“ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ρε ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Τα 100 ευρώ να τα φας στα φάρμακα, παλιοξεφτύλα”. ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΔΟΚΙΜΗ ΛΑΪΚΩΝ ΑΝΤΟΧΩΝ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ 60αρηδες. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ. Πάρτε το χαμπάρι, πατριώτες: Ή ξυπνάμε και βγαίνουμε στο δρόμο ή ψοφάμε. Καθυβρίζει τον Κούλη, η μισή Ελλάδα. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ από τον ιερέα ψυχίατρο Στυλιανό Καρπαθίου: “ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τους ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ για να τους ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ”. ΑΜΕΣΑ υποχρεωτικότητα και σε Σώματα Ασφαλείας, Ένοπλες Δυνάμεις, εκπαιδευτικούς

Κοινοποίηση:
exofillo1-12

teaser1-12

Tεύχος 2066, 6 χρόνια και 10 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Tετάρτης 01-12-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

opisthofyllo1-12

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Όταν αλλάξει η κατάσταση και πιστεύω ότι θα αλλάξει σίγουρα, ίσως και σύντομα, θέλω οι υπεύθυνοι όπως η κυβέρνηση και οι ακαταδίωκτοι συστημικοί γιατροί να καταδικαστούν εις θάνατο με θανατηφόρο ένεση αλά Αμέρικα, για τον βιασμό του Συντάγματος και τον εκβιασμό των ηλικιωμένων πού εκ τών πραγμάτων θα τούς οδηγήσει στην πείνα και το θάνατο διά τών προστίμων.

  2. Οσοι είναι μέλη της Ν.Δ να στείλουν άμεσα email στο γραφείο του αρχιμ@λ@κ@ Κούλη στη διεύθυνση, primeminister@primeminister.gr και να ζητούν ΑΜΕΣΑ τη διαγραφή τους απο τη Ν.Δ.

  3. Οτα μάθει ο Έλληνας να ψηφίζει βλέπουμε. Είδαμε και το 2019, βλέπουμε και τώρα δημοσκοπήσεις με το ΠΑΣΟΚ που έκαψε την Ελλάδα. Όρνια

  4. Μπεεεεέέ πρόβατα έρχονται χειρότερα και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι φτώχεια πείνα ανεργία από το ψωμί παιδεία Ελευθερία.κ αυτή που έχουν λεφτά θα φύγουν πρώτη πάει η ελλαδιτσα πέθανε καλά σαράντα

  5. Όλοι λέτε ο κόσμος το ένα ο κόσμος το άλλο αλλά όλοι στον καναπέ κ Μούγκα καλά κάνει τότε ο Κούλης κ που είστε ακόμα πρόβατα Έλληνες η καρέκλα του δημοσίου καλα κρατεί άλλα 40 χρόνια σκλαβιά θέλετε

  6. καταλαβαίνεις τι έρχεται απο δω και στο εξής θα σου λέει θα κάνεις αυτό και το άλλο αλλιώς θα πληρώνεις πρόστιμο. Έρχεται μελλοντικά και σε άλλα θέματα όχι μόνο περί εμβολίου θα το δείτε !!!
    αλλά είμαι σίγουρος τα σκληροπυρηνικά γερόντια μια ζωή ΝΔ ψηφίζαν και πάλι το ίδιο θα κάνουν και ας τους γ@μάει ο πανύβλακας μητσοτρακης.

  7. Καλά είπε ο Γιαννακόπουλος ούτε τα ελικόπτερα δεν θα σε σώσουν, η καλύτερη λύση είναι κεφάλια έξω από την βουλή!!!!!!!!!

  8. Εδώ ξέρεις τι πρέπει να γίνει? Να μην ξαναπάει στη δουλειά του κανένας. Όταν λέμε όμως κανένας εννοούμε ΚΑΝΕΝΑΣ. 2 μέρες να μην πάει κανένας στη δουλειά του και να παραλύσει η χώρα, τη τρίτη ημέρα θα τα αποσύρουν όλα. Και τις μάσκες και τα ράπιντ τεστ και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και όλα. Άμα δούνε ότι είναι ο λαός ενωμένος και αποφασισμένος να δεις για πότε θα κάνουν πίσω!

