Νετανιάχου εναντίον Ελλήνων: Το ΒΙΝΤΕΟ που επανήλθε τώρα με τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή

Κοινοποίηση:
νετανιαχου

Δείτε τι είχε πει…

Η μάχη στην Μέση Ανατολή φουντώνει και όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την περιοχή να οδηγείται στο χάος!!!

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα παλαιότερο βίντεο, το οποίο δείχνει τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Ισραήλ Ντέιβιντ Φρίντμαν, στο Δυτικό Τείχος στην Ιερουσαλήμ το 2019, να ανάβουν το πρώτο κερί για την Chanukah (εβραϊκή γιορτή που συμπίπτει με τα Χριστούγεννα).

Τότε ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου είχε δηλώσει, σύμφωνα και με την επίσημη ιστοσελίδα της Ισραηλινής κυβέρνησης:

«Πριν από 2.200 χρόνια, οι Μακκαβαίοι πολέμησαν τον απελευθερωτικό πόλεμο για τον εβραϊκό λαό και την εβραϊκή πίστη ενάντια στους αντισημίτες Έλληνες. Ήθελαν να σβήσουν την πίστη μας, να σφραγίσουν την ελευθερία μας, να μας διώξουν από αυτή τη γη, να πουν ότι εμείς δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης.

Παλέψαμε ενάντια σε αμέτρητες πιθανότητες όπως κανένας λαός δεν έχει πολεμήσει στην ιστορία. Διασχίσαμε την άβυσσο από τον αφανισμό στην επιβίωση, την ανεξαρτησία και τώρα σε μια ακμάζουσα δημοκρατία. Και όμως, βρισκόμαστε τώρα στις αρχές του 21ου αιώνα, το έτος 2019, όπου το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο έχει εκδώσει διατάγματα εξίσου αντισημιτικά με τα διατάγματα των Ελλήνων. Λένε ότι οι Εβραίοι δεν έχουν δικαίωμα να εγκατασταθούν στην εβραϊκή πατρίδα. Λένε ότι οι Εβραίοι δεν έχουν δικαίωμα να ζουν στην γη των Εβραίων, στην Γη του Ισραήλ. Λοιπόν, λέμε, ντροπή σας. Το φως της αλήθειας ανάβει εδώ και θα σας νικήσουμε, όπως νικήσαμε άλλους αντισημίτες στην ιστορία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Η γνώμη των Ισραηλινών και των σιωνιστών για τους Έλληνες και γενικότερα για τους χριστιανούς έχει αποτυπωθεί σε πολλές πηγές ας την διαβάσουν για να μάθουν ιστορία οι ελληνόφωνοι ραγιάδες δήθεν πονοψυχοι που τώρα κλαίνε γιατί οι Παλαιστίνιοι δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα τους για να έχουν πατρίδα και μέλλον ως λαός και πολεμούν για το δικαιωμα ύπαρξης τους.

  2. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

  3. Ξέχασε να μας πει ότι ήταν ελληνικά εδάφη το ποιο βδελυρό συνοθυλευμα ζωων

  4. ΟΠΟΥ ΑΝΑΒΗ ΤΟ ΑΑΓΙΟ ΦΩΣ , ΑΛΛΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ , ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ !!

  5. οι μονοι που μας νικησαν ηταν οι μακκαβαιοι…γτ?γτ πολυ απλα ειχαν τον Πατερα Θεο μαζι τους!εξαιτιας εμας ομως αναγκαστικαν να φτιαξουν τη γιορτη Χανουκα σαν 2η σκηνοπηγια…αρα ο Θεος χρησιμοποιει τα παντα προς οφελος Του!στο τελος…θα γελαμε με ολα αυτα…ολοι ο αγιοι του Θεου…εθνικοι(ολα τα εθνη και οι 11 φυλες του ισραηλ) και ιουδαιοι!

  6. Κρίμας που ο Φύρερ δεν ολοκλήρωσε το θεάρεστο έργο του… Πολύ κρίσιμο ζήτημα….

  7. Γατάκια τελείωσε η εξουσία σας επί της γης ΤΕΛΟΣ

  8. …..ιδιος ο Τισσαφερνης ο υπουλοτυπακος…..της παλαιας λεγομενης διαθηκης.

  9. Έχει απόλυτο δίκιο ο αρβυλομούρης. Εκείνος ο μαλάκας ο Αντίοχος ήθελε να τους κάνει ανθρώπους και να τους μάθει γράμματα και πολιτισμό. Ακόμη και την επτάφωτο Μεγάλη Άρκτο (Ομήρου Οδύσσεια Ραψ. Ε΄ στ. 273) και τα όρη των Σολύμων (στ.283) τα διαστρέβλωσαν οι ξιπόλυτοι. Δεν λογαριάζουν τίποτα τα γυφτομαζέματα πουθενάδες μπροστά στο να κατακτήσουν τον κόσμο.

  10. Οι Μακεδόνες βασιλείς της εποχής εκείνης έδωσαν το ελεύθερο σε όποιον τηρεί τους νόμους & θέλει να μάθει ελληνικά, να μπει στις παλαίστρες, να μπει στις βιβλιοθήκες , να μάθει για φιλοσοφία, τέχνες, πολεμικές τέχνες, να μπει στα λουτρά να πλυθεί κτλ να πάρει την αρχαιοελληνική παιδεία & κουλτούρα και πολλοί νέοι τους στις περιοχές αυτές τότε εξελληνίστηκαν με δική τους θέληση ,διάλεξαν το φως και όχι το σκοτάδι, αυτό πόνεσε πολύ, ήταν σκληροί μόνο με αυτούς που δεν ακολουθούσανε το ελληνικό δίκαιο,τους νόμους και ήταν σκοταδιστές με θυσίες κτλ

    1. Απόδειξη πως οι Μακεδόνες ήταν Ελληνες

  11. Όταν δεν είσαι τσαμπουκάς και μάγκας αυτά θα λένε και θα κάνουν χειρότερα. Πριν λίγους μήνες πανηγύριζε για συμφωνίες που έκανε με τον Ερντογκάν, τώρα ο Ερντογκάν τον φτύνει με τις δηλώσεις που έκανε περί Παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ. Μουσουλμάνοι εναντίον Εβραίων βλέπεις. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, πάλι φιλαράκια με τον Ερντογκάν. Εμείς τι κάνουμε; Μόνο υποκλίσεις. Ας στείλουμε αντιπρόσωπο τον πουστροΚ@σσελ@κη που ξέρει και τις κάνει καλύτερα.

