“ΞΑΛΑΦΡΩΝΕ” τη ΜΙΜΗ στο ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΑΤΟ του ΑΝΔΡΕΑ. Οι άνθρωποί τους ψυχορραγούσαν κι αυτοί έβγαζαν τα μάτια τους. Κώστας Σπυρόπουλος -επάγγελμα ζιγκολό. Το πρόσωπο του μήνα που καταγγέλλεται από γυναίκες ηθοποιούς για ομαδικές σεξουαλικές παρενοχλήσεις έχει “μαύρη” ιστορία. Αποκαλύπτουμε όσα οι άλλοι, τρέμουν να γράψουν

Κοινοποίηση:
makeleio 01 30-01-2021 (1)

Banner_6Years_1000X500Τεύχος 1812, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε, εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιανουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.

teaser30-1

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

 opisthofyllo2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Αυτή η έγκυος θίχτηκε και καλά που έπαιζε τον πουτσο του. Όλο μλκιες. Γιατί δεν είχε ξαναδεί;;; Ένα φετίχ για να καυλώνει είχε ο άνθρωπος. Τι την πείραζε;;; Εμένα αν δε μου ζητούσε τπτ παραπάνω ούτε που θα Μ ένοιαζε.Ουτως ή άλλως τις θεωρούσε ύπηρετριες. Πάντα ο εργοδότης θεωρεί υπηρέτες τους υπαλλήλους.
    Όλη μέρα να τον τραβαγε μπροστά μου στ’ αρχιδια μου. Θα του ‘λεγα να μου τον δείξει κι άμα ήταν μικρός θα το διέδιδα σ’ όλη την Αθήνα και θα τον έκανα ρόμπα.

  2. Η χούντα όσο πάει και βαθαίνει. Το κοινωνικοπολιτικοοικονομικό σύστημα κλυδωνίζεται συθέμελα και μέσω του αγγελιοφόρου covid 19 μεταλλάσσεται σε αλλοσομορφο ερπετό, όμοιο μ’ αυτά του κρατάνε τα κλειδιά του πλανήτη, κατασπαράζοντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δικαίωμα. Τώρα φαίνεται το πραγματικά σαθρό πνευματικό υπόβαθρο της πλειοψηφίας των ανθρώπων που συμπεριφέρονται μαζικά ως τηλεκατευθυνόμενο λούμπεν προλεταριάτο. Στη Γαλλία οι αντιδράσεις για το νόμο περί καθολικής ασφαλείας είναι σφοδρές και πέφτει πολύ ξύλο, στην Ιταλία η κυβέρνηση Τζουζέπε Κόντε παραπαίει , ο Ευρωπαϊκός Νότος μαστίζεται από φτώχεια που όσο πάει θα χειροτερεύει και λόγω ισοπέδωσης του τουρισμού. Η Ελλάδα παλεύει μέσα στα lock down, στο μεταναστευτικό και στα Ελληνοτουρκικά. Όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες τείνουν να μηδενιστούν ώστε
    ν’ αρχίσει το μηδέν η «αναγέννηση».Μια μετανθρωπιστική εκφυλισμένη από αξίες μεγάλη επανεκκίνηση που θα οδηγήσει στην μεγαλύτερη πολιτιστική οπισθοδρόμηση της ανθρωπότητας από καταβολής κόσμου.
    Περνάμε σε μια άλλη μετανθρωπιστική εποχή
    βασισμένη στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Σε λίγο ο ουρανός θα είναι γεμάτος δορυφόρους χαμηλής τροχιάς της SPACE X κάθε δρόμος, κάθε γωνιά γεμάτη κεραίες 5g και ο μέσος εμβολιασμένος και ημιαγράμματος λόγω καταβαράθρωσης του εκπαιδευτικού συστήματος άνθρωπος, θα είναι άμεσα ανιχνεύσιμος και ελεγχόμενος από παντού.
    Η εποχή αυτή είναι πολύ κοντά μας. Ήδη πέρασε ένας χρόνος από την έναρξη της πανδημίας και η ζωή έχει πάει πίσω 100 χρόνια. Τα διακόσια χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης θα γιορταστούν από προδότες και Εφιάλτες σε μια σκλαβωμένη Ελλάδα.
    Ο χρόνος ανωνυμίας των χρηστών στο διαδίκτυο μειώνεται. Λίγος καιρός μας έμεινε να επικοινωνούμε απρόσωπα έστω και μέσω ασύρματης σύνδεσης μεταξύ μας. Η εποχή κατά την οποία κάθε διαφορετική σκέψη και πράξη θα ποινικοποιείται με ψηφιακό μηδενισμό της κινητής και ακίνητης περιουσίας δεν είναι πολύ μακριά. Αν δεν προλαβουμε να τη ζήσουμε θα τη πλησιάσουμε από πολύ κοντά. Εγώ τότε θα γράφω τις σκέψεις μου σε αρχεία και θα φαντάζομαι ότι τις δημοσιοποιώ στο μακελειό.

  3. Στέφανε πολλά συγχαρητήρια που ασχολήθήκες στην εφημερίδα σου, με τον με τον κύριο Σοφιανόπουλο .Ο κύριος Σοφιανόπουλος ήταν πολύ άξιος άνθρωπος, άνθρωπος της πράξης και μεγάλος Έλληνας.

  4. Μπότση, Λάμπρη σιγά τις πατσαβουρες.Αυτές ειδικά θα έπρεπε να παρακαλάνε αν όχι να πληρώνουν για κοκο.

  5. Μπράβο Γρηγοριε.
    Άσε τα νούμερα .
    Θα παραμείνουν νούμερα.

  6. Δεν υπάρχει χειρότερο ελλάτωμα απο την ωραιοπάθεια στον άντρα

  7. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως κάτι τύπισσες που δε τις λες και κουκλάρες (άντε το πολύ να πεις πως η Μπότση στα νιάτα της τρωγότανε) βγαίνουν και καταγγέλλουν πως ένας τύπος που αντικειμενικά ήταν κούκλος στα νιάτα του και τον πληρώνανε σταρ του σινεμά και γυναίκες πρωθυπουργών για να τους κάτσει (και μη πει κανείς πως ειδικά η Μιμή εκείνη την εποχή δεν ήταν τούμπανο γιατί θα τον δείρω), είχε την ανάγκη να τις “παρενοχλήσει”. Ό,τι κι αν ήταν ο Σπυρόπουλος, σίγουρα δεν είχε καμία ανάγκη να παρακαλέσει ή να εκβιάσει το σεξ. Γελάει ο κόσμος, πραγματικά.

    1. Άρες μάρες κουκουνάρες. Ο Σπυρόπουλος “δεν είχε καμία ανάγκη να παρακαλέσει ή να εκβιάσει το σεξ” αν έβλεπε τις γυναίκες ερωτικά. Αλλά όταν είσαι ζιγκολό βλέπεις τις γυναίκες σαν πορτοφόλι οπότε για να σου τα σκάσει χοντρά η άλλη και θα παρακαλέσεις και θα της κάνεις τα κέφια και θα ανεχτείς τις ιδιοτροπίες της και θα την εκβιάσεις όταν δεις ότι δεν σε θέλει πια και σε αδειάζει γιατί έχει βρει άλλον. Και όταν είσαι ζιγκολό μισείς τις γυναίκες γιατί καταλαβαίνεις ότι σε βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας, γι΄αυτό και ρίχνεσαι χυδαία και δεν σέβεσαι καμία γυναίκα και γι΄αυτό έπαιζε το πουλί του μπροστά στην Μπότση και στην Αναστασοπούλου γιατί ήθελε να τις ταπεινώσει όπως τον ταπείνωναν και εκείνον οι πελάτισσες.

  8. Ο/Η Ευτυχώς που υπάρχουν πουτανες -Β.Παπακωνσταντινου λέει:

    Βαρέθηκα τα βρωμικα φουστάνια της Αθήνας
    Βαρέθηκα να πέφτω στα πόδια της βιτρίνας, ναι
    Το δράμα σ’ επανάληψη να βλέπω με συμπόνια
    Να σ’ έχω στο κρεβάτι μου κι εσένα με κουπόνια, ναι

    Βαρέθηκα τα όνειρα στη χώρα των θαυμάτων
    Τα σκεύη που αδειάζουνε σωρούς απορριμμάτων, ναι
    Το σύννεφο που σ’ έπνιξε και θες να το διαλύσεις
    Το στόμα που δεν άνοιξες ποτέ σου να μιλήσεις, ναι

    Ευτυχώς που η πατρίς δικαιώνεται
    Σε ταβέρνες, πλατείες κι αλάνες
    Ευτυχώς που δε χάθηκε ο έρωτας
    Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες

    Βαρέθηκα να βλέπω το ληστή με το πριόνι
    το γύρο του θριάμβου του να κάνει στο σαλόνι, ναι
    Να τρέμω κι απ’ το φόβο μου να τα ‘χω κατεβάσει
    να είμαι εκεί που μ’ άφησα αλλά να μ’ έχω χάσει, ναι

    Βαρέθηκα τον πάνσοφο τον υπολογιστή σου
    Το χρέος που μου άφησε ο πρώην εραστής σου, ναι
    Βαρέθηκα τους πάνω, βαρέθηκα τους κάτω
    Το τρύπιο μου φιλότιμο που έφτασε στον πάτο, ναι

  9. Ο/Η Οι μουσλο-σατανιστές θα μας ξανακλείσουν την Ανάσταση και θα μας ανοίξουν το ραμαζάνι λέει:

    Χίο, δώσε πόνο…… αλλά ρίξε και μια άποψη για το τι να κάνουμε.
    Όλοι βρωμάνε και ζέχνουν.
    Οι γυναίκες σταρ και στάρλετ, πρώτα εκπορνεύονται και μετά καταγγέλλουν…..
    Κανένα κόμμα δεν είναι Ελληνικό, όλοι είναι πουλημένα πρακτοράκια.
    Να ψηφίσουμε Κασιδιάρη; ή τι;;;

