Νέο χαστούκι στην «αμαρτωλή» δυναστεία Folli Follie! Δικαστική απόφαση για την οικογένεια Κουτσολιούτσου για συντηρητική κατάσχεση στην πολυτελή θαλαμηγό τους…

Κοινοποίηση:
1

Τη συντηρητική κατάσχεση της θαλαμηγού Phalarope που φέρεται να ανήκει στον Δημήτρη  Κουτσολιούτσο, αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.


Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της εταιρείας Folli Follie, διατάσσοντας τη δέσμευση του πολυτελούς σκάφους προκειμένου να διασφαλιστούν οι οικονομικές απαιτήσεις της για ποσό ύψους 1.800.000 ευρώ.  Η νέα διορισμένη διοίκηση κατηγορεί τον ιδρυτή της εταιρείας ότι υπεξαίρεσε το συγκεκριμένο ποσό από τα ταμεία της.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Διοτι,
    χρονια τωρα κατάκλεβαν τα λεφτά των αφελών η εύπιστων η όπως το θέλετε για να αγοράζουν κότερα και ελικόπτερα και να κανουν πάρτυ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τη βραδιά, δείχνοντας πλούτο που όμως στερήθηκαν άλλοι και από την ποσότητα των εξαπατημένων έβγαζαν δισεκατομμύρια, και ιδίως η γυναίκα του που λέει ότι ασχολείται μόνο με τα καλλιτεχνικά και δε ξέρει – αστα κυρά μου , είναι εκτός φυλακής κακώς.
    Να μη πω ότι αν δεν ήταν αυτή δε θα ήταν τόσο άπληστος ο Κουτσολιούτσος.
    Κάποιοι όμως πείνασαν και στερήθηκαν για αυτό και η γαιδουριά τους και η αμετροέπεια είναι τόσο μεγάλη που δημιούργησαν φανταστικό όνομα για να στέλνουν τα λεφτά και καλά ‘έξοδα’ για να τα βγάζουν από την εταιρία και να μη φορολογούνται και στο άτομο αυτό έδωσαν όνομα ‘Πουτσίδης’.

    Και φαντάσου συζήτηση με τους λογιστές του, στείλε 2 000 000 ευρω στον Πουτσίδη, γελωντας φυσικά με την εξυπνάδα τους που έκοβαν εικονικό τιμολόγιο σε εταιρία Παναμά υπεύθυνος ‘Πουτσίδης’ και τραβούσαν τα λεφτά σε κάρτες και λογαριασμούς και αγορές ελικοπτέρων για τον ‘Πουτσίδη’ που χρησιμοποιούσε ο Κουτσολιούτσος.
    Οι εισαγγελείς αν τους αφήσεις να κάνουν τη δουλειά τους την κάνουν – κάποιοι.

  2. Νέο χαστούκι στην «αμαρτωλή» δυναστεία Folli Follie! Δικαστική απόφαση.
    Με το Χρηματηστήριο τότε …… και με τα Κρατικά Ομόλογα πιό μετά……..η Δικαιοσύνη ……??????????

  3. Το phalarope θεωρειται το πιο χαζο πουλι στον κοσμο!Οπως και οι κινησεις των Κουτσουλιων!

Comments are closed.