Νεαρή ακολούθησε “συνταγή ομορφιάς” που είδε στο TikTok: Γέμισε σημάδια και τυφλώθηκε προσωρινά

Κοινοποίηση:
TIKTOK

Μια κοπέλα από την Αυστραλία γνωστή για τη συμμετοχή της σε ριάλιτι αποκάλυψε ότι τυφλώθηκε προσωρινά και γέμισε με σημάδια αφού δοκίμασε να αποκτήσει φακίδες μέσω ενός beauty hack που είδε στο TikTok.

H 21χρονη Τίλι Γουάιτφιλντ με μια ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι στην προσπάθειά της να αποκτήσει φακίδες ακολούθησε ένα beauty hack που είδε στο Tiktok.

Ως αποτέλεσμα, η νεαρή γέμισε με σημάδια κυρίως κάτω από τα μάτια της και σα να μην έφτανε αυτό τυφλώθηκε προσωρινά.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «The Sun» φαίνεται πως η «συνταγή ομορφιάς» του TikTok της προκάλεσε αλλεργική αντίδραση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψεύτικες φακίδες έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ορισμένους να καταφεύγουν ακόμα και στη χρήση βελόνας τρυπώντας το δέρμα τους με μελάνι. Οι «φακίδες» αναμένεται με αυτή την τεχνική να κρατήσουν για περίπου έξι μήνες.

Έτσι και η Τίλι, εμπνευσμένη από ένα αντίστοιχο βίντεο στο TikTok πήγε και πήρε καφέ μελάνι από το eBay ακολουθώντας τη συνταγή για να αποκτήσει φακίδες. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια είχε αγοράσει μελάνι που περιέχει «υψηλά επίπεδα μολύβδου» τα οποία την πείραξαν.
Η άτυχη νεαρή έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα περίπου 8.500 λίρες προκειμένου να βρει κάποια λύση ωστόσο οι προσπάθειές της μέχρι τώρα δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.