Ντοκιμαντέρ για την ζωή της Anna Nicole Smith: Οι έρωτες, τα ψέματα και η υπερβολική ζωή της

Κοινοποίηση:
230515152712-02-anna-nicole-smith-you-dont-know-me-review

Η Anna Nicole Smith ήταν διάσημη για τρία χρόνια αλλά διαβόητη για 12, μέχρι τον θάνατό της από υπερβολική δόση το 2007.

Εκείνη την εποχή, η Anna Nicole Smith έγινε διάσημη πριν η φήμη της αρχίσει να ξεφτίζει σταδιακά.

Τώρα, ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, το «Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me», εξετάζει τη ζωή της και αποκαλύπτει μερικά από τα ψέματα – και τους έρωτες – που κράτησε κρυμμένα.

«Ήταν αυτό το σύμβολο της γυναικείας τελειότητας», λέει η σκηνοθέτρια Ursula Macfarlane στο People, που φιλοξενεί την Anna Nicole Smith στο εξώφυλλο τη την εβδομάδα.

«Σε όλη της τη ζωή, απλώς προσπαθούσε να είναι αυτό που πίστευε ότι οι άλλοι άνθρωποι την ήθελαν. Δεν ξέρω αν η Anna Nicole ήξερε πραγματικά ποια ήταν η ίδια».

Το 1992, η εξαιρετική ομορφιά της Anna Nicole Smith εκτόξευσε τη φήμη της και από μία μικρή πόλη των ΗΠΑ βρέθηκε στο εξώφυλλο του Playboy.

Κέρδισε ρόλους σε ταινίες όπως το Naked Gun 33 1/3 και το The Hudsucker Proxy. Γοήτευε μεταμεσονύχτιους οικοδεσπότες όπως ο Τζέι Λένο και ο Αρσένιο Χολ και περπατούσε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ.

Το 1994 παντρεύτηκε τον 89χρονο δισεκατομμυριούχο J. Howard Marshall — σύντομα εκείνος θα πέθαινε από πνευμονία και, αργότερα θα έφτανε στο Ανώτατο Δικαστήριο για την περιουσία του.

Υπέφερε έναν εθισμό στα ναρκωτικά, την εκμεταλλεύτηκαν εκείνοι που έλεγαν ότι την αγαπούσαν, ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα της την κακοποίησε και πιθανότατα υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της. Ήταν ένας μόνιμος και και προσοδοφόρος στόχος των παπαράτσι.

«Είναι τρομερά τα πράγματα που πρέπει να κάνω για να είμαι εγώ», έλεγε η Anna Nicole Smith που πέθανε στα 39 της. «Πρέπει να δώσεις στους ανθρώπους αυτό που θέλουν, μωρό μου!».
Έτσι, το 2002 αποφάσισε να τα δώσει τη ζωή της στις κάμερες, σε ένα ριάλιτι.

Η 55χρονη σήμερα Missy Byrum, γνώρισε τη «Nicki» σε ένα στριπτιτζάδικο του Χιούστον όπου εργάζονταν και οι δυο τους στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Η Anna Nicole Smith, η οποία είχε επιλέξει το Νίκι ως καλλιτεχνικό όνομα, δεν ήταν σαν τις άλλες χορεύτριες. «Όλα τα κορίτσια κακοποιηθήκαμε με κάποιο τρόπο και το μοιραζόμασταν», λέει η Byrum. «Δεν είχε τίποτα από αυτά στο παρελθόν της».
Αργότερα η Byrum σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε ότι η Anna Nicole Smith έλεγε την ιστορία κακοποίησής της ως δική της.
«Η Νίκι προσαρμόστηκε για να πάρει αυτό που χρειαζόταν», λέει η Byrum. «Άρχισε να εκδηλώνει τον χαρακτήρα της Anna Nicole» χρόνια πριν ο σχεδιαστής της Guess, Paul Marciano, της δώσει αυτό το όνομα.

«Έμαθε ότι στους άντρες αρέσει να πιστεύουν ότι είσαι ανόητη, αν είσαι τόσο όμορφη. Πάντα έλεγε: “Χρειάζεται να είσαι ένας έξυπνος άνθρωπος για να είσαι πραγματικά χαζός».

Χρειάστηκε επίσης λίγη δουλειά για να γίνει η Anna Nicole Smith. «Είχε κάνε κάθε είδους αισθητικές επεμβάσεις», λέει η Byrum.

«Της έκοψαν τα ούλα για να μεγαλώσουν τα δόντια της. Το στήθος της είχε ραγάδες, έτσι έβαλε κάποιον αισθητικό να τρίψει όλο το δέρμα γύρω από τις θηλές της. Πονούσε συνεχώς. Έκανε τέσσερις αυξητικές στήθους. Εκεί ξεκίνησε ο εθισμός της στα παυσίπονα», πρόσθεσε η Byrum.

