Νίκος Μουτσινάς: «Το κομμάτι “είναι γκέι, δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανέναν»

Κοινοποίηση:
moutsinas

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα για την προσωπική του ζωή.

«Δεν ένιωσα την ανάγκη να πω πράγματα για μένα. Το έκανα γιατί νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι σε μια φάση, σε σχέση με τον κόσμο, που τα έχουμε βρει, αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Το κομμάτι “είναι γκέι, δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανέναν. Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. καποιος να τους μαζεψει ολους αυτους και με σκυνοθετη τον αρχιπουσταρο καπουτσιδη να κανουν θιασο θα εχει πολυ πλακα

  2. Βελουτέ πουστρούλες θέλουμε στα πάνελ του τηλεβόθρου σας σιχάματα;;; Νομίζετε ότι είναι πολιτισμός να προβάλετε την ανωμαλία;Όυυυ στου διάολου κρυφόπουστρες καναλάρχες…

  3. Ολες αυτες οι κουνιστες πολυθρονες περνουν ολα τα ποστα παντου και δεν ειναι και ευχαριστημενες οι σκατιαρες . Προσπαθουν να μας γεμισουν και ενοχες εμας τους φυσιολογικους αντρες και δεν προσπαθουν να θεραπευθουν απο την ασθενεια του πισωγλεντη. Ας κοψουν και λιγο τα κοτοπουλακια και τα συκα. Προσθετεις και αντρικες ορμονες σε σκευασματα και κατι γινετε.Βλεπεις ειναι και ανιατη ασθενεια το γλυψοσκατό αλλα εμειςοι υπολοιποι τι φταιμε που μας βρωματε ρε αδελφαρες?

  4. Έχω μία απορία. Γιατί στην τηλεόραση προωθούν τους πισ@γλέντηδες.;Δεν υπάρχουν άλλοι ικανοί άνθρωποι; Αυτός ο συγκεκριμένος αλήθεια τι προσφέρει; Ολο μπούρδες και ανοησίες διατυπώνει. Τι στο διάολο γίνεται ρε γαμώτο;

    1. Επειδη ακριβως εδωσες μονος σου την απαντηση. Ενας ανδρας κανονικος δε μπορει να συμπεριφερθει αναλαφρα χαζουλικα χαριτωμενα πουστικα.

  5. Όχι! αλλά το κομμάτι ”ο πούστης θέλει να γίνει πατέρας” αφορά όλους!!!!!!!!!!!

  6. Αν είσαι μάνα και πονάς….πες μας τι ειναι ο Μουτσινας…

    Αν είναι γκει, η δεν είναι…. το θέμα είναι ή να μην είναι??

  7. Πες μας αν πονάς,αν είσαι στη γλύκα,αν είσαι ευτυχισμένη,αν χέζεις ελεύθερα,ποτέ έχεις περίοδο και πότε θα κάνεις εξωσωματική.
    Αυτά μας ενδιαφέρουν και όχι αν είσαι γκέη η βγεη.

Comments are closed.