Νέο σοκ για όσους έχουν παλιό αυτοκίνητο – Τι αλλάζει με τα ΚΤΕΟ

Κοινοποίηση:
kinisi-500

Να αλλάξει τα πάντα στον έλεγχο των αυτοκινήτων από τα ΚΤΕΟ προσανατολίζεται το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αλλά και του Περιβάλλοντος ώστε τα παλαιά οχήματα να περνούν από έλεγχο κάθε χρόνο!

Η ακριβής ηλικία των οχημάτων δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει καθώς οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι δύο και η μία αφορά σε οχήματα με ηλικίες πάνω από 10 έτη (δηλαδή οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορίας πριν το 2010) και η δεύτερη αφορά σε οχήματα με ηλικία άνω των 15 ετών (δηλαδή οχήματα με 1η Άδεια Κυκλοφορίας πριν το 2005).

Φυσικά αυτό που επιδιώκουν στην κυβέρνηση είναι να αναγκάσουν τους ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων να τα… παρατήσουν καθώς θα φορτωθούν άλλο ένα «χαράτσι» για να τους πιέσουν να αγοράσουν καινούριο.

Και πως θα πάρουν καινούριο με μισθό 500 ευρώ; Θα μας το εξηγήσουν; Ή μήπως σκέφτονται στην κυβέρνηση πως ο μέσος Έλληνας έχει 40 χιλιάρικα στην άκρη για να αγοράσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. το κτεο είναι για να πληρώνεις το 50αρι στον κουλή! τώρα δεν τους φτάνει.. αν δεν ξυπνήσει ο Έλληνας να τους κυνηγήσει (μερικούς πρέπει να τους κρεμάσει) θα γίνονται όλα χειρότερα και θα χώνουν και άλλους φόρους

  2. Εγώ συμφωνώ με τον τρελλάρα.Στην περιοχή μας το ΚΤΕΟ είναι 55 ευρώ. Τα λεφτά Θα λείψουν από κάποιον άλλο.-

  3. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΤΕΟ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΚΟΝΟΜΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ.
    ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ 4ΕΤΙΑΣ ΜΕ 55000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΧΕ ΦΘΑΡΣΙΜΟ ΠΛΑΙΝΟ ΣΕ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΛΑΩ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΗΜΑ.
    ΣΤΟΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΙ ΑΠΟΡΟΥΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΑΝ. ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΙ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ.

  4. Βρωμεροί ανεγκέφαλοι ξενόδουλοι καρεκλοκένταυροι.
    Έχω ΙΧ του 1999. Είναι σε άριστη κατάσταση και τα σέρβις του κανονικά με το βιβλίο, μην πώ και νωρίτερα με τους σκατόδρομους και τις σκατοβενζίνες που έχουμε.
    Για να το κάνω αυτό, κόβω από άλλα έξοδα, πχ ρούχα, κουρείο κλπ.
    Τώρα θέλετε και άλλα 45 Ευρώ. ΟΚ αυτά απλώς θα λείψουν από κάποιον άλλο κλάδο του εμπορίου. Τώρα φούρνος θα είναι αυτός, το ψιλικατζίδικο της μάνας σας, η καφετέρεια, δεν ξέρω από πού, αυτό που ξέρω είναι ότι θα λείψουν.
    Εκτός αν μεγαλώσουν τα έσοδά μου. Με τα μυαλά που κουβαλάτε όμως, αυτό δεν βλέπω να γίνεται.
    Το παλιό μου ΙΧ θα το κρατήσω μέχρι να έχω αρκετά να αγοράσω ένα νέο.
    Όταν έρθει η μανδάμ ανάπτυξη, (ρωτάω γι αυτή κάθε μέρα τους γείτονες, αλλά δεν την έχει δεί κανένας) σας υπόσχομαι θα πάρω νέο.
    Μέχρι τότε, πάρτε τα @ρχίδια μου.

    1. Εγω τους έχω δώσει τ’αρχιδια μου εδω και 4 χρόνια , παπάκι 50άρι και ρεζέρβα αν χρειαστεί ποδήλατο.

    2. Το ίδιο κι εγώ φίλε! Έχω αμάξι του ’98 πολύ καλά συντηρημένο και… σκοπεύω να το κρατήσω άλλα 20 χρόνια. Ακόμη και αν διέθετα χρήματα για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου, θα επέμενα επίτηδες να κρατήσω το παλιό… Όχι για τίποτε άλλο, αλλά γιατί δεν γουστάρω να δώσω ούτε 1 € επιπλέον φόρους, σε αυτό το κωλοκράτος της διαφθοράς και της προδοσίας…

  5. Τους χρυσοπληρωνουμε για να μας ξεσκιζουν! Καλα μας κανουν αφου καποια βοιδια τους βαζουν στην βουλη! Ου να χαθειτε πολιτικαντηδες και αυτοι που σας ψηφιζουν!

  6. ας βγαλει τους φορους το ελληνικο κρατος για να παρουμε καινουργια.
    Περισσοτεροι ειναι οι φοροι απο την αξια του αυτοκινητου

  7. Απλά δεν ξαναπερνάω το από το 92 αμάξι μου από ΚΤΕΟ εάν κάνουν κάτι τέτοιο. Άμα είχα λεφτά θα αγόραζα καινούργιο αμάξι Κούληηηηηη. Δεν έχω γιαυτό δεν αγοράζω Κούληηηηηηηηη. Εξάλλου ποτέ δεν με έχουν σταματήσει για τον παραμικρό έλεγχο. Στα παπάρια μου Κούληηηηηηηηη ούτε σεντς δε θα πάρεις από μένα Κούληηηηηηηηη Σάλτα και….. Κούληηηηηηηηηηη

  8. Να ξεκινήσουμε… πόσα ακόμα αυτοκίνητα ΔΕΝ περνάνε τακτικά από ΚΤΕΟ και κυκλοφορούν ANEΞEΛEΓKTA στους δρόμους, πόσα ΣAPABAΛA αυτοκίνητα των βρωμερών Ρομά έχουν ελεγχθεί από ΚΤΕΟ, πόσα οχήματα κυκλοφορούν ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ στους δρόμους;;; Το ετήσιο ΚΤΕΟ σας μάρανε κανίβαλλοι και άθλιοι χαρτογιακάδες, πολιιτικάντηδες χειρίστης ποιότητος! O MEΓAΛOΣ ΠEPIΠATOΣ, ΘA ΓINEI H MEΓAΛH ΠOYTΣ@ ΠOY ΘA ΦATE!!! Γιατί να περάσω από ΚΤΕΟ το ΙΧ μου, γιά να φτιάχνει μεγάλους περιπάτους ο κάθε Μπακόβλακας Δημαρχαίος;;;; Άντε μου στον αγύριστο!!!

    1. Ξεχασες αδερφε και τα οχηματα των δημων να αναφερεις

  9. αν ΔΕΝ το ΞΕΡΕΤΕ …
    τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ στην ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ – ελλάδα …
    ειναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

  10. Να ξεκινήσουμε… πόσα ακόμα αυτοκίνητα ΔΕΝ περνάνε τακτικά από ΚΤΕΟ και κυκλοφορούν ANEΞEΛEΓKTA στους δρόμους, πόσα ΣAPABAΛA αυτοκίνητα των βρωμερών Ρομά έχουν ελεγχθεί από ΚΤΕΟ, πόσα οχήματα κυκλοφορούν ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ στους δρόμους;;; Το ετήσιο ΚΤΕΟ σας μάρανε κανίβαλλοι και άθλιοι χαρτογιακάδες, πολιιτικάντηδες χειρίστης ποιότητος! O MEΓAΛOΣ ΠEPIΠATOΣ, ΘA ΓINEI H MEΓAΛH ΠOYTΣ@ ΠOY ΘA ΦATE!!! Γιατί να περάσω από ΚΤΕΟ το ΙΧ μου, γιά να φτιάχνει μεγάλους περιπάτους ο κάθε Μπακόβλακας Δηναρχαίος;;;;;;; Άντε μου στον αγύριστο!!!

  11. Να ξεκινήσουμε… πόσα ακόμα αυτοκίνητα ΔΕΝ περνάνε τακτικά από ΚΤΕΟ και κυκλοφορούν ANEΞEΛEΓKTA στους δρόμους, πόσα ΣAPABAΛA αυτοκίνητα των βρωμερών Ρομά έχουν ελεγχθεί από ΚΤΕΟ, πόσα οχήματα κυκλοφορούν ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ στους δρόμους;;; Το ετήσιο ΚΤΕΟ σας μάρανε κανίβαλλοι και άθλιοι χαρτογιακάδες, πολιιτικάντηδες χειρίστης ποιότητος! O MEΓAΛOΣ ΠEPIΠATOΣ, ΘA ΓINEI H MEΓAΛH ΠOYTΣ@ ΠOY ΘA ΦATE!!! Γιατί να περάσω από ΚΤΕΟ το ΙΧ μου, γιά να φτιάχνει μεγάλους περιπάτους ο κάθε Μπακόβλακας Δηναρχαίος;;;;;;; Άντε μου στον αγύριστο!

  12. Από ότι παρατηρώ το 70% των καινούργιων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών το έχουν δημόσιοι υπαλληλίσκοι με πρώτους τους ένστολους.Παρατηρήστετο και θα δείτε.Επίσης οι ίδοι είναι που γεμίζουν καθημερινά τις καλές και ακριβές καφετέριες,τσεκαρισμένο χρόνια τώρα.Εμένα το όχημα είναι του 1999,το πήρα 1000€ όμως έχει φρέκσα λάστιχα,φρένα και αμορτισέρ και σας γράφω όλους στα καλαμπαλίκια μου γραικύλοι ψηφοφόροι

  13. Ξεφτίλες νεοδημοκράτες, πρόθυμες και αιώνιες πόρνες του Ερντογάν.

  14. πως αυτα τα κτεο υπαρχουν και κανεις δεν εχει λαστιχα δεν καταλαβενω

    1. Αυτον που βλεπεις χωρις φρεσκα λαστιχα, δεν εχει διπλωμα, ασφαλεια, γενικα σερβις, ουτε τελη κυκλοφοριας και η αλλη κατηγορια με καποια ελλειψη απο αυτα. Τροχαια μονο για υπερβολικη ταχυτητα.Μην σου τυχει…

  15. Νεοδουλοι σκατοψυχοι, αλλά τους ψηφίζουνε όλοι οι κλέφτες απατεώνες πρεζέμποροι σοματέμποροι χουντοδεξιοί καπιτάλες μπάσταρδοι τουρκαλβανοεβραιογυφτόσποροι..

  16. Μάλλον οι κυβερνώντες προσανατολίζονται προς την αύξηση του κύκλου εργασιών των ΚΤΕΟ. Να κονομήσουν δηλαδή κάτι παραπάνω οι ιδιώτες, για παραγόμενο έργο που έτσι όπως γίνεται, ελάχιστη ωφέλεια παρέχει. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπέρασμα. Θετικό στοιχείο είναι ο τεχνικός έλεγχος. Το πως γίνεται στηλιτεύω. Σαπάκια, κουβάδες που ο κάθε κάγκουρας μετατρέπει σε κινητές βόμβες, προβολείς αντιαεροπορικοί, εξατμίσεις που καπνίζουν. Όλα αυτά έχουν αυτοκόλλητο του ΚΤΕΟ. Σε τελευταία επίσκεψη σε ΚΤΕΟ για κάρτα καυσαερίων, ο ΚΤΕΑτζής καταχώρησε τα στοιχεία του οχήματός μου, έχοντας τον αισθητήρα καυσαερίων στην εξάτμιση …. άλλου οχήματος. Το γεγονός αυτό επαναλήφθηκε για τον επόμενο πελάτη, όσο περίμενα για την κάρτα. Άρα, ο ΚΤΕΑτζής είναι έμπορος, που πουλάει την πραμάτεια του και δε θέλει να χάσει πελάτες. Με το νομοσχέδιο αυτό, θα αυξήσει – αναγκαστικά – την πελατεία, άρα και τα κέρδη του, ως προς το αποτέλεσμα όμως, πολύ αμφιβάλω.

  17. Παλιά είναι τα μούτρα σας, γαμώ την ΝΔ και τον στόκο στον εγκέφαλο όσων την ασπάζονται

  18. Η κυβερνηση ενδιαφερεται ομως να μην πεθανουμε χαχαχαχσ το δουλεμα παει συννεφο.Κοροναιε εισαι μεγαλο λαμογιο πας στις πολεις που θελουν να κλεισουν οι κυβερνοντες για να φοβηθει ο κοσμος ,και βεβαια οποιος προεδρος νοσοκομειου εχει βλεψεις για να μπει στις λιστες για βουλευτης.

    1. @Ανώνυμος : Αν και «σχετικό-άσχετο» με το θέμα των ΚΤΕΟ, θα συμφωνήσω απόλυτα ως προς την τελευταία παρατήρηση στο σχόλιό σου -> («και βεβαια οποιος προεδρος νοσοκομειου εχει βλεψεις για να μπει στις λιστες για βουλευτης»), γιατί έχω μία πολύ γνωστή σε εμένα «καραμπινάτη» τέτοια περίπτωση, όπου η ΝΔούλα έβαλε (βόλεψε!!) «δικό της» πρόσωπο ως Διοικητή Νοσοκομείου, σε 2 νοσοκομεία «αναφοράς» κιόλας… (με παντελώς άσχετη προηγούμενη επαγγελματική δραστηριότητα για «Διοικητής Νοσοκομείου»), όπου παίρνει 2 μισθούς μηνιαίως (της τάξης των 6 με 8 χιλιάδες ευρώ τουλάχιστον…), γιατί δεν μπορούσε να τον κατεβάσει στις εκλογές του Ιουνίου του ’19, με σκοπό να τον κατεβάσει στις «επερχόμενες» εκλογές. Αυτός ο πολύ «υπεύθυνος» λοιπόν «Διοικητής Νοσοκομείου», την περίοδο που, υποτίθεται, ήταν στο φόρτε τα νοσοκομεία «αναφοράς», αυτός αγόραζε χαλιά για να «διακοσμήσει» κυριλέ το γραφείο του, ως «Διοικητής» πλέον, την ώρα που… υποτίθεται… «πέθαινε κόσμος από κορώνα-ιό»!! Μας δουλεύουν όλοι τους ψιλό γαζί, κι αυτοί, όλοι τους, «τρώνε τον άμπακο» από τα κρατικά «μπόνους» για την «σωστή» δουλειά τους (δηλαδή να καταγράφουν ψευδή κρούσματα και θανάτους από τον ιό). ΥΓ. Τα οποία μάλιστα «διακοσμητικά χαλιά» τα περνούσε στις δαπάνες του Νοσοκομείου (ελεγμένο και τσεκαρισμένο!).
      Πληρώνουμε δηλαδή ΕΜΕΙΣ τα «γούστα» για «επιδαπέδια διακόσμηση» του κάθε βολεμένου, την ώρα που τα νοσοκομεία, αυτή τη στιγμή, έχουν τεράστιες ελλείψεις (όχι από χαλιά..) αλλά από ΧάΛΙΑ υποδομές που δεν συμμαζεύονται με τίποτα!!
      Κι εσύ μ@λ@κ@ Ελληνάκο κάτσε και πλήρωνε «με διαταγή» ΚΤΕΟ και ό,τι άλλο σου «ξεφουρνίζουν» ως «αναγκαίες μεταρρυθμίσεις» για να τσεπώσουν πάλι χρήμα, «αυτοί» που θέλει η ΝΔούλα όμως να το τσεπώσουν.
      Όσο για τις «βλέψεις» τους, να προωθήσουν (για «το καλό μας και για το καλό του περιβάλλοντος») τα ηλεκτροκίνητα ΙΧ (την ώρα που δεν μπορούμε να αγοράσουμε όχι ηλεκτροκίνητο ΙΧ, αλλά ούτε ηλεκτρικό πατίνι !!!), για ψάξτε λίγο από πού μας φέρνουν τα ηλεκτροκίνητα… αλλά και τις «διακρατικές συμφωνίες» για τα περιβόητα «ηλεκτροκίνητα»………….
      ΑΥΤΑ.

Comments are closed.