    1. Θα απολύσουν και θα προσλάβουν άλλους άνεργους με 500€ και πολλά λέω

  9. 10 να είναι οι ώρες σου Κούλη. Μαύρη να είναι η ζωή σου. Βαριά Άρρωστος να καταντήσεις.

  10. Κούλη ξέσκισε τους για να βάλουν μυαλό. Μεγάλη υπόθεση να σε ξεσκίζει αυτός που τον ψήφισες για να σε σώσει. Βάρα Κούλη και μη κολονεις πουθενά. Με τέτοιο λαό χάπατα που κυβερνάς και λίγα του κάνεις. Τώρα ξεκινά τους και ασαλιωτο.

  11. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟ8ΝΟΣΚΥΛΑ…ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ…ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ….?
    ΨΟΦΟ ΡΕ…ΑΛΗΤΕΣ…ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ….
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΔΑΡΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

  12. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

  13. Καλημέρα κ. Στέφανε. Πολύ ωραία τα λέτε, αλλά δεν νομίζω ότι θα καταφέρουμε τίποτε με το να βγούμε στους δρόμους. Σε όλη την Ευρώπη έχουν βγει στους δρόμους και δεν έχουν καταφέρει τίποτε. Το πολύ πολύ να βάλουν στρατιωτικούς διοικητές. Το ξέρουν και για αυτό δεν τους νοιάζει. Ούτως ή άλλως δεν είναι Έλληνες. Δεν αισθάνονται Έλληνες. Ο πρωθυπουργός αισθάνεται κάτι σαν Γερμανοεβραίος, όχι όμως Έλληνας. Θα ζήσουμε πολύ σκληρές καταστάσεις. Θέλουν να καλύψουν τις φαρμακοβιομηχανίες, που έχουν τεθεί στην υπηρεσία του αντίχριστου, ψευτομεσσία των Εβραίων. Οι Εβραίοι θέλουν να χτυπήσουν το Ιράν, μέχρι τέλος του έτους, μέχρι την αποχώρηση των Αμερικανών από το Ιράν. Το έχουν θέσει σαν πλαίσιο για την έλευση του ψευτομεσσία, μαζί με τα σκευάσματα βέβαια. Η κατάσταση είναι σατανική και αντιμετωπίζεται με ταπείνωση, ειλικρινή μετάνοια εξομολόγηση και καθαρή προσευχή. Συνεχή επίκληση του ονόματος του Ιησού Χριστού. Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με και φυσικά συμμετοχή στα μυστήρια της Εκκλησίας. Δεν θα καταφέρουν τίποτε. ο αντίχριστος θα έλθει, όταν το επιτρέψει ο Θεός, όταν, εάν και εφόσον.

  14. 1.«Μόνο ο Κιμ θα φοράει δερμάτινη καπαρντίνα»
    2. Μόνο ο Κούλης και οι λοιποί εγκληματίες πολέμου θα κανουν κατά παραγγελία placebo και θα κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά.
    Κουίζ!!!!!!
    Ποιο από τα δύο ψηφίζετε ως πιο «δημοκρατικο»;;;
    Τι είπατε;; Δεν μπορείτε να αποφασίσετε;;
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ!!

  15. O “ΣΚΟΥΠΙΔΗΣ” ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟΤΕΡΟΝ..”ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΗΣ”!!!

  16. ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ!!! ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

  17. Μακράν ο πιο βρωμερός πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης με διαφορά!

  18. Ο/Η υγειονομικός σε εναστολή μισθού λόγω άρνησης εμβολιασμού λέει:

    ‘ Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
    Δεν ήμουν τσιγγάνος.
    Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
    Δεν ήμουν κομμουνιστής.
    Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
    Δεν ήμουν Εβραίος.
    Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
    Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…’ Ξυπνήστε έστω και τώρα, βολεψάκηδες

    1. Πολύ σωστά τα λες αγαπητέ. Το είχα γράψει κι εγώ το γνωστό αυτό ρητό και οι μπετόβλακες δεξιοί-ακροδεξιοί αυτού του σάιτ με λέγαν κομούνι αριστερό κτλ και φώναζαν πως θα ψηφίσουν με τα δύο χέρια Μιζοτάκη για να ρίξουν τον Τσίπρα για τη Μακεδονία.

      Θα τους κάνει σουρωτήρι τώρα ο βρυκόλακας και θα στρώσουν.

  19. Τσακίστε την Κούλα και ολο της το κωλόσογο .

