“ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ” ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ! ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ! ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ “ΝΙΚΗ” ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ;

Κοινοποίηση:
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Αρον – άρον, λίγο πριν από τις εκλογές, η Αρχή κατά της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα), ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό μαύρου χρήματος στις Μονές του Αγίου Ορους!

Με παραγγελία του Προέδρου της Αρχής Μαύρου Χρήματος Αντεισαγγελέα ΑΠ ε.τ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη “ξεσκονίζονται” τα οικονομικά των Μονών του Αγίου Ορους, για να εντοπιστούν ποσά, που φέρονται ότι, ενδεχομένως να προέρχονται από “ύποπτες” καταθέσεις.

ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ

Στο στόχαστρο της Αρχής, δεν αποκλείεται να μπουν και πρόσωπα, που σχετίζονται με το κόμμα ΝΙΚΗ, που φέρεται να προελαύνει ακάθεκτο προς τη Βουλή.

Οπως διευκρινίζεται από δικαστικές πηγές, οι έρευνες του κ. Βουρλιώτη δεν στρέφονται κατά του κόμματος “Νίκη – Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα”, αλλά έχουν στόχο τα οικονομικά των Μονών του Αγίου Ορους. Εάν στο πλαίσιο αυτής της διερεύνησης, η Αρχή “σκοντάψει” σε πρόσωπα, που θέτουν υποψηφιότητα στις εκλογές με το ΝΙΚΗ, τότε θα υπάρξει συνέχεια…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη δεκαπέντε παράλληλες έρευνες, που αφορούν κάθε Μονή ξεχωριστά, ενώ ανασύρονται και παλαιότερες έρευνες της Αρχής Ξεπλύματος, για το Αγιο Ορος, που είχαν αρχειοθετηθεί, καθώς δεν είχαν βρεθεί στοιχεία.

dikografies

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. !Πόσο πονάει το σάπιο σύστημα και τους αντίχριστους εθνομηδενιστές όταν ο Λιακουρας τους γλεντάει!!Παπαγαλάκια της λίστας Πέτσα λυσσάξατε με το κόμμα ΝΙΚΗ και τον κύριο Νατσιό!!Τον πολεμάτε τον συκοφαντείτε άρα πάμε καλά!!Εύγε στον συναγωνιστή Νατσιό.Ο Θεός μαζί μας.Μακάρι να δούμε τους συναγωνιστές Νατσιό και Κασιδιάρη στην βουλή!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

  2. Ο ΠΣΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ ΚΟΥΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

  3. ο Δαιμονισμένος Κούλης δεν πήγε στο Άγιο Όρος γιατί τον είχαν έτοιμο γιά εξορκισμό. Ο διάολος τού είπε να μην πάει.

  4. Κατεβάζει η ΝΙΚΗ στο επικράτειας πρώτο στην λίστα τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Αποστολάκη!!!

  5. Βρε αι στον αγυριστο καθαρματα διαβολικα.Δεν κοιτατε αυτους που κατακλεψαν τον κοσμο και εχουν βρεθει με τοσα σπιτια κοτερα και χιλια δυο ;;; Το Αγιο Ορος σας μπηκε στο ματι ;;;; Αχ τι σας περιμενει απο την Θεια Δικη !!!!

  6. Τωρα βρηκαν να κανουν ελεγχο στις μονες του Αγιου Ορους Φοβουνται την εισοδο τηςΝικης στην βουλη και γιαυτο ειχε σχεδιασει επισκεψη ο κουλης αλλα δεν του εκατσε για καποιο αγνωστο λογο και οχι για τον μονοημερο κορονοιο Παντως το οτι εχουν λυσαξει με αυτο το κομμα ειναι υπερ του κομματος αυτου και σιγουρα τωρα θα παρει ποιο πολλους ψηφους

  7. Κάτω τα κουλά σας από το Άγιον Όρος, θα μας βρείτε απέναντί σας, η υπομονή έχει και όρια!

  8. Ψαχνουν επίτηδες τωρα το Άγιο Όρος για να χαντακωσουν τον Νατσιό….. Οτι επιτρέπει ο ΘΕΟΣ ας γίνει…. Εμεις οι χριστιανοί το τελος της ιστορίας το γνωρίζουμε και το ποθούμε αλλοίμονο σε αυτούς που είναι αντίχριστοι….

  9. Ποιος είδε κράτος λιγοστό
    σ’ όλη τη γη μοναδικό,
    εκατό να εξοδεύει
    και πενήντα να μαζεύει;

    Να τρέφει όλους τους αργούς,
    νά ‘χει επτά Πρωθυπουργούς,
    ταμείο δίχως χρήματα
    και δόξης τόσα μνήματα;

    Νά ‘χει κλητήρες για φρουρά
    και να σε κλέβουν φανερά,
    κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
    τον κλέφτη να γυρεύουνε;

    Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
    ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
    οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
    δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.

    Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
    κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
    Κι από προσπάππου κι από παππού
    συγχρόνως μπούφος και αλεπού.

    Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
    να παριστάνει τον ευρωπαίο.
    Στα δυό φορώντας τα πόδια που ‘χει
    στο ‘να λουστρίνι, στ’ άλλο τσαρούχι.

    Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,
    ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
    Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
    λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.

    Και ψωμοτύρι και για καφέ
    το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
    Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
    σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.

    Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!

    Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

    1. Πάντα επίκαιρος ο Σουρης. Διανύουμε τον 21 αιώνα και δεν έχει αλλάξει τίποτα.

  10. ΚΟΜΜΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΑΤΑΠΙΟΥ

    1. Aν δεν γνωριζεις μην γραφεις ,εκτιθεσε.Εκτος αν εισαι τρολ οποτε αξιος ο μισθος σου

  11. Σατανιστες και αθειστες κατω τα χερια απο το Αθως! Ακους Βωθρολομαιε?
    Πολυ μας τη μπαινει η νεα ταξη πραγματων! Το ποιοι συντηρουνε το περιβολι της Παναγιας με χορηγιες το ξερει ολη η ανθρωποτητα ψωρολαμογια! Βλαδιμηρε πατα τα….. κουμπια!

  12. Να ξεκινήσει τον έλεγχο από τα 3 κόμματα που κυβέρνησαν και ιδίως την οικογένεια βαμπίρ που μας ρουφάει το αίμα…(αστεία πράγματα στο μητσοτακισταν…)

  13. Χεστήκαμε. Δώστε το φονιά του Χίου και του γιου του Νίνου. Ο μπάσταρδος μόνο τα λεφτά έχει στο νού του. Γι’ αυτό ανέβαλε το ταξιδάκι του στο διαβολοόρος;

  14. Το καθεστώς επιθυμεί κόμμα Βελόπουλου, του πρώην πασόκου, που παρακαλούσε τον Καρατζαφέρη το 1996 να τον προωθήσει για υποψήφιο της ΝΔ.
    Αντικατέστησε τον χριστέμπορο και πατριδέμπορα Καρατζαφέρη.
    Το παίζει και επιχειρηματίας.

  15. Έχουν σκυλιασει με την ΝΙΚΗ και την ορθοδοξία. Μέχρι κορονοιο σκέφτηκαν να πουν πως κόλλησε ο Μητσοτάκης για να μην πάει να προσκυνησει. Το ρεύμα προς την ΝΙΚΗ είναι πλέον ορμητικό ειδικά στην Μακεδονία και αυτό το βλέπουν όλοι. Ο Βουρλιωτης των αδιευκρινιστων ποσών του Αδωνι. Πηγαίντε και στην Τήνο βλακες να δείτε εάν τα τάματα των πιστών στην Παναγιά είναι προϊόν ξεπλυματος μαύρου χρήματος. Ξεφτίλες. Με την ΝΙΚΗ ρε κουφαλες, γιατί η είσοδο της ΝΙΚΗ στην βουλή σημαίνει μπλόκο στην αναθεώρηση του συντάγματος για ιδιωτική παιδεία και υγεία που θέλει να εφαρμόσει ο κουλης.

  16. Ο Βουρλιώτης να ελέγξει πρώτα τον Κοκλωνη, που τον έχει αφήσει στη μέση και μετά να ασχοληθεί με τους άλλους. Ρε λίγη αξιοπρέπεια!!!

  17. Με την ευγενική χορηγία των ΛΟΑΤΚΙ της Νουδούλας

  18. Αντι να φυλακίζουν τη συμμορια Μητσοτάκλα με τα εκατοντάδες εκατομμύρια χρέη -κάτω απο το τραπέζι και τη μαφια των δημοσιοκλάνων, του predator, Ματι, Τεμπη, Εξετασεις Σχολειων, Παιδεραστία, κομπινες, εθνική προδοσια, ανθρωποι πεθαίνουν σε καρότσες αγροτικων με την μηδενική φροντίδα υγείας, , την πέφτουν οπουδήποτε αλλού , Τάχα μου τάχα μου οι κλέφτες πάνε να πιάσουνε τους “κλέφτες” για να μην τολμαει κανένας έντιμος άνθρωπις να αντιστέκεται. ..όμως,….
    ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

Comments are closed.