Νέο συμβάν με AstraZeneca στην Πάτρα: 60χρονος μετά τον εμβολιασμό του υπέστη πνευμονική εμβολή!

Κοινοποίηση:
εμβολιο astrazeneca-4

Ένας 60χρονος στην Πάτρα δέκα περίπου μέρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της AstraZeneca υπέστη πνευμονική εμβολή.
Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που συνδέεται με το συγκεκριμένο εμβόλιο, μετά και τα περιστατικά θρομβώσεων τα οποία βέβαια το υπουργείο Υγείας υποστηρίζει πως δεν σχετίζονται με το εμβόλιο.

Να σημειώσουμε πως η περίπτωση του 60χρονου στην Πάτρα δεν είναι σίγουρα η μοναδική στη χώρα μας, καθώς πριν από λίγες ημέρες και μία 63χρονη γυναίκα στη Λέσβο είχε υποστεί πνευμονική εμβολή δέκα περίπου μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.
Για τα περιστατικά με το εμβόλιο της AstraZeneca έχει ήδη ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, ο οποίος το διερευνά, όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Εμβόλιο AstraZeneca: Σήμερα οι ανακοινώσεις του ΕΜΑ για τα περιστατικά των θρομβώσεων

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ), αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξη Τύπου, τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε η έρευνα που πραγματοποίησε σχετικά με τα περιστατικά θρομβώσεων και το εμβόλιο της AstraZeneca.
Η διαδικτυακή συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 ώρα ώρα Ελλάδας και αναμένεται να ξεδιαλύνει και τη διχογνωμία που έχει εμφανιστεί στις τάξεις του ΕΜΑ.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη υψηλόβαθμο στέλεχος του ευρωπαϊκού οργανισμού, σε συνέντευξή του στην ιταλική Il Messagero, υποστήριξε ότι τα περιστατικά θρομβώσεων συνδέονται με το εμβόλιο της  Astrazeneca «αλλά δεν ξέρουμε ακόμη την αιτία».
«Κατά την άποψή μου, μπορούμε να το πούμε τώρα, υπάρχει σύνδεση με το εμβόλιο» τόνισε συγκεκριμένα ο επικεφαλής εμβολίων του ΕΜΑ Μάρκο Καβαλέρι. Όπως υποστήριξε, ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο τι προκαλεί αυτή την αντίδραση. Όπως υπονόησε, η σύνδεση αναμένεται να επιβεβαιωθεί από τον ΕΜΑ τις επόμενες ώρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πολύ περίεργη και η χονδροειδής ,συνεχής και αδιάκριτη προπαγάνδα πλείστων δημοσιογράφων, μουσικών παραγωγών και παρουσιαστών υπέρ του αμφισβητουμένου εμβολίου. Κύριος στόχος τους βεβαίως το κοινό τρίτης ηλικίας , που πολλάκις επικοινωνεί μαζί τους όντας ανυποψίαστο και στρεβλώς κατευθυνόμενο από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς ….παντογνώστες !Η σοβιετική μεθοδολογία προκαλεί απλώς θυμηδία…

  2. Κι αυτό τυχαίο είναι.. Όπως είναι τυχαίο ότι δε διαλέγεις και δε ξέρεις ποιο εμβόλιο θα κάνεις. Όπως δε μπορείς να κάνεις το το ρωσικό η το κινέζικο εμβόλιο αλλά μόνο αυτά που έχουν πάρει μίζες να προωθήσουν. Υπογραφές ότι κι αν πάθεις από το εμβόλιο δεν έχουν καμία ευθύνη. Κι αυτό τυχαίο. Πειραματικό εμβόλιο είναι τζάμπα πειραματόζωα ψάχνουν. Με τα lockdownn απειλούν να διακινδυνεψεις τη ζωή σου θες δε θες.. Για κορόιδα ψάχνουν..

  3. Οι γιατροί που επιμένουν να κάνουν το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. Ηθελημένα εμβολιάζουν ηλικιωμένους με το συγκεκριμένο AstraGeneca εμβόλιο, για να φύγουν από την ζωή άνθρωποι μεγάλης ηλικίας. Εν ψυχρώ δολοφόνοι, το κακό που κάνετε προσέξτε, θα πέσει στα κεφάλια σας.

  4. αν μετα απ ολα οσα εχουν ακουστει πας ακομα και κανεις εμβολιο τι να πει κανεις…. Δεν υπαρχουν λεξεις πλεον… να τους πεις ζωα, προβατα βοδια ηλιθιους; Ολες οι λεξεις ειναι φτωχες για το μεγεθος της ηλιθιοτητας του νεοελληνα..

Comments are closed.