“Να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες των αστυνομικών που επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Άρη”! Επιστολή στον κ. Θεοδωρικάκο

Κοινοποίηση:
astynomikoi-2048x1483

Μια επιστολή προς τον κ. Θεοδωρικάκο, μάς κοινοποίησε αναγνώστης μας, προκειμένου να εκφράσει τις αγωνίες του!

Αναλυτικά:

Κύριε Θεοδωρικάκο, σχετικά με την επίθεση κάποιων που υποτίθεται υπηρετούν και προστατεύουν εμάς τους πολίτες, σε φιλάθλους του ΑΡΗ στο Περιστέρι και ακούγοντας από ηχητικό και αυτά που έλεγαν οι κομπλεξικοί, διανοητικά ανάπηροι δικτατορίσκοι (σε λίγο είναι η επέτειος του Πολυτεχνείου), θέλω να σας εκφράσω την άποψή μου, ότι δεν αρκούν η καρατόμηση του επικεφαλής και η ΕΔΕ.

Έπρεπε όλοι αυτοί που ενεπλάκησαν λειτουργώντας όπως σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και τους ξέρετε, από χτες ακόμα, να πάνε σπίτια τους, να απολυθούν, να στιγματιστούν, να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες τους όπως κοινών εγκληματιών, ώστε κανείς από εδώ και πέρα αστυνομικός να μην τολμήσει ούτε να σκεφτεί να κάνει κάτι παρόμοιο.

Μόνο έτσι θα “διορθωνόταν” κάπως η κατάσταση και θα εμπεδωνόταν, όσο μπορεί να γίνει αυτό, ξανά στους Έλληνες πολίτες ότι η αστυνομία υπάρχει για να τους υπηρετεί και να τους βοηθά κι ότι εσείς μπορείτε να αποδώσετε δικαιοσύνη και να ελέγχετε τέτοιου είδους καθάρματα που έχουν παρεισφρύσει στην αστυνομία.

Ο πατέρας μου συνταξιούχος αστυνομικός, από τότε που ήμουν μικρό παιδί, μού διηγούνταν ιστορίες γεμάτες αυταπάρνηση, σεβασμού στους πολίτες (χαιρετούσαν πάντα με το χέρι στο πηλίκιο τους πολίτες, αλήθεια γιατί δεν το επαναφέρετε αυτό) έχοντας πάντα κατά νου να κάνουν καλό με όποιον τρόπο μπορούσαν.

Πόσο τραγικά απέχουν αυτές οι γενιές αστυνομικών με τα μιάσματα που είδαμε προχτές να χτυπάνε ανυπεράσπιστους ανθρώπους γιατί έτσι γουστάρουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οταν οι φίλαθλοι….κουβαλάνε βεγγαλικά μαχαιρια και σιδηρογροθιες και τα σπάνε ολοι λένε που είναι η αστυνομια.
    Οταν η αστυνομια βαράει κάτι τέτοια κατακάθια βγαίνετε και κλαιγεστε για δηθεν αστυνομική βία που χτύπησαν τα παιδια.
    Αποφασιστε τι θέλετε επιτέλους.
    Όσο για της πρεσπες τα θελε ο κωλος σου ,τόσα χρονια έτρωγες έπινες γλεντουσες με δανεικά.
    Χρεοκοπησες και έπρεπε να πληρώσεις με κάτι τα δανεικά αυτά,παλι η αστυνομια φταιει;

    1. Μηπως εισαι γροθος? ειχε καμμια σχεση η βια εναντι γυναικων μ αυτα που γραφεις με βεγγαλικα και σιδηρογροθιες? η μηπως ηταν μηνυμα για τον Καρυπ? οσο για τις πρεσπες γ@μησε τα ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα

  2. Μην έχουμε ψευδαισθήσεις τίποτα δεν θα γίνει. Η Δικαστική εξουσία θα μπορούσε κάτι να κάνει, αλλά κωφεύει & ειναι ανοικτομάτα, ΟΧΙ ΤΥΦΛΗ….
    Σας θυμίζω τα σημεία & τέρατα που συνέβησαν με τις διαμαρτυρίες των απλών Ελλήνων, την ημέρα υπογραφής -ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ- της συνθήκης των Πρεσπών…

Comments are closed.