Ντέρμπι στα Κύπελλα με τις καλύτερες αποδόσεις που έγιναν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Κοινοποίηση:
ΚΥΠΕΛΛΟ

  • ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν και Τβέντε-Άγιαξ με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε σούπερ αποδόσεις

 

Τα παιχνίδια των Κυπέλλων ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας με τα βλέμματα στραμμένα στην OPAP Arena. Την Πέμπτη, στις 20:30, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Νωρίτερα, στις 18:30, την ίδια ημέρα, ξεκινάει ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ.

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Λαμία-ΠΑΟΚ έρχονται με τις καλύτερες αποδόσεις που έγιναν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Ντέρμπι γίνονται και στα Κύπελλα Γαλλίας και Ολλανδίας. Σε νοκ άουτ αγώνες για τη φάση των «16» παίζουν αύριο, στις 22:10, η Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Πέμπτη, στις 19:45, η Τβέντε με τον Άγιαξ.

Στο Κύπελλο Γερμανίας ολοκληρώνεται η φάση των «16» με τα 4 τελευταία παιχνίδια. Στο Κύπελλο Αγγλίας διεξάγονται σήμερα και αύριο οι επαναληπτικοί αγώνες του 4ου γύρου.

Οι καλύτερες αποδόσεις συνεχίζονται από το Πάμε Στοίχημα και στα παιχνίδια των Κυπέλλων Γαλλίας, Ολλανδίας, Γερμανίας και Αγγλίας.

 

Κάθε μέρα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις 

 

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες. 

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται σήμερα στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και τα ακόλουθα:

  • Σαλερνιτάνα-Γιουβέντους: Να σκοράρει ο Ντούσαν Βλάχοβιτς – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντάρμσταντ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

 

Ντέρμπι αιωνίων στο βόλεϊ στα ημιτελικά του Challenge Cup

 

Στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός διεκδικούν το εισιτήριο για τον τελικό του Challenge Cup. Απόψε στις 20:00 γίνεται ο πρώτος ημιτελικός στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων στο βόλεϊ, μεταξύ άλλων, για τους συνολικούς πόντους του αγώνα και των 2 ομάδων ξεχωριστά, το χάντικαπ πόντων, το χάντικαπ σετ, τα συνολικά σετ, τους Over/Under πόντους παικτών, τον πρώτο σκόρερ, τους συνολικούς άσους, τη διάρκεια του αγώνα.

 

Εκτός έδρας στη Euroleague ο Ολυμπιακός με την Άλμπα Βερολίνου

 

Στο μπάσκετ συνεχίζεται η Euroleague με τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής. Το πρώτο χρονικά παιχνίδι γίνεται αύριο (21:00) στο Βερολίνο, ανάμεσα στην Άλμπα και τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή (21:00) στο ΟΑΚΑ τη Βαλένθια.

Πολλά ειδικά στοιχήματα προσφέρει το Πάμε Στοίχημα, για τα παιχνίδια της Euroleague, μεταξύ άλλων, για τους Over/Under πόντους του αγώνα, τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τους συνολικούς πόντους, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, τον σκόρερ του πρώτου πόντου, την πρώτη ελεύθερη βολή, τον αριθμό των περιόδων που θα κερδίσει η γηπεδούχος και η φιλοξενούμενη ομάδα, το ακριβές σκορ των περιόδων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: