Ντοκουμέντο! Δείτε το πριν το κατεβάσουν! Αυτός είναι ο παλαιοημερολογίτης αντισιωνιστής Ιωάννης Λαζάκης για τον περίεργο θάνατο του οποίου κάψανε χθες την ισραηλινή σημαία στον Βοτανικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ας κανουμε αναδρομη λιγο απο παλεια Καπποδιστριας Στρατηγος Παπαγος Μεταξας Χριστοδουλος Παλμος ολους αυτους τους απαλλοτριωσανε με συνοπτικες διαδικασιες οπως τωρα και τον ενοχλητικοι χρονια για αυτους Λαζακη της Ελευθερης ωρας………………………………………………………….

  2. χιο γραψε απο τη πηγε εχει σημασια να ξερουμαι και ποτε τον φαγανε?????

  3. Εγραφε στιν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ χρονια θεολογος φοβερος αληθειες φυσικα που ποναγανε….. τον φαγανε τα παιδια της ερημου…γνωστες οι πρακτικες τους χρονια τωρα στο χωρο που ζουμε…..οι Ιουδαιοι σιωνιστες οπποιον μιλαει τον τρωνε του σταιλνουν αρρωστια η στα ισα τον πετσοκοβουν…………..

  4. Ειδα το βιντεο και η ταπεινη μου γνωμη ειναι πως προκειται για εναν πολυ ευαισθητο συναισθηματικα χαρακτηρα,βαθεια θρησκευομενο μαχητη του Ιησου Χριστου.
    Διεκρινα αγωνια,αγχος,οργη περαν του
    επιτρεπομενου Χριστιανικου οριου.
    Ο Θεος να αναπαυσει τη ψυχουλα του.
    Καλο παραδεισο να εχει ο ομολογητης του Κυριου μας Ιησου Χριστου.

Comments are closed.