Νέο θρίλερ με τον Τόλη Βοσκόπουλο! Τι φοβούνται οι γιατροί…

Κοινοποίηση:
1

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, οι εμφανίσεις του Τόλη στο Posidonio θα ξεκινούσαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κάτι που δεν έγινε.

Στις 26 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει μια αναβολή δέκα ημερών κι ότι ο Βοσκόπουλος θα ανέβει στην πίστα την ημέρα των Θεοφανείων. Δυστυχώς, όμως, ούτε αυτό έγινε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr, ο Τόλης ζήτησε νέα αναβολή φοβούμενος για την υγεία του, με τον χρόνο να φεύγει αμείλικτα και να μικραίνει όλο και περισσότερο τη σεζόν, με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολο το εάν τελικά θα γίνουν οι εμφανίσεις αυτές.

Όπως μας εκμυστηρεύτηκε άνθρωπος του περιβάλλοντός του, η έντονη κακοκαιρία και η ευάλωτη κατάσταση του Τόλη είχε ως αποτέλεσμα να μην του επιτρέψουν οι γιατροί τις εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο. Φοβούνται πως θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στην ήδη ευάλωτη υγεία του και την ευαισθησία των πνευμόνων του μετά και τη σοβαρή επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στο Ιατρικό Κέντρο.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ολη μας η έγνοια και το πρόβλημα είναι πότε θα τραγουδήσει ο Τόλης…Χαχχχ!!!

  2. Ο γέρος φοβάται σου λέει να με πιάσει κανένα χεσιμο να πάω από αυτό….
    τον είχα δει πριν χρόνια στη Σαλονικα και τρόμαξα… υποβασταζόμενος βγήκε πίτα στη μαστουρα !!!

  3. ρε παιδια το 1978 τον ειχα δει στην Γλυφαδα που κατερβηκε απο το αμαξι του για καποιο ατυχημα που ειχε γινει εκει ..και ηταv λειωμα …Eιπα τωρα θα χεστει ‘ή θα κακαρωσει …και μου λετε οτι τραγουδαει AKOMA ;;; μη χεσω ….

  4. Τα 5 .000.000 Ευρω , που χρωστα στην εφορεια τα εδωσε?

Comments are closed.