ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο “άχαστος” Ηλιόπουλος, ο ήρωας του Casa de Papel άρχισε να αντιγράφει! (φωτογραφία)

Κοινοποίηση:
tsipras_iliopoulos_

Είναι γνωστό πως στην πολιτική δεν υπάρχει παρθενογένεση. Πολλές φορές ο ένας πολιτικός παίρνει στοιχεία από άλλον, από τον τρόπο που κινείται, που μιλάει, που εκφράζεται. Αλλά και από την γενικότερη προεκλογική του καμπάνια.

Άλλο, όμως, να παίρνεις στοιχεία και να τα προσαρμόζεις στα δικά σου δεδομένα κι άλλο να κλέβεις ουσιαστικά τα στοιχεία κάποιου άλλου πολιτικού από άλλη χώρα.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, μπορεί να είναι ήρωας του Casa de Papel, σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, όμως, φαίνεται ότι ξέμεινε από ιδέες. Αν και νέος άνθρωπος που φιλοδοξεί να φέρει την ανανέωση στην πολιτική ο υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας αποφάσισε να μην ασχοληθεί πολύ με την επικοινωνιακή του εκστρατεία.

Προσέφυγε σε μια δοκιμασμένη και πετυχημένη καμπάνια που έκανε στις ΗΠΑ η Αλεξάνδρια Οκάσιο – Κορτέζ του Δημοκρατικού Κόμματος.

Όπως θα διαπιστώσει κανείς συγκρίνοντας τις εικόνες, ο κ. Ηλιόπουλος «ξεπατίκωσε» την καμπάνια της Κορτέζ χρησιμοποιώντας ακόμη και τα ίδια χρώματα στο προωθητικό υλικό στα social media. Ενδεχομένως, το γεγονός ότι το βασικό πρόβλημα της προεκλογικής εκστρατείας του είναι ότι δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό να τον ώθησε στην αναζήτηση μιας εκστρατείας ανάλογης. Η Κορτέζ άσημη ήταν άλλωστε και πέτυχε μεγάλη νίκη.

Δείτε την φωτογραφία:

11

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: