Νανά Καραγιάννη: Όλη η αλήθεια για τη διαθήκη που άφησε

Κοινοποίηση:
nana_karagianni_diathiki

Η Αναστασία Κατηφόρη έγινε ευρέως γνωστή, όταν έφυγε από τη ζωή η Νανά Καραγιάννη, την οποία και κληρονόμησε. Λίγα χρόνια μετά το θάνατο της, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και έκανε αποκαλύψεις!

Όσα είπε η Αναστασία Κατηφόρη:

“Τρομάξαμε λίγο στην αρχή, ειδικά την πρώτη μέρα, ήρθαμε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που δεν τη φανταζόμουν. Ήξερα από τις εκπομπές του, αλλά λέω εντάξει, εμείς δεν έχουμε και πολλά να μας διορθώσει, αλλά βρίσκει πάντα κάτι ο Έκτορας. Αφού κατηγορούσαμε τα φαγητά και μετά μπαίναμε κι εμείς οι ίδιοι στη διαδικασία να λέμε “έχει τελικά πολύ αλάτι το φαγητό” και τρωγόμαστε μεταξύ μας…

Έρχεται ένας άλλος… Έκτορας και μας λέει…πολύ ωραίοι οι κολοκυθοκεφτέδες, θέλω τη συνταγή. Προφανώς υπάρχει σενάριο και σκηνοθεσία, αλλά δε μπορώ να πω πολλά τώρα. Μου έλεγαν να φωνάζω και να βρίζω, με έσπρωξαν και κάνα δυο φορές κατά πάνω του. Έτσι μου έλεγαν, έτσι έκανα”, είπε αρχικά η Αναστασία Κατηφόρη για την εκπομπή “Εφιάλτης στην κουζίνα”.

Αυτή είναι η αλήθεια για την κληρονομιά

“Εξεπλάγην όταν ειδοποιήθηκα από τον συμβολαιογράφο, προφανώς και έμεινα άφωνη. Η κληρονομιά είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ, αλλά όχι πάρα πολλά. Δεν τα έχω λάβει ακόμα γιατί χρειάζονται κάποιες διαδικασίες”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κρίμα η Νανά, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ, τα προσωπικά της προβλήματά!! Αν και οι φίλοι της, και κυρίως οι δύο σύζυγοι της, την αγάπησαν και την βοήθησαν πολύ,να επανέρθει!! Δυστυχώς έμεινε κολλημένη στην εμμονικη της ιδέα, ότι είναι χοντρή, δεν έτρωγε καθόλου και πέθανε!!

Comments are closed.