  10. Καί υμείς τού makeleio, ως γνήσιο …..Μέσον Μαζικής Ερημώσεως, Εξαπατήσεως, Εκπορθήσεως, Εξαϋλώσεως καί Εξαφανίσεως !!!!!! τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού καί Ελλάδος (όπως καί τά υπόλοιπα, παρόμοια υμών Μ.Μ.Ε.), εχθές ανεφέρθητε εγκωμιαστικώς περί τού βλάσφημου, αντίχριστου, αναθεματισμένου (…… διανοούμενου!!!!! συμφώνως τής ιδίας υμίν γνώμης), κυριολεκτικώς όμως ψευδομορφωμένου ΚΟΥΦΙΟΥ ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥ, καζαντζάκη. Ως διαφαίνεται, δι’υμάς προεξάρχει η διοχέτευση καί διάδοση πλάνης πρός περαιτέρω διαφθορά τού λαού. Ως εκ τούτου, διορθωτικά καί Ορθόδοξα Ελληνικά σχόλια, ως τά ιδικά μου, μετά «περίσσειας μανίας» τά εμποδίζετε πρός ανάρτηση, όπως τό 4ον σχόλιο περί τού ψεύδους «εξωγήϊνων». Ανεφέρθητε περί τού βδελυρού καί όντως αναθεματισμένου αντίχριστου καί μισέλληνος καραγκιοντζάκη. Υμείς οι ίδιοι φάσκετε καί αντιφάσκετε, διότι από τήν μία (μέσω τού άρθρου) αποφθέγγεστε ΨΕΥΔΩΣ ότι « …..δέν ήτο αφορισμένος, ενώ από τήν άλλη αναφέρετε ότι «είχε έλθει Εκκλησιαστική διαταγή νά μήν τελεστή υπό κληρικού νεκρώσιμος ακολουθία, η οποία απαγορεύεται ένεκα αφορισμού, αναθέματος πρός αντίχριστους, αιρετικούς, προδότας καί διώκτας Χριστιανών καί εις αυτόχειρας (όσοι αυτοκτόνησαν). Αυτό, λοιπόν, υπαγορεύει υμίν η δημοσιογραφική δεοντολογία καί η απρόσκοπτος……. λογοκριτική δικαιοκρισία ;;;;;;; Ό,τι στηλιτεύει καί εμποδίζει υμίν τήν υμετέραν διάθεση πρός διάδοση ψεύδους καί πλάνης, απλά τό …… περικόπτετε!!!!! όπως τά πρόσφατα σχόλιά μου. Μάθετε λοιπόν, παραμυθατζήδες τού makeleio, ότι εντός τών βιβλίων, έργων καί μυθιστορημάτων τού δυσεβούς καί αναθεματισμένου καζαντζάκη, υπάρχει μέγα πλήθος βλασφημειών, όπως εις τό έργον του «καπετάν μιχάλης», εις «αναφορά στόν γκρέκο», εις «βίος καί πολιτεία τού αλέξη ζορμπά», εις «ασκητική», εις «τελευταίο πειρασμό» (τό οποίον προήγε εις κινηματογραφική βδελυρότητα ο δαιμονοκρατούμενος εβραίος σκορτσέζε καί προθύμως έσπευσαν οι ανεγκέφαλοι νεοψευδοέλληνες καί ΔΙΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, νά τό ….. απολαύσουν!!!!! ενώ οι μεμέτηδες κανίβαλοι μογγολότουρκοι απηγόρευσαν νά προβληθεί αυτό τό βλάσφημο έργο εις τουρκιά). Ανείπωται βλασφημείαι εναντίον Τού Θεού μου, Τού Κυρίου Ιησού Χριστού, Τής Παμμακαρίστου Αειπαρθένου Μεγαλόχαρης, Αγίων Ευαγγελιστών καί λοιπών Αγίων, μέ βλασφημείας τάς οποίας, ακόμη καί αυτός ούτος ο διάβολος δέν θά τολμούσε ούτε κ’άν νά σκεφθή. Συνεχίζει λοιπόν, ο σατανόψυχος καζαντζάκης, τάς βλασφημείας καί εις βιβλίο του «Καποδίστριας» καί εις «τετρακόσια γράμματα τού καζαντζάκη στόν πρεβελάκη». Μελετήστε ανόητοι, ανήθικοι, διεφθαρμένοι καί πλανεμένοι νεοψευδοέλληνες, τί αναφέρουν, περί τού αναθεματισμένου καραγκιοζάκη, δύο πρόσωπα τά οποία τόν εγνώριζον καλλίτερα όλων, η πρώτη του σύζυγος Γαλάτεια καί η αδελφή της, πεζογράφος Έλλη Αλεξίου εις βιβλίο της «γιά νά γίνη ….. μεγάλος!!!!!). Όστις αναπολεί εγκωμιαστικώς περί τών βδελυρών συγγραμμάτων, βίο καί πολιτεία τού βλάσφημου, δαιμονοκρατούμενου, αντίχριστου καζαντζάκη, εστί πανομοιότυπο ελεεινό σύχαμα καί βδέλυγμα αυτού καί διόλου Έλλην ‘ή Χριστιανός Ορθόδοξος.
    Christianismos1985@gmail.com

    1. Οταν νιωθουμε καλυτερα δεν τα κοβουμε τα χαπια, συνεχιζουμε την αγωγη οπως την εδωσε ο γιατρος.

    2. Μπράβο Γρηγόριε λές αλήθειες γιαυτό σε ειρωνεύονται οι μωροί νεοψευδοέλληνες!

Comments are closed.