Νωρίς ξυπνήσατε! «Τurkaegean»: ΕΔΕ διέταξε ο Άδωνις Γεωργίαδης

Κοινοποίηση:
turkaegean

ΕΔΕ προκειμένου να διερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν υπήρχαν παραπτώματα υπαλλήλων της Διεύθυνσης Σημάτων σχετικά με την κατάχωρησης του σήματος «Turkagean» από τη γειτονική χώρα διέταξε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατόπιν εντολής του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διερεύνηση και τη διαπίστωση πειθαρχικών παραπτωμάτων υπαλλήλων της πρώην Διεύθυνσης Σημάτων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σχετικά με την καταχώρηση του εμπορικού σήματος «Τurkaegean» στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) καθώς και σε άλλα εθνικά και διεθνή Γραφεία Διανοητικής Ιδιοκτησίας.

Η διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής εξέτασης διατάσσεται επειδή δεν υπήρξε ουδέποτε ενημέρωση για τη συγκεκριμένη υπόθεση προς την Υπηρεσία ή την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες που υπηρετούσαν στο εθνικό γραφείο σημάτων ή που τελούσαν σε απόσπαση στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) προκειμένου να αναληφθεί η έγκαιρη και ενδεδειγμένη πολιτική, διπλωματική και υπηρεσιακή δράση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. είναι ικανοί, να φτάσουν η Τούρκοι στην Ακρόπολη και να μην πάρουν είδηση. Θα λένε ότι δεν το είπε ο ΣΚΑΪ άρα δεν είναι αλήθεια!

  2. ΕΔΕ και ποιός ξέρει ποιόν χαμηλόβαθμο θα χώσουν-αν χώσουν

  3. ΕΔΕ κατόπιν εορτής Άδωνι, κουφιοκέφαλε; Τουρκο-αιγαίο ρε, 300 κοπρίτες που κάθεστε και σαβουρώνετε τον αγλέορα από λεφτά γιά να βγάζετε τον σκασμό όταν η ξεδιαντροπιά σας ξεσκεπάζεται από τα ξένα αφεντικά σας;
    Γιατί δεν ζητάτε τον λόγο από τους Ισπανούς που αγκαλιάζεται με την Τουρκία , με την Γερμανία και λοιπούς συγγενείς, όλοι εχθρικά διακείμενοι έναντι της Ελλάδος; Τι έχετε ξεβρακωθεί ρε σιχάματα στους Ευρο-ούνους και τάχετε ξεπουλήσει όλα ; Οι άσχετοι θα την πληρώσουν την νύφη πάλι; Οι υπάλληλοι που τρομοκρατείτε κάθε μέρα θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα κι εσείς πάλι στο απυρόβλητο; Τολμήστε ρε λαμόγια να κάνετε εκλογές, και θα δείτε που θα βρεθείτε!

  4. Με σημιτη εισηλθαμε με γκριζαρισμενο Αιγαιο και απωλεια κυριαρχιας στα μνημονια με ενα διαλειμμα καραμανλη που ηταν λιγος. Με τσιπρα καναμε τους σλαβους των σκοπιων Μακεδονες και βαλαμε ενεχυρο την Ελλας για 100 χρονια στο υπερταμειο. Με Τον χειροτερο πρωθυπουργο της μεταπολιτευσης που νομιζει ειναι παγονι και πολυχρομος φασιανος διχασαμε τους Ελληνες με τον κοβιντ, χτυπησαμε τους νησιωτες για την αθροα εισβολη των λαθρο γιατι ειναι πολλα τα λεφτα , καψαμε ολη την ευβοια για ανεμογεννητριες ,εναντιωθηκαμε στην ρωσια, απογυμνωσαμε τα νησια απο οπλα, δωσαμε γη και υδωρ στην Αμερικη και τωρα με τους αχρηστους υπαλληλους του υπουργειου Εξωτερικων οι τουρκοι γιναμε Απογονοι του Αιγαια πατερα του θησεα! Ε ποσο πιο κατω;

  5. Γεωργιάδη, κοιμάστε όρθιοι και πληρώνετε ξενοδοχείο. Μόνο την κονόμα σας δε ξεχνάτε να παραβλέψετε!

  6. Λαμογιοκουραδο αντε να πουλησεις κανα Μικυ Μαους στις λαικες που το παιζεις κι Ελληνας! Ο κεφαλομασωνος….διεθνες δικαιο που ειναι? Στο Κονγκο για το ….κεντροαφρικανικο συνεδριο?

Comments are closed.