  12. Γι αυτό επέβαλαν το παραμύθι του χριστιανισμού και γενοκτονησαν τους γνήσιους Έλληνες, με αποτέλεσμα η πατρίδα μας να είναι ενα συνονθύλευμα ανθελλήνων.

    1. Καλα εσυ ανεβα στον Ολυμπο να πιεις νεκταρ και να φας αμβροσια με τους 12 , ποσοι πια να χωρεσουν στα ψυχιατρεια?

      1. Βλημα Μεγατόνων οσο είχες Όλυμπο ησουν αυτοκρατορία και σε έτρεμαν ολοι. Τώρα τρεχα ολη μέρα για να τα φέρνεις βόλτα και να τρώνε με χρυσά κουτάλια οι μοατσοι της βενετιας και οι ρασοφόροι, πισωγλετζεδες μπατμαν.

        1. οσο ειχες τον Ολυμπο υπεφερες απο ατελειωτους εμφυλιους. Μη κολλατε στις θρησκειες, τη πατριδα κοιτατε ολοι εσεις οι παλαβοι ραγιαδες

          1. Η Ρώμη μας κατέκτησε στρατιωτικά και εμείς πολιτιστικά. Ο διαχρονικός εχθρός της Ελλάδας είναι το ψευτο παραμυθάκι των εβραιων ο χριστιανισμός. Δεν είναι τυχαίοι οι αφορισμοί των αρχαίων που προωθούσαν τις επιστήμες απο των μεσαίωνα των δογμάτων και τη γενοκτονια της σκυθοπολης.

  13. Sofia2g, ακριβώς όπως σχολιάζεις είναι η αλήθεια. Με πρόλαβες…

  14. Τιμη μας που η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ειναι γραμμενη στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και δωσαμε φως στην αθρωποτητα.Δυστυχως οι εβραιοι μας εχουν καπελωσει παντου.Οπου ακους νταβιντ νταβιτ διαβαζε εβραιος

  15. Μα εδώ μιλάει για κάτι που έγινε πριν 2.000 χρόνια, το ιστορικό γεγονός της κατοχής τους από τον Αντίοχο τον Επιφανή που ήθελε με βίαιους τρόπους να τους επιβάλει την ειδωλολατρική θρησκεία των αρχαίων Ελλήνων. Εμείς, δηλαδή, όταν μιλάμε για το ’40 και την κατοχή, δεν λέμε πράγματα κατά των Γερμανών;
    Δεν πρέπει να διαστρέφουμε τα πράγματα.

    1. Δεν κάνει κάποιο τέτοιο διαχωρισμό. Λέει των Ελλήνων γενικά.

      1. Μιλάει στη θρησκευτική γιορτή γι’ αυτό το γεγονός της απελευθέρωσής τους από την κατοχή του Αντίοχου του Επιφανή. Είναι προφανές. Ο συντάκτης του άρθρου θα έπρεπε να το ξέρει. Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου, να διερευνά και μετά να γράφει.

    2. Ο Αντίοχος Δ προσπαθούσε να Ελληνοποιήσει τους Εβραίους που είχαν μία σκοταδιστική δογματική θρησκεία ολοκληρωτισμού αντίθετη με τα φιλελεύθερα ιδεώδη της εποχής.

      Το σκοτάδι αυτό της Παλαιάς Διαθήκης των Εβραίων, το τρώμε οι Έλληνες στο κεφάλι 1600 χρόνια, ενώ είναι τελείως αντίθετο και με τον λόγο του Ιησού στην Καινή Διαθήκη.

      Πρέπει να κατανοήσετε όλοι, ο Ελληνισμός είναι υπόδουλος από τη μάχη της Λευκόπετρας το 146π.Χ και η μόνη ανάσα Ελευθερίας που πήρε ήταν το 1821-1823.

      1. τελικα ομως εξελληνισαμε τους ρωμαιους, το ανατολικο ρωμαικο κρατος ουσιαστικα εγινε ελληνικο

  16. ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΤΟΥ Δ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ Η’ ΤΗΓΑΝΙΣΤΗ !!!!!!!!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!
    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ !!!!!

    1. ΠρΓματι ο Αντίοχος ήταν σπουδαίος Μακεδόνας βασιλιάς στο βασίλειο της Συρίας!! Πολύ δίκαιος και λαοφιλής. Ο παππούς του ήταν ο Σέλευκος ένας από τους καλύτερους στρατηγούς του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ιδρυτής της δυναστείας των Αντοχών της Συρίας!!

    2. Πες τα.
      Τα αποτελέσματα της δολοφονία του Αντίοχου Δ του Επιφανούς, τα λουζόμαστε οι Έλληνες επί 2191 χρόνια δυστυχώς. Και η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν μπορεί να κατανοήσει το γιατί ακόμα.

  17. Αν οντως καταφερεται εναντιον των Ελληνων ευγενικα το λεω τρεις ναναι οι ωρες τους!

Comments are closed.