Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση έξω από τον ΣΚΑΪ για το Big Brother – Κρέμασαν σακούλες σκουπιδιών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Οι αντιδράσεις για το Big Brother συνεχίζονται και σειρά πήρε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκε έξω από τα γραφεία του ΣΚΑΪ και διαμαρτυρήθηκαν, ενώ κρέμασαν συμβολικά σακούλες σκουπιδιών στην είσοδο του καναλιού.

 

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κρέμασε μαύρες σακούλες σκουπιδιών στα κάγκελα των εγκαταστάσεων.

Η Νεολαία επισημαίνει ότι «η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη και καταδικαστέα. Ο σταθμός που μεταδίδει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα-έκτρωμα φέρει τεράστια ευθύνη. Καμία ανοχή».

Επίσης, ζητά να κοπεί τώρα το Big Brother.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Στο διαδίκτυο τα κόμματα είναι για κάποιον σκοπό φαίνεται και φαίνεται ότι από εδώ ξεκίνησε από το ιντερνετ. 20 άτομα είναι. Ο Τσίπρας ευκαιρία βρήκε και μάλλον ελπίζει τώρα. Αν ήμουν ο Τσίπρας δεν θα ήλπιζα αν είχα αντίληψη του πως κυβέρνησα. Ο Τσίπρας απογοήτευσε τραγικά και δεν ξαναβγαίνει. Ότι θα πρεπε να διαμαρτύρονται για πολλά άλλα θα πρεπε.

  2. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ;Η ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ;

  3. Η αναπαραγωγη κουλτούρας ομοφυλοφιλίας και τρανσέξουαλισμου δεν σας πείραξε κ@ριολι@ του κερατα. Ήθελα ναξερα τι θα θαλεγε η επιστήμη αν εξέταζε τους εγκεφάλους σας παλιοξεφτιλες

  4. Τα τσογλανοειδή δε λένε λέξη για τους πραγματικούς βιασμούς των πακι κατά των Ελληνίδων. ΛΈΞΗ!! Τίποτα. Αληταράδες ανθέλληνες, βρωμόξυλο με το μεροκάματο θέλετε, άχρηστα και άεργα τσογλάνια.

  5. Για τον βιασμό του Έλληνα (από όλους τους εγκληματίες που έχουν μαζευτεί στην Ελλάδα) δεν εχουν πεί ΠΟΤΕ κουβέντα.

  6. ΝεοΛΕΡΑ του σιωνιστικού Προδοτικού μορφωματος ΣΥΡΙΖΑ (ίδια συμμορία με τους υπόλοιπους 300 +1)

    Ουυυστ άθλια κομματοκοπρόσκυλα..

Comments are closed.