  20. Τι έγινε ραγιάδες;;
    Χορτάσατε Δημοκρατία;;
    Τι;; Όχι;;
    Με την τέταρτη δόση θα στρώσετε….

    1. Τι έγινε ραγιάδες;;
      Χορτάσατε Δημοκρατία;;
      Τι;; Όχι;;
      Σε καλή μεριά τα 100 κάθε μήνα!!

  21. Τσαμπα οι καταρες δεν πιανουν στον αντίχριστο…

  22. Το καλύτερο θα ειναι αντί να πιάσουμε τις πλατείες για διαμαρτυρία, να πάμε έξω από τα σπίτια τους, με μια σύριγγα στο χέρι και να τους περιμένουμε για να τους κάνουμε εμείς το εμβόλιο.
    Μετά θα κλαίγονται αυτοί για τα “δικαιώματα” τους..

  23. οι δικαστες θα εξαιρεθουν απο την υποχρεωτικοτητα;

    1. Φυσικά,αφού είναι ξεπουλημένοι και πιόνια του αντιχρίστου

  24. Η ΕΛΣΤΑΤ μίλησε.
    Και καταλαβουμε τι υπηρεσία είναι η ΕΛΣΤΑΤ .
    Επίσης ποιος ο λόγος της ανακοίνωσης των δωρεάν τεστ σε μπολιασμενους πριν και μετά τις γιορτές;;;;
    🥴Δεν θέλει και πολύ σκέψη. Αντί να πουν προσέξτε και οι μπόλιασμενοι γιατι μεταδίδετε, τους είπαν ότι είναι ασφαλείς και να που φτάσανε τα πράγματα.
    Το δεν γνώριζαν δε παίζει,γνώριζαν και πολύ καλά μάλιστα.

  25. Ο ΑΓΏΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΚΟΛΑΣΗ, ΑΔΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!!

  26. Όλο το σόι το ταΐζουμε χρόνια τώρα έγιναν πλούσιοι εις βάρος μας

  27. Το πραγματικά σωστό και άκρως ταιριαστό εξώφυλλο!
    Eλπίζω, ειδικά σήμερα, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να χτυπήσει ΠΡΩΤΙΑ στην κυκλοφορία, ώστε να λάβει ένα πρώτο μήνυμα αυτή η εγκληματική συμμορία που ακόμα μας κυβερνά! ME TO ZOPI NA XOPHΓHΣOYN TA EΠIKINΔYNA KAI ANAΠOTEΛEΣMATIKA AYTA ΨEYTOEMBOΛIA!!! OXI ΣTA ΣKAPTA ΦAPMAKIA! Όπου αυξήθηκε η χορήγηση δαύτων και άρθηκαν τα περιοριστικά μέτρα, η διασπορά του ιού εκτοξεύθηκε και λίγο μετά οι νοσηλείες και οι θάνατοι! EΛEOΣ ME ΔAYTA!!! AN, OTAN KAI OΠOTE H EΠIΣTHMH ΦEPEI TA OΠOIA KATAΛΛHΛA AΠOTEΛEΣMATIKA KAI AΣΦAΛH ANTIΔOTA, TOTE KAI MONO TOTE ΘA ΣΠEYΣOYME NA TA ΛABOYME! Ως τότε, σκουπίδια σαν το εικονιζόμενο στο σημερινό πρωτοσέλιδο σας και σαν τα λοιπά της αντιπολίτευσης, να τα βάλουν εκεί που ξέρουν! MΠPABO KAI ΠAΛI ΓIA TO ΣHMEPINO ΠPΩTOΣEΛIΔO ΣAΣ! H AΛHTEIA, ΔE ΘA ΠEPAΣEI!!! EXOYME ΔHMOKPATIA KAI H EKTPOΠH THΣ AΠO KATI TETOIA ΠAΛIOTOMAPA, ΔEN EINAI ANEKTH AΠO TOYΣ EΛΛHNEΣ ΠOΛITEΣ! KAΛO MAΣ MHNA!!!

  28. Το πραγματικά σωστό και άκρως ταιριαστό εξώφυλλο!
    Eλπίζω, ειδικά σήμερα, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να χτυπήσει ΠΡΩΤΙΑ στην κυκλοφορία, ώστε να λάβει ένα πρώτο μήνυμα αυτή η εγκληματική συμμορία που ακόμα μας κυβερνά! ME TO ZOPI NA XOPHΓHΣOYN TA EΠIKINΔYNA KAI ANAΠOTEΛEΣMATIKA AYTA ΨEYTOEMBOΛIA!!! OXI ΣTA ΣKAPTA ΦAPMAKIA! Όπου αυξήθηκε η χορήγηση δαύτων και άρθηκαν τα περιοριστικά μέτρα, η διασπορά του ιού εκτοξεύθηκε και λίγο μετά οι νοσηλείες και οι θάνατοι! EΛEOΣ ME ΔAYTA!!! AN, OTAN KAI OΠOTE H EΠIΣTHMH ΦEPEI TA OΠOIA KATAΛΛHΛA AΠOTEΛEΣMATIKA KAI AΣΦAΛH ANTIΔOTA, TOTE KAI MONO TOTE ΘA ΣΠEYΣOYME NA TA ΛABOYME! Ως τότε, σκουπίδια σαν το εικονιζόμενο στο σημερινό πρωτοσέλιδο σας και σαν τα λοιπά της αντιπολίτευσης, να τα βάλουν εκεί που ξέρουν! MΠPABO KAI ΠAΛI ΓIA TO ΣHMEPINO ΠPΩTOΣEΛIΔO ΣAΣ! H AΛHTEIA, ΔE ΘA ΠEPAΣEI!!! EXOYME ΔHMOKPATIA KAI H EKTPOΠH AΠO KATI TETOIA ΠAΛIOTOMAPA, ΔEN EINAI ANEKTH AΠO TOYΣ EΛΛHNEΣ ΠOΛITEΣ! KAΛO MAΣ MHNA!!!

  29. Το πραγματικά σωστό και άκρως ταιριαστό εξώφυλλο!
    Eλπίζω, ειδικά σήμερα, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να χτυπήσει ΠΡΩΤΙΑ στην κυκλοφορία, ώστε να λάβει ένα πρώτο μήνυμα αυτή η εγκληματική συμμορία που ακόμα μας κυβερνά! ME TO ZOPI NA XOPHΓHΣOYN TA EΠIKINΔYNA KAI ANAΠOTEΛEΣMATIKA AYTA ΨEYTOEMBOΛIA!!! OXI ΣTA ΣKAPTA ΦAPMAKIA! Όπου αυξήθηκε η χορήγηση δαύτων και άρθηκαν τα περιοριστικά μέτρα, η διασπορά του ιού εκτοξεύθηκε και λίγο μετά οι νοσηλείες και οι θάνατοι! EΛEOΣ ME ΔAYTA!!! AN, OTAN KAI OΠOTE H EΠIΣTHMH ΦEPEI TA OΠOIA KATAΛΛHΛA AΠOTEΛEΣMATIKA KAI AΣΦAΛH ANTIΔOTA, TOTE KAI MONO TOTE ΘA ΣΠEYΣOYME NA TA ΛABOYME! Ως τότε, σκουπίδια σαν το εικονιζόμενο στο σημερινό πρωτοσέλιδο σας και σαν τα λοιπά της αντιπολίτευσης, να τα βάλουν εκεί που ξέρουν! MΠPABO KAI ΠAΛI ΓIA TO ΣHMEPINO ΠPΩTOΣEΛIΔO ΣAΣ! H AΛHTEIA, ΔE ΘA ΠEPAΣEI!!! EXOYME ΔHMOKPATIA KAI H EKTPOΠH AΠO KATI TETOIA ΠAΛIOTOMAPA, ΔEN EINAI ANEKTH AΠO TOYΣ EΛΛHNEΣ ΠOΛITEΣ! KAΛO MAΣ MHNA!

  30. Για τον Σερβετάλη, έβγαιναν και μυξοκλαίγαν γιατί θα χάνανε τον μισθό τα άτομα της παράστασης (που δεν έστεκε γιατί γινόταν και έγινε αντικατάσταση του ηθοποιού), τώρα που είναι όλοι αυτοί οι “φιλεύσπλαχνοι” άνθρωποι του συστήματος !!!!

  31. 100 να είναι οι ώρες σου κι αυτές στο κρεββάτι….
    Μητσολουλου εισαι ο πιο μεγάλος,ο πιο τεράστιος ΤΙΤΑΝΟΜ@Λ@ΚΑΣ…..

Comments are closed.