστυνομίας – εναντίον υπαλλήλου της Π.Ε. Ξάνθης, συνέβη πριν λίγες ώρες», αναφέρει ο σύλλογος υπαλλήλων της ΠΕ Ξάνθης.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο σύλλογος, «φυσικά και σε αυτό το περιστατικό η επίθεση ήταν πρόσχημα για να «φοβηθούν» οι συνάδελφοι και να λειτουργήσουν εκτός νομιμότητας. Συνήθη τέτοιου είδους περιστατικά που κατά καιρούς έχουμε στηλιτεύσει, προέρχονται από πολίτες που πιστεύουν ότι, με τις φωνές και τους προπηλακισμούς, θα πετύχουν τις παράλογες , αν όχι παράνομες, απαιτήσεις τους.

Ως Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο υπάλληλος της Π.Ε. Ξάνθης από πολίτη ο οποίος χωρίς ραντεβού ήθελε να εξυπηρετηθεί από την υπηρεσία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλα του εκανε.Γνωριζουμε τι εστι δημοσιος υπαλληλος σε αυτη την μπουρδελοχωρα.90%των απο δικα χρηματα πληρωμενων υπαλληλων ειναι αρχιδια.Απο προσωπικη μου εμπειρια μου εδωσαν ραντεβου σε 1,5 μηνα για μια ληξιαρχική πραξη που χρειαζεται 2 λεπτα.Οι πιο πολλες υπηρεσιες ειναι κλειστες αυτοι ειναι μεσα και ξύνουν τα αρχιδια τους.Αχρηστο δημοσιο.Παντως οι χειροτεροι ειναι οι εκπαιδευτικοί που αντιδρουν για το ανοιγμα των Γυμνασιων. Αυτοι και ξυνουν τα αρχιδια τους εδω και μηνες και πληρωνοντε στο ακέραιο καθε μηνα.

Comments are closed.