ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΦΑΓΑΝ τον Βαλυράκη. Συγκλονιστική επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της Δευτέρας. Ενέδρα θανάτου στον Ευβοϊκό. “Είναι ανθρωποκτονία”, αποκαλύπτει η χήρα του πρώην υπουργού Δημοσίας Τάξεως που ήξερε τους “παππούδες” της 17Ν. Η δολοφονία του σταθμάρχη της CIA , Ρίτσαρντ Ουέλς, το αίμα του Παύλου Μπακογιάννη και η “Κόκκινη Προβιά”

Κοινοποίηση:
exofillo27-1

teaser27-1

Τεύχος 1809, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς που λογοδοτούμε, εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.

Banner_6Years_1000X500

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί συνεχή 6 χρόνια.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

opisthofyllo27-1

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Η Λιβύη (Εφετείο) ακύρωσε το Τουρκολιβυκο συμφωνο. Οι Ισραηλινοι στείλανε iron dom στην Κρήτη. Κατά τ’ άλλα θα τα δώσουν όλα στον Ερντογάν

  2. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υπόκοσμου…. Βάλτε την υπόθεση στο αρχείο.

  3. Τον Συφη τον σκότωσαν.Θα αποδειχτεί εύκολα.Εαν η γυναίκα του δεν επέμενε τόσο ότι είναι δολοφονία,και αν δεν ήταν όνομα, κανείς δεν θα ασχολούνταν.Καμια αστυνομία του κώλου και κανένας ιατροδικαστής Κουράδας δεν θα κουνιόταν από τον ύπνο τους…Θα έγραφαν απλά μπερδεύτηκε σε κάτι ελιόκλαρες χτύπησε στο βράχο μάλλον,και τρυπισε ζωτικό όργανο….όπως για τόσους άλλους συνανθρώπους μας δολοφονημένους,που φύγανε και για πολύ λίγους έλαμψε το φως της δικαιοσύνης… Μακάρι να βρεθεί και ο δολοφόνος του Σύφη, αν και πολύ αμφιβάλλω….Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους,να μείνουν δυνατοί να τον θυμούνται..

    1. Όχι πες ανόητε νεαρέ «άνθρωπε». Αν το έγραφα εγώ π.χ. θα το ανέβαζες;;;;

  4. Πολλοί Μπουρλάδες! Αλμπέρτο Μπουρλά υπάρχει και στην Αθήνα ανώτατο στέλεχος της Wind. To Aλμπέρτο για τους εξ Ισπανίας Εβραίους υποκρύπτει το όνομα Αβραάμ.
    Ρούμπυ Μπουρλά και ο διευθύνων σύμβουλος των επιχειρήσεων του κομμουνιστή επιχειρηματία Πάνου Γερμανού Public κλπ῀

  5. Τελικα η χωρα μας ειναι ΜΑΦΙΕΣ διαφορων τυπων. Πολιτικες, δικαστικες , εκκλησιαστικες, αστυνομικες , ψαραδων, κλπ κλπ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ

  6. Ο Σήφης Βαλυράκης διαπληκτίστηκε μ’ έναν επαγγελματία ψαρά που πιθανώς προκάλεσε με τους ελιγμούς του γύρω από το φουσκωτό κατά ατύχημα την πτώση του. Ίσως ο ψαράς, να ήταν ο καρμικός αλιευτικός πράκτορας της CIA που έστειλε η μοίρα για να τον εκτελέσει.

  7. «Ο υπουργός των Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο δήλωσε ότι η Ιταλία θα προχωρήσει στη λήψη νομικών ενεργειών κατά της Pfizer και της Astrazeneca σχετικά με τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις των εμβολίων για την COVID-19, έχοντας ως στόχο τη διασφάλιση των δόσεων και όχι την επιδίωξη αποζημιώσεων».
    Οι δικοί μας τι κάνουν;;; Πώς μπορούμε να έχουμε τέτοιες κότες και να τις βλέπουμε;;;; Και κυρίως να τις ψηφίζουμε;;;;
    Η δουλικότητα δεν είναι μόνο στα Ελληνοτουρκικά αλλά στο σύνολο των πολιτών θεμάτων!!!!!!Μπορείτε να μου βρείτε μια χώρα της Ευρώπης αφού όπως υποστηρίζουμε, «ανήκομεν εις την Δύσιν», που να κυβερνάται από τέτοια γλοιώδη, θρασύδειλα υποκείμενα;;;

  8. Τώρα που ο Κούλης έχει αρχίσει να φθείρεται από τα συνεχόμενα lock down κι έχει αρχίσει να φλερτάρει έντονα με την προδοσία του Αιγαίου, πολλοί «πρώην» άρχισαν να βάλλονται εναντίον του, οπως ο Τόνι και ο Βούδας της Ραφήνας απ’ ότι λέτε.
    Όλα θα παιχτούν και θ’ αποφασιστούν τους επόμενους μήνες πιστεύω και θα εξαρτηθούν άμεσα από την έκβαση των διαπραγματεύσεων με τους Τούρκους και την πορεία της πανδημίας.
    Θα είναι φαινόμενο, σε «δήθεν» δημοκρατική κυβέρνηση, κάτω από τέτοιες συνθήκες πρωθυπουργός να τη βγάλει καθαρή όλη την τετραετία. Αν συμβεί τελικά αυτό, σημαίνει ότι το πολίτευμα έχει αλλάξει σε παγκόσμια δικτατορία απλά κάποιοι το αγνοούν ακόμα.

  9. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Δόβας υπέγραψε το 1955 μυστική συμφωνία που
    προέβλεπε την απευθείας συνεργασία των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων Καταδρομών
    και της CIA. Η συμφωνία αυτή έγινε γνωστή ως “Κόκκινη Προβιά” και στο πλαίσιό της είχε
    δημιουργηθεί δίκτυο 160 κρυπτών “μυστικού πολέμου”. Στις κρύπτες αυτές αποθηκεύτηκαν εκρηκτικά και όπλα σοβιετικής προέλευσης, τα οποία προορίζονταν για επιθέσεις εναντίον επιλεγμένων στόχων για να εμφανισθεί ότι οι επιθέσεις αυτές ήταν έργο κομμουνιστών».

Comments are closed.