Νέο αίσχος με τις εφημερίες στο Αττικό – Καταγγελία που θα συζητηθεί από μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ και του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ

Κοινοποίηση:
ΠΓΝ Αττικόν

Καταγγελία που θα συζητηθεί!

“Άλλο ένα ντροπιαστικό έγγραφο στάλθηκε από τη Διοίκηση του ΠΓΝ Αττικόν σύμφωνα με το οποίο οι γιατροί πρέπει να μειώσουν τις εφημερίες που κάνουν κατά είκοσι (20) γιατί ο προϋπολογισμός κυβέρνησης-Υπουργείου- 2ης ΥΠΕ… δεν βγαίνει!! (επισυνάπτονται τα ηλεκτρονικά έγγραφα).

mail1 mail2

Ζητάνε από τους γιατρούς του νοσοκομείου που από εξ’ αρχής ήταν στην πρώτη γραμμή της πανδημίας να ελαττώσουν τις εφημερίες τους για να γλιτώσουν το αστρονομικό ποσό των 2200 ευρώ!! Δηλαδή να υπερεξοντωθούν τουλάχιστον 20 συνάδελφοι, να μπει σε κίνδυνο η υγεία των ασθενών γιατί ο προϋπολογισμός δεν μπορεί να βγει από τα όρια της αθλιότητας του.

Ποια κλινική θα κόψει από τις εφημερίες της αγαπητοί κύριοι; Οι Παθολογικές κλινικές στις οποίες οι ειδικευόμενοι δεν κοιμούνται ποτέ; Οι εργαστηριακές ειδικότητες που εφημερεύει μόνο ένας γιατρός στην πλειοψηφία των περιπτώσεων; Οι χειρουργικές κλινικές που εφημερεύουν με το κατώτατο όριο ασφαλείας; Ή μήπως η ΜΕΘ μιας και κυρήξατε μόνοι σας τη λήξη της πανδημίας; Μήπως θέλετε να μην εφημερεύει κανένας μήπως γλιτώσετε κανένα ευρώ;

Η κατάντια της πολιτικής της κυβέρνησης και των διοικήσεων ΥΠΕ-νοσοκομείου δεν έχει πάτο. Είναι εξευτελιστική για τους γιατρούς και επικίνδυνη για τους ασθενείς.
Αποσύρετε το απαράδεκτο έγγραφο και βρείτε λεφτά να πληρώσετε τους γιατρούς. Καμία κλινική να μη μειώσει τον προγραμματισμό των εφημεριών της. Αρκετά”

Γιώργος Σιδέρης,
μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ και του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αποτιμάται η ζωή του ασθενούς. Στο μεταξύ, όταν ο γυφτομαχαλάς μπαίνει στα νοσοκομεία και τα σπάει (ιατρικά μηχανήματα, έπιπλα, τζαμαρίες) και ξυλοφορτώνει νοσηλευτές και γιατρούς, η πολιτεία κάνει μόκο. Θα τα πούμε στις κάλπες, όποτε κι αν τις στήσετε.

Comments are closed.