Νησί σε σχήμα πέους στον Ειρηνικό Ωκεανό εντοπίστηκε μέσω του Google Earth

Κοινοποίηση:
peos2

Απίστευτο διαδικτυακή «ανακάλυψη» έκανε μια Αμερικανίδα καθώς εντόπισε στο Google Earth ένα νησί σε σχήμα πέους στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ο πλανήτης μας «κρύβει» πολλές εκπλήξεις και μια γυναίκα εντόπισε μέσω του Google Earth ένα νησί στην «καρδιά» του Ειρηνικού Ωκεανού σε σχήμα… πέους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Daily Mail», η Αμερικανίδα Τζολίν Βουλτάτζιο έκανε το διαδικτυακό ταξίδι της στον κόσμο με… ξεναγό την υπηρεσία της Google και «σκόνταψε» σε μια έκταση που το σχήμα της μοιάζει εκπληκτικά με τα ανδρικά γεννητικά όργανα.

Η Βουλτάτζιο, πάντως, δήλωσε το Σάββατο (20/02):

«Έπρεπε να βάλω pin στον χάρτη αμέσως, έτσι ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι δεν έχω βάλει αυτή την εικόνα μέσω του Photoshop ή δεν την έχω δημιουργήσει».

Το νησί με το παράξενο σχήμα φαίνεται να ανήκει στα Νησιά Τρίνιτι, στα ανοιχτά της Νέας Καληδονίας δηλαδή ενός υπερπόντιου εδάφους που ανήκει στη Γαλλία.

Ωστόσο, η Αμερικανίδα έχει ενδοιασμούς για την αντίδραση του κόσμου προς το… διαδικτυακό εύρημά της, σχολιάζοντας:

«Τα παιδιά μου πιστεύουν ότι είμαι τρελή μερικές φορές όταν τους δείχνω κάποια πράγματα, οπότε δεν τους το έχω δείξει, πιθανότατα να γελούσαν».

peos1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: