ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ! Η ΚΙΝΗΣΗ ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ! ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ – “ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

“AΡΧΙΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ,
ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,
ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ Η ΦΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ !
29 Ιουνίου η επόμενη δικάσιμος με τον ΚΟΛΑΦΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ,
για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !
Λεπτομέρειες αργότερα. Στιγμές ξεκούρασης τώρα. Ακούστηκαν τρομακτικά πράγματα στην κατάμεστη με ορθίους δικαστική αίθουσα του Εφετείου Αθηνών.
Τρία χρόνια, εκατό ζωές…
ΠΑΜΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ !” έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο facebook ο γνωστός ποινικολόγος, Νίκος Αντωνιάδης.

Ακούστε τι είπε μετά το δικαστήριο στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο στους”Ραδιομακελάρηδες” ο Νίκος Αντωνιάδης – Λέει πολύ σημαντικά πράγματα: 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο SARS-CoV-2 ανήκει στην ευρεία οικογένεια ιών γνωστών ως κορονοϊοί.
    Είναι ο έβδομος γνωστός κορονοϊός που μολύνει ανθρώπους, μετά τους 229E, NL63, OC43, HKU1, MERS-CoV και τον αρχικό SARS-CoV
    Παγκόσμιο πείραμα χειραγώγησης των λαών.
    Αλίμονο στους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την μέθοδο χειραγωγήσεις κ αναγκάζονται υποστούν τα μέτρα.
    Η ευθύνη για την τρομοκράτηση των πληθυσμών, ακέραιες σε όσους συμμετείχαν σε αυτήν.
    Άποψη απλού πολίτη

  2. Μπραβο στον κυριο Αντωνιαδη θερμα συγχαρητηρια
    αποδεικνειεται ο καλιτερος δηκηγορος ο μοναδικος παγκοσμιως
    εναντιων του μεγαλιτερου εγκληματος κατα της ανθρωποτητος
    με βιολογικο οπλο του κοβιτ και του εμβολιου κατα του κοβιτ 19

  3. Ο κύριος Αντωνιάδης δεν αμφισβητεί την ύπαρξη του ιού αλλά την θανατηφόρα δράση του. Αυτοί έλεγαν ότι ο ιός σκοτώνει και δεν προετοίμασαν τα νοσοκομεία να περιθάλψουν τους ασθενείς. Έχουν γίνει εγκλήματα στα νοσοκομεία. Αυτά θα αποδείξει με δεκάδες μαρτυρίες. Και ο Φλωρινιώτης μίλησε για τον φίλο του που τον σκότωσαν στο νοσοκομείο στην Κύπρο και ο ίδιος αρνήθηκε να νοσηλευτεί όταν του το πρότειναν οι γιατροί.

  4. Δεν ξέρω τι μήνυμα επιθυμεί να περάσει ο δικηγόρος αυτός για τον COVID-19 τόσα έτη.Δεν τον παρακολουθώ στο διαδίκτυο αλλά ο COVID-19 είναι εδώ σας το δηλώνω εγώ που δεν έπεσα στην παγίδα του εμβολίου της πόρνης ΝΤΠ αλλά πέρασα βασανιστήρια από τον γαμημενο αυτό ιό.Αν δεν υπήρχε το μονοκλωνικο δεν θα έγραφα τώρα.

    1. Ναι σωστά λες για τον γαμω υιο,αλλά και τόσος κόσμος υπέφερε από τα μπόλια.Και πλήρωσε και πληρώνει τα μπόλια.Θα μπορουσαν απλά να φέρουν τα μονοκλωνικά και να τα δώσουν στον κόσμο

    2. Και εγώ 52χρ. με καλή φυσική κατάσταση το πέρασα Ιαν 22 ελαφρύτερα απο γρίπη και οι γονείς μου 93 και 88 σαν γρίπη στο σπίτι μόνο με αντιβίωση,όλοι ανεμβολίαστοι. Η αδερφή μου εμπολιασμένη η μόνη που ξανακολλησε φέτος και κανείς άλλος δεν ξανακολλησε. Όλοι με διαφορετικά συμπτώματα που δείχνει ότι είναι ένα βιολογικό όπλο που στοχεύει τις αδυναμίες του καθενός,σε γενικές γραμμές επιπέδου γρίπης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 💉 ούτε προστατεύει, ενώ καταστρέφει το ανοσοποιητικό παρακάμπτοντας το και μπορεί να φέρει ένα σωρό παρενέργειες.

  5. ΕΜΠΑΙΝΕ ΝΙΚΟΛΑ ΣΚΙΣΤΟΥΣ !!! ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ , ΔΥΟ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΔΥΟ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΟΣ

    1. Τι δουλειά έχει το ανεπάγγελτο ναζίδι με τον Αντωνιάδη ρε; Δε ντρέπεσαι να τους βάζεις στην ίδια πρόταση;

Comments are closed.