«Δεν έχω δει ποτέ κανέναν σαν αυτή. Μπορούσε να πάρει 15 Klonopins και 12 Valiums και να πιει στη συνέχεια».

Όταν η Anna Nicole Smith έγινε διάσημη, είχε ήδη σχέση με τον J. Howard Marshall, τον οποίο είχε γνωρίσει ενώ χόρευε. Της αγόρασε ένα σπίτι, διαμάντια, ένα αυτοκίνητο και πρόσφερε σε εκείνη και στον γιο της Ντάνιελ σταθερότητα.

«Τον αγαπούσε πραγματικά», λέει η φίλη της. «Ο τρόπος που τη φρόντιζε και την πρόσεχε — τον νοιαζόταν πολύ. Δεν ήθελε ο κόσμος να πιστεύει ότι ήθελε τα λεφτά του. Η θεία της Κέι και εγώ της είχαμε πει, «Αν αγαπάς αυτόν, στο διάολο ό,τι σκέφτεται ο κόσμος!».

Ήταν επίσης ανοιχτόμυαλη. «Ο J. Howard Marshallήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος», λέει η Byrum. «Ήξερε ότι ήταν μια νεαρή γυναίκα και χρειαζόταν ορισμένα πράγματα. Της επέτρεπε να έχει boys toys και ό,τι χρειαζόταν».

«Όλοι ερωτεύτηκαν την Anna Nicole Smith. Και εγώ» λέει η Byrum.

Οι δυο τους ξεκίνησαν μια κρυφή σχέση το 1992 και η Byrum λέει ότι η Anna Nicole Smith της έκανε πρόταση γάμου το 1993. «Μου έδωσε δύο δαχτυλίδια και παντρευτήκαμε στην πίσω αυλή δίπλα στην πισίνα με σαμπάνια… Ήθελε να κάνουμε μωρό αλλά πάντα ήξερα ότι δεν θα γινόταν ποτέ, γιατί ποτέ μα ποτέ δεν θα έμενε με ένα άτομο».

Η Byrum λέει ότι απομακρύνθηκε από τη Anna Nicole Smith όταν ο εθισμός της έγινε υπερβολικός. «Χρειαζόταν περισσότερη αγάπη από ό,τι μπορούσε να της δώσει κάποιος άνθρωπος».

Οι πιο στενοί φίλοι της Anna Nicole Smith, μεταξύ των οποίων οι Pol’ Atteu και Simpon, επιμένουν ότι η Anna Nicole ήταν ένας ξεχωριστός χαρακτήρας. Το ζευγάρι – που έχει ένα ατελιέ στο Μπέβερλι Χιλς και ένα ριάλιτι σόου, που ονομάζεται Gown and Out στο Μπέβερλι Χιλς – ήρθαν κοντά με την Anna Nicole Smith τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

«Έπαιζε τον ρόλο της Anna Nicole. Υπήρχαν δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Ο ένας ήταν η διασημότητα σούπερ σταρ και τηλεοπτική προσωπικότητα. Πάνω από όλα, η χαζή ξανθιά, αυτό που ήθελαν οι άνθρωποι να είναι, αυτό που θα της έδινε μεροκάματο».

«Ο άλλος χαρακτήρας ήταν βαθιά ανθρώπινος. Η οικεία, η πραγματική Anna Nicole Smith. Η οξυδερκής επιχειρηματίας» λένε, περιγράφοντας μια γυναίκα που έκανε συμφωνίες με τους παπαράτσι, δίνοντάς τους πληροφορίες για το πού βρίσκεται, για να βγάλει χρήματα.

Η μητέρα της Anne Nicole Smith, Virgie Mae Hogan, η οποία πέθανε το 2018, ρώτησε κάποτε την κόρη της γιατί λέει τόσα ψέματα.

Η Virgie Mae Hogan μοιράζεται αυτήν την ιστορία στο ντοκιμαντέρ, αφηγούμενη την απάντηση της Anna Nicole Smith: «Κερδίζω περισσότερα χρήματα λέγοντας θλιβερές ιστορίες παρά με καλές ιστορίες. Κάθε φορά που το όνομά μου είναι στις ειδήσεις, βγάζω χρήματα. Αν είναι κακό, κάτι πολύ κακό, εγώ βγάζω 50 φορές το ποσό που βγάζω αν είναι καλή η είδηση».

Οι «θλιβερές ιστορίες» συνεχίστηκαν και μετά τον θάνατο της. Μετά την κηδεία της, ο δικηγόρος και σύντροφός της Howard K. Stern και Larry Birkhead μάλωναν στο δικαστήριο για μήνες για την πατρότητα της κόρης της Anna Nicole Smith, προτού ο αναγνωριστεί ο δεύτερος ως πραγματικός της πατέρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Βάλτε τίτλο στο ντοκυμαντέρ”Μια μεγάλη $ουτάνα” και τελείωσε,δε χρειάζεται πολλά

Comments are closed.