Νοσοκόμος σε χρέη οικοδόμου στο Κρατικό Νικαίας – Άρπα κόλλα η κατασκευή πτέρυγας covid-19 (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
nikaia-1-scaled

Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες για τον αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας και πολιτικά προστατευόμενο από την θεία της Μαρέβα Μητσοτάκη, Ρεβέκας Πιτσικα, Τάσο Μύτογλου, ο οποίος έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να φέρει σε δύσκολη θέση ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Αυτή η καταγγελία όμως διαφέρει από τις άλλες και τίθεται σοβαρά ερωτήματα εν μέσω μάλιστα της πανδημίας του κορονοϊου. Όπως μπορείτε να διακρίνεται και εσείς στις φώτο, νοσηλευτής που ανήκει στην δύναμη της νευρολογικής κλινικής, με εντολή, του αναπληρωτή διοικητή Τάσου Μύτογλου, έχει αναλάβει χρέη οικοδόμου για την δημιουργία πτέρυγας covid 19. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος νοσηλευτής ανάλαβε την κατασκευή της πτέρυγας με αντάλλαγμα προσωπικής άδειας μετά την ολοκλήρωση της.

77-107

78-4

79-1

80-1

Το ερώτημα που προκύπτει και θα πρέπει άμεσα το Μέγαρο Μαξίμου, αλλα και το γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, να μας απαντήσει είναι πως ένας νοσηλευτής κάνει χρέη οικοδόμου-εργολάβου, και ποιος εγγυάται πως μια πτέρυγα για covid 19 θα πληροί όλα τα κατασκευαστικά μετρά που απαιτούντα για την εγκατάσταση ασθενών με κορονοϊο.

Πλέον προκύπτουν πολλά ερωτήματα που πρέπει όχι μόνο να απαντηθούν άλλα και να εγγυηθούν την καταλληλότητα της νέας πτέρυγας που έχει αναλάβει την κατασκευή της ένας απλός νοσηλευτής.

Τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και το γραφείου του υπουργού υγείας δεν μπορούν να κρύβονται άλλο για τα όσα συμβαίνουν εδώ και μήνες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας.

Πηγή: attikiola.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: