Νίκη Λυμπεράκη: Αποτροπιασμένη με την εξέλιξη στα Γλυκά Νερά

Κοινοποίηση:
liberaki0617-768x434

Το μήνυμα γεμάτο οργή από τη Νίκη Λυμπεράκη.

Τον αποτροπιασμό της θέλησε να μοιραστεί η Νίκη Λυμπεράκη, τη νύχτα της Πέμπτης, σχετικά με την απρόσμενη εξέλιξη που πήρε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Εκείνη, δηλαδή, κατά την οποία ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης Καρολάιν ομολόγησε πως ο ίδιος είναι ο δολοφόνος της.
Πιο συγκεκριμένα, λεπτά πριν τις 10 το βράδυ, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τους έντονους προβληματισμούς της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Κοιτάζω τον Πανούλη και σκέφτομαι αυτό το μωράκι συνέχεια» παραδέχθηκε, συγκλονισμένη, η Νίκη Λυμπεράκη στο Facebook. «Δεν αντέχεται» συμπλήρωσε.

 

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, έπειτα από πάνω από επτά ώρες εξαντλητικής ανάκρισης, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ με την σύζυγό του. Επίσης τόνισε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του με την Κάρολαϊν. Ώσπου ομολόγησε ομολόγησε ότι την σκότωσε!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: