Νεκρός 20χρονος ντελιβεράς στην Ραφήνα

Κοινοποίηση:
τραγωδια

Με πολύ άσχημα μαντάτα ξημέρωσε αυτή η Κυριακή στην Ραφήνα.
Νεκρό έπεσε στην άσφαλτο αγόρι που έκανε delivery σε πιτσαρία της Ραφήνας, σε θανατηφόρο δυστύχημα λίγο πριν τα μεσάνυχτα (περίπου στις 23.30) στην κάθοδο της Ραφήνας (Εθνικής Αντιστάσεως) στο ύψος της Αθηνών, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς συνθήκες γιατί δεν είμαστε αυτόπτες μάρτυρες, αυτό που μπορούμε όμως να σας πούμε είναι ότι το παιδί πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 20 του χρόνια, διέμενε στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και λεγόταν Νικολής με καταγωγή από την Αλβανία.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τον αδόκητο χαμό του παιδιού τους.

rpn.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μεροκάματα φρίκης καί τρόμου.Καλή δύναμη στούς γονείς τού παιδιού.

  2. αυτο το υποτιθεμενο επαγγελμα πρεπει να καταργηθει, οποιος πειναει να σηκωνεται απο το καναπε και να τα περνει ο ιδιος οπως γινοταν πριν απο 25 χρονια

  3. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…….

  4. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ…..
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΟΔΩΝ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 50 ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ…….
    ΜΟΝΟ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΡΑΣ ΧΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ”ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” ΤΟΥ ΑΡΤ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ…….

  5. Μια ειναι η λυση, να σταματησουν να τρεχουν….τις απο δεξια προσπερασεις…. να φορουν κρανος….και τα μηχανακια να εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΟΦΤΗ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ, με συχνους ελέγχους απο την τροχαια… αλλιως καθε βδομαδα στην επικράτεια θα κλαιει και μια οικογενεια………να μην πω οτι τα μηχανακια-ντελιβερι να εχουν ταχογραφο….

Comments are closed.