ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ – ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ – ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! ΚΟΥΛΗ ΑΚΟΥΣ Ή ΚΩΦΕΥΕΙΣ;

    Κοινοποίηση:
    d22681bc9a218528f490d5daeddda09e_L

    Δεν υπάρχουν λέξεις να χαρακτηρίσουν την αποτρόπαια πράξη βεβήλωσης ενός χώρου όπως αυτός του αγάλματος του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.

    Κάφροι – κατά τον πιο επιεική χαρακτηρισμό – έβαψαν με μαύρη μπογιά κάτω από το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» επιδεικνύοντας την αμορφωσιά τους και την έλλειψη σεβασμού προς ιδανικά που συμβολίζει ο αγώνας του Λεωνίδα στο πέρας των αιώνων.

    Η ζημιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα αποκατασταθεί άμεσα με πρωτοβουλία του Δήμου Λαμιέων, αν και το μνημείο ανήκει στη φροντίδα της τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας Ευρυτανίας.

    lamiareport.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Ποιο λαπαδες από τους Έλληνες δεν υπάρχουν… τέλος

    2. Αίσχος, ντροπή, κατάντια, αηδία… Πρώτον ντρέπομαι για την χώρα μου. Δεύτερον, αντίστοιχα μια άλλη χώρα που σέβεται και φροντίζει να διατηρείται ακέραια η ιστορία της, δεν θα άφηνε να την αμαυρώσουν έτσι. Τρίτον, οι μαζεμένες εγχώριες μαλάκιες μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δεν μου φαίνονται τυχαίες. Τέταρτον σε όλους εσάς που προσπαθείτε να μας καταστρέψετε με διάφορους τρόπους μπορεί να το καταφέρνετε αλλά…. υπάρχει ένα μεγάλο τίμημα σε όλο αυτό που λέγετε Νέμεσις. Και όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι, η οργή που θα λάβετε θα είναι πέραν της φαντασίας σας. Με χαρά ανυπομονώ να ερθει αυτή ωραία μέρα….

    3. ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    4. Τα αναρχίδια έχουν για πρότυπα,δολοφόνους,ληστές και πρεζόνια,γι’αυτούς ο Λεωνίδας ήταν φασίστας

    5. Τεσσερα χρονια η Τσιπροπαρεα εξεθρεψε αυτα τα παλιοτομαρα, που δεν εχουν ιερο και οσιο και μονιμα δεν συλαμβανονται ποτε, ουτε απο την ΝΔ που τους ανεχεται και δεν εννοει να τους σπασει τα χερια, να παψουν να ριμαζουν και να καινε ξενες περιουσιες!!!!!!! Προεκλογικα παραμυθιαζαν τον κοσμο οτι θα τελειωσουν με τους αναρχοαπλυτους, αλλα αυτοι και τωρα αλωνιζουν ανενοχλητοι!!!!!!! Φτανει πια η ανοχη στα τομαρια αυτα Κε Χρυσοχοιδη!!!!!!!!!

    6. παιδια το κανανε για ευγενη σκοπο αυτο . λεω τα λογια του κωλοτουμπα που ειπε για το εφετειο

    7. κοψτε τα χερια αυτων που το εκαναν και τα αρχιδια οσων το ειδαν και δεν καναν τιποτα

    8. Μάλλον λαθρομετανάστες που μετέφερε εκεί ο μηταρακης για να εποικησουν την περιοχή. Έτσι αρχίζουν αυτοί. Στην Χίο, στην Λέσβο τα ίδια έκαναν σε ιερούς ναους και αγάλματα. Αυτό που παρατηρεί κάποιος είναι πως οι τοπικές κοινωνίες μετά από όλα αυτά που έχουν κάνει, δεν θέλουν ούτε να ακούνε για λαθρομετανάστη.

    9. Δεν εχει μεινει κατι αλλο με τον κουλη εχει εκπεσει καθε ηθος και αξια του Ελληνικου λαου. Πρεπει ολοι οι Ελληνες να εξοπλιστουν. Αυτοι που μας κυβερνουν δεν προασπιζονται τα συμφεροντα των Ελληνων. Και δεν ξερω και απο ποιους τελικα ειναι πραγματι εκλεγμενοι. ειναι δυνατον αυτο το εκτρωμα να το ψηφισαν νεοδημοκρατες για προεδρο τους? οταν η ντορουλα δεν επαιρνε ουτε 2%.Απο τοτε μεχρι τωρα βεβαια εχει μεσολαβηση ενα καραβακι ξερεις εσυ…

    10. Τα πσλιοσρχηδια….δεν γίνεται ρε κύστη πόλεμος να τους εξαφανίσουν Ε από την χώρα…

    11. Μαλακα αλητη μητσοτακη.εργαλειο της μερκελ.ευνουχισμενε ανθελληνα αντιχριστο βρωμοπαιδο,σου πρεπει καψιμο απο Τον Θεο και η σταχτη σε μια τρυπα 25 χιλιομετρα σε βαθος μεσα στη γη!!!!!!

    12. Δεν τους ενδιαφέρουν οι αναρχικοί, οι βάνδαλοι και οι αριστερές οργανώσεις. Δεν τους κόβουν ψήφους, άρα τους αφήνουν ανεξέλεχτους. Ο μόνος φόβος των ΝΔΟΥΛΩΝ είναι να μην υπάρχει κάποιος που να τους κόβει ποσοστό.

    13. Ενα σατυρικό σκίτσο ενόχλησε τους ισλαμοπιθηκομογγόλους. Η προσβολή μεγάλων πατριωτικών αξιών δεν είναι τίποτα για αυτούς. Εχουν συμβεί πολλά με το συγκεκριμένο άγαλμα. Μια κρυφή κάμερα δεν μπορεί να τοποθετηθεί να εντοπιστούν αυτά τα καθήκια;

    14. Θα ήταν πολύ δύσκολο για τους ημίαιμους απογόνους του Ξέρξη, να κάνουν κάτι πραγματικά ανδρείο.

    15. Δίκανο, κάνε τους κομμάτια και θα μείνεις στην ιστορία ήρωας που καθάρισε προδότες!

      1. Μπα, θα στην πέσουν οι λεσβοσυριζαίες της αδικοσύνης και θα πάθεις οτι ο Κάςς.
        Κάν’ το χωρίς τυμπανοκρουσίες και κάμερες.

    16. Όλοι αυτοί που πανυγύρισαν και έσφιγγαν τις γροθιές λες και πήρανε το champions league έξω από το εφετείο είναι αυτοί που συνήθως κάνουν τέτοια πράγματα. Δεν τους αρέσει το μολών λαβέ είναι ηρωικό αυτοί στήνουν κωλαράκια.

    17. Και τι ειρωνία…στο σημείο που γράφτηκε η πιο ηρωική στιγμη της παγκόσμιας ιστοριας…υπαρχει χοτσποτ των απογόνων τών Περσών..εκει πού έπρεπε να υπάρχει μονιμο αγημα του στρατού και να μνημονεύεται η μαχη καθε χρονο!

    18. Προδοτεεεεεες αισχος…ευτηχως ηρθε η καταιγιδα κιρκη μηπως ξεπληνη την ντροπη απο την γαμημενη καταντια…τομαρια πιαστε αμεσως τα τσογλανια πλυ δεν σεβονται τιποτα…ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΡΕΕ ΚΟΠΡΟΕΛΛΗΝΕς ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς..

    19. MΟΝΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…!!!!

    20. Κούλη τελειώσατε όλοι σας στην κυβέρνηση.
      Δηλώστε παραίτηση και υποταγή στον ελληνικό.

    21. Κομματια να το κάνουν κανένας δεν θα συγκινηθει.Τελειωσαμε σαν ελεύθεροι,ίσως με μια τουρκική κατοχή αναγεννηθουμε.

    22. Ο Κούλας Φταίει η ο Αλεξ? Ο Αρχιμπάτσος της Αστ/κιης διεύθυνσης Φθιώτιδας ή κάποιος από εκεί γείτονες, ταξιδιώτες, δεν είδαμε τίποτααααα!!!!
      Τόση αδιαφορία ποιά

    23. Η ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ!!! ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!! ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ !!! ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ….ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ…..ΕΡΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ……

    24. Προς πουλημενους πολιτικους

      Οποιος λαθραιος αλλοθρησκος πακι ή οτι αλλα αρχιδι εχετε μαζεψει εδω απο την τασια τον τσιπα και τον μηταρακη να βγαλετε νομο και να τον στελνετε σε ενα απομακρο νησι με ΝΟΜΟ ..τους υπολοιπους φορολογιστε τους…
      Καντε κατι ομως γιατι ο καιρος περνα .
      ΑΡΚΕΤΑ ως εδω

    25. Ποιος κουλης δεν υπαρχει κουλης δεν υπαρχει κυβερνηση

    26. Άσε που μπορεί να τους έβαλε ο ίδιος ο Κούλης η κάποιο από τα τσιράκια του!!!
      Αλλά ο Κούλης μη περιμένετε να απαντήσει γιατί εκτός από επιλεκτικά κουφός είναι και επιλεκτικά μουγγός.
      Ανοίγει το στόμα κυρίως για να πάρει καμία
      🎷 στους Γερμανούς!!!

      1. Όπως ο “ένδοξος” πατέρας δράκουλας με το γαμπρουδάκι (της φακλάνας);;;

    27. ΚΛΑΙΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΟ Κ ΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΜΟΝΟ ΑΛΗΤΕΙΑ..ΑΝΩΜΑΛΕΙΑ.ΑΝΑΡΧΕΙΑ..ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΟΥΝ

    28. ΚΟΥΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΡΝΗΣΗΣ ΝΔ ΑΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΘΟΡΕΣ, ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
      ΟΜΩΣ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!!

    29. Ισλαμοπιθηκοι 100%.
      Να μια ευκαιρία να τους διαολοστειλουμε από κει που μας ήρθαν.
      Οι μογγολοι ανακοίνωσαν δικαστικά μέτρα κατά της σατυρική εφημερίδας.
      Εμείς ακόμα σκεφτόμαστε διάλογο μ αυτά τα κτήνη.

    Comments are closed.