Νέο συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την επίθεση στην 34χρονη – Το βιτριόλι και η ιστορία του, η Σ. Μπέλλου και άλλοι

Κοινοποίηση:
thima-kallithea

Το πασίγνωστο τραγούδι του Τσιτσάνη…


Η επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης η 34χρονη στην Καλλιθέα έχει σοκάρει.

Οι γιατροί παλεύουν να σώσουν το μάτι της, ενώ ένα νέο βίντεο έκανε την εμφάνισή του, δείχνοντας την γυναίκα, μετά την επίθεση να τρέχει πανικοβλημένη έξω για βοήθεια, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες λένε πως ούρλιαζε.
Η κάμερα που κατέγραψε τις εικόνες βρίσκεται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι η 34χρονη γυναίκα.

Το θειικό οξύ, το περίφημο βιτριόλι έχει γίνει «όπλο» για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή ερωτικών υποθέσεων σε όλον τον πλανήτη.

Έχει αφήσει ιστορία και στην Ελλάδα! Κάποια περιστατικά τα γνωρίζαμε κάποια άλλα όχι.

Σωτηρία Μπέλου

Στην Ελλάδα η πιο πολυσυζητημένη επίθεση είχε πρωταγωνίστρια τη Σωτηρία Μπέλλου. Η πασίγνωστη ερμηνεύτρια κατηγορήθηκε ότι έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της μετά από έναν άγριο καυγά και κατέληξε στη φυλακή.

Η Μπέλλου παντρεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία. Ο άντρας της ήταν μέθυσος, ενώ κατά τη διάρκεια ενός από τους ξυλοδαρμούς η Σωτηρία έριξε βιτριόλι στο πρόσωπό του. Για αυτό το γεγονός καταδικάστηκε σε τρία χρόνια στη φυλακή, από τα οποία εξέτισε έξι μήνες.

Ο Βασίλης Τσιτσάνης έγραψε ένα πανέμορφο λαϊκό τραγούδι με τίτλο «το βιτριόλι» το οποίο φυσικά ερμήνευσε φανταστικά η Σωτηρία Μπέλλου.

Κωνσταντίνα Κούνεβα

Στην Ελλάδα από τις περιπτώσεις που είχε προκαλέσει σάλο και διαδηλώσεις, ήταν η επίθεση με βιτριόλι στην Βουλγάρα Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Στις 22 Δεκεμβρίου του 2008 η γραμματέας της Παννατικής Ένωσης καθαριστριών και οικιακού προσωπικού, Κωνσταντίνα Κούνεβα, επέστρεφε αργά το βράδυ από τη δουλειά στο σπίτι της, στα Άνω Πετράλωνα.

Στη διαδρομή δύο άγνωστοι την περιέλουσαν με βιτριόλι και την έφεραν αντιμέτωπη με τον θάνατο.

Ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης

Ένα χρόνο πριν την επίθεση στην Κωνσταντίνα Κούνεβα θύμα του βιτριολιού πέφτει ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης.

Το περιστατικό συνέβη στον Νέο Κόσμο, έπειτα από αποκαλύψεις του δικηγόρου για υποθέσεις μαστρωπίας. Για την επίθεση είχε συλληφθεί ένας 35χρονος Αλβανός, για τον οποίο οι Αρχές εξέταζαν πιθανή εμπλοκή στην υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Ερωτικές επιθέσεις με βιτριόλι στην παλιά Ελλάδα…

Στην Λάρισα, η εφημερίδα Ελευθερία έγραφε το 1956 «εις την Καλαμπάκα, η Χριστίνα ετών 27, έριψεν εις το πρόσωπο του εραστού της, ετών 24, εκ Παλαιοχωρίου, βιτριόλιον διότι ηρνείτο να νομιμοποιήσει τας σχέσεις των».

Στα γειτονικά Τρίκαλα την ίδια εποχή διαβάζουμε για έναν αγρότη που στην προσπάθειά του να ρίξει βιτριόλι στη γυναίκα του, κάηκε ο ίδιος.

To 1978 στο ρόλο του θύματος, ο σύζυγος μιας νεαρής γυναίκας που του επιτέθηκε αιφνιδιαστικά στο σπίτι που ζούσαν, επειδή υποψιαζόταν ότι την απατούσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το χημικο εγκαυμα ποναει παρα πολυ.
    Φαντασου να καεις στο προσωπο.Ειναι βασανιστηριο.
    Βεβαια θα χρειαστουν πολλες πλαστικες.
    Μακαρι να γινει καλα η κοπελα.

    1. Ναι… Και να ξενοπηδιεται και με άλλους παντρεμένους… Αντε ρε με το τσολι!

    2. Η κοπελα να μαθει να μην παιζει με την φωτια.γιατι παντα θα βρισκονται ανωμαλοι να παρουν εκδικηση με βιτριολι η οτιδηποτε αλλο.

Comments are closed.