Νίκος Ξανθόπουλος: Η “ενόχληση” της ανιψιάς του για τον “άγνωστο” γιο του [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
ΧΑΧΑΧΑΧ

“Θείε Νίκο, να χαιρόμαστε τον Γιώργο, έχεις όμως, και άλλο γιο, από τον πρώτο σου γάμο…”, έγραψε.
Σε μια αποκάλυψη για έναν «άγνωστο» γιο του προέβη μια ανιψιά του Νίκου Ξανθόπουλου, με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβασε ο αγαπημένος ηθοποιός.
Ο 87χρονος πλέον πρωταγωνιστής δραματικών ταινιών, μέσα από τις οποίες αγαπήθηκε από το κοινό όσο ελάχιστοι, ενσαρκώνοντας κυρίως τον ρόλο του φτωχού και κατατρεγμένου λαϊκού παιδιού, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία του γιου του με την οικογένειά του, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά Γιώργο μου. Πολύχρονος κι ευτυχισμένος να ΄σαι πάντα γιε μου. Να σε χαιρόμαστε που ‘σαι λεβέντης…».

Κάτω ωστόσο από τη φωτογραφία, μία ανιψιά του Ξανθόπουλου δεν δίστασε να του σχολιάσει προτρέποντάς τον να αναφερθεί κάποια στιγμή και στον άλλο του γιο.

«Θείε Νίκο να χαιρόμαστε τον Γιώργο. Έχεις όμως και άλλο γιο. Από τον πρώτο σου γάμο. Με τη θεία μου Ελένη Καρπέτα από τη Χιλιαδού. Που ήταν επίσης ηθοποιός. Τον λένε Παναγιώτη Ξανθόπουλο και ήταν αρχιτυπογράφος στο συγκρότημα Μπόμπολα. Σου έχει χαρίσει εγγόνια. Μήπως να το ανέφερες κάποτε; Το λέω με αγάπη», έγραψε.
Ο ηθοποιός δεν δίστασε πάντως να της απαντήσει, γράφοντας πως «έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στον εγγονό μου, τον Νίκο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: