Νέο σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή και πορνοστάρ – Ο Γ.Μπέιλ αντάλλασσε μηνύματα με την Λ.Ρόντες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
bale

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ξεσπάσει αρκετά σκάνδαλα με ποδοσφαιριστές και πορνοστάρ, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να συμμετάσχει σε ένα από αυτά.

Ο Ουαλός έστελνε μηνύματα σε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες πορνοστάρ και συγκεκριμένα τη Lana Rhoades, η οποία μάλιστα ήταν σε σχέση, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Δεν είναι σπάνιο το να… παίζουν οι ποδοσφαιριστές και εκτός γηπέδων με μοντέλα, συνοδούς πολυτελείας ή ακόμη και πορνοστάρ. Αντιθέτως, είναι κάτι που συνηθίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, αν πιστέψουμε όσα έχουν αποκαλυφθεί κατά καιρούς. Και τώρα είναι η σειρά του Μπέιλ να πρωταγωνιστήσει σε μια σχετική αποκάλυψη από μια πορνοστάρ.

Η Lana Rhoades, ένα από τα μεγαλύτερη ονόματα στην ερωτική βιομηχανία, μίλησε στο podcast του Λόγκαν Πολ και αποκάλυψε ότι ο Ουαλός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης τής έστελνε μηνύματα, σε μια περίοδο μάλιστα που η ίδια ήταν σε σχέση. Περισσότερες λεπτομέρειες, πάντως, για το τι τής έγραφε δεν έδωσε, αν και όλοι, λίγο-πολύ, μπορούν να φανταστούν.

Οι φήμες για τον… πατέρα Ντουράντ

Η Lana Rhoades, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Amara Maple, είναι έγκυος αυτή την περίοδος και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, με τις φήμες να υποδεικνύουν τον άσο του ΝΒΑ Κέβιν Ντουράντ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: