Ντροπή! 22.000 κατάκοιτοι ασθενείς περιμένουν ακόμη τα συνεργεία του ΕΟΔΥ για να τους εμβολιάσουν στο σπίτι τους! Καμαρώστε ‘συνέπεια’!

Κοινοποίηση:
Female doctor in protective suit giving vaccine against covid19 virus to senior man at home

Σύμφωνα με στοιχεία, 22.000 κατάκοιτοι ασθενείς περιμένουν, ακόμη, τα συνεργεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας να τους εμβολιάσουν στο σπίτι τους και παρόλο που οι αρμόδιοι του Οργανισμού και του Υπουργείου Υγείας εμφανίζονται να «κόπτονται» για την προώθηση των εμβολιασμών, έχει σταθεί αδύνατο μέχρι σήμερα να φέρουν σε πέρας αυτό το έργο, που θα έπρεπε να αποτελεί πρώτιστο μέλημά τους, γιατί οι περισσότεροι από τους κατάκοιτους ασθενείς είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και ταυτόχρονα εξαιρετικά ευάλωτοι στην υπερμεταδοτικότητα του ιού.

Βεβαίως, οι διοικούντες τον ΕΟΔΥ, από την εποχή του κου Παναγιώτη Αρκουμανέα, εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι δεν έχουν το κατάλληλο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Το ερώτημα, που προκύπτει, ως εκ τούτου, γιατί δεν προσελήφθη το προσωπικό αυτό, με σύμβαση έργου ή με άλλο τρόπο, ώστε να τελειώσει ο εμβολιασμός των κατάκοιτων συμπολιτών μας και να υπάρξει γι’ αυτούς η ασπίδα προστασίας, που τόσο χρειάζονται;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: