Ν.Μποφίλιου: «Μας σημάδευαν με τα όπλα στο κεφάλι – Φοβήθηκα για την ζωή μου»

Κοινοποίηση:
natasa-bofiliou-1

Η Νατάσσα Μποφίλιου παραχώρησε συνέντευξη στο Youtube και μίλησε για ένα τρομακτικό συμβάν.


Η τραγουδίστρια μίλησε στον YouTuber Fipster και αναφέρθηκε σε περιστατικό, όπου βρισκόταν σε μια ταβέρνα και μπήκανε μέσα ένοπλοι ληστές. «Η μόνη φορά που φοβήθηκα πραγματικά ήταν όταν βρέθηκα με τους συμμαθητές μου από το δημοτικό και πήγαμε να φάμε σε ένα ταβερνάκι. Είχαν φύγει όλοι οι πελάτες και ξαφνικά μπαίνουν τρεις τύποι με κουκούλες και όπλα», περιέγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Μας σημαδεύουν με τα όπλα, ήμασταν η μόνη παρέα. Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή αν είναι κανένας που με αναγνωρίσει, φοβήθηκε σκεπτόμενη ότι μπορεί να αντιληφθούν ποια είμαι και να πουν “τώρα που είσαι εδώ, τελειώσαμε”».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Είναι η εν λόγω χοντρή αριστερή/αναρχομούνα, μισελληνίστρια και πανσεξουαλική ψωλού, που φωτογραφιζοταν αγκαλιά με μαύρα πιθήκια και πόσταρε στα μίντια με κεφαλαία γράμματα “κάτω ο φασισμός, κάτω ο ρατσισμός, όλοι χωράμε στην Ελλάδα!”.

  2. Γεννάται η εντύπωση ότι, οι καλλιτέχνες του κώλου και το κοινό τους, αποτελούν ένα σύνολο που αναπαράγεται και συντηρείται με κανόνες αιμομιξίας.

  3. Αριστεροάπλυτη ολκής που όργωνε προ 10ετίας τα καταστήματα του Κολωνακϊου γλύφοντας τους άκαρδους δεξιούς καταστηματάρχες για δανεικά κοσμήματα και ρουχα για να εμφανίζεται αξιοπρεπώς σε θολοκουλτουριάρικες μουσικές σκηνές, τύπου κουλτούρα να φύγουμε. Απορώ που τρόμαξε οταν συνάντησε τα ταξικά της αδέρφια επί τω έργον….

  4. Υπερεκτιμημενη λογω αριστεροσυνης και φυσικα λογω μιντια….

  5. ποτε θανεβεις επιτελους στο βουνο ναρχισεις την πορδοεπανασταση σου και νεο συμοριτοπολεμο οπως μας απειλησες μωρη χοντρη κομουνιστικη κουραδα?????

  6. τσαμπα αγχωθηκες τους απλυτους δεν τους πειραζουν οι μασκοφοροι

  7. Σιγά ρε ψωνάρα ποιος θα σε αναγνώριση? Ποια νομίζεις ότι είσαι? Μια Αταλάντη από πόλους σε αυτή την χώρα

Comments are closed.