Νέος σάλος: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καταγγέλλει τον Τάκη Χατζή για απόπειρα βιασμού και βία σε βάρος μητέρας ανήλικων παιδιών… (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
takis-xantzis

Νέο σάλο προκαλεί η αποκάλυψη του δημοσιογράφου και ανταποκριτή της ΕΡΤ Αλέκου Μάρκελλου, ο οποίος καταγγέλλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, την απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας δημοσιογράφου από γνωστό επώνυμο συνάδελφό της, ο οποίος διατηρεί ιστοσελίδα και δική του τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και διευθυντής ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση.

 Στην ανάρτησή του γίνεται λόγο για «απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας και μητέρας ανηλίκων»

«Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο χέρι, με έσπρωξε και μου επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και αυτός αυτό που «παίρνουν και οι άλλοι», Παλέψαμε , άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Εύκολα τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει», αναφέρει η γυναίκα στην καταγγελία της.

O Αλ. Μάρκελλος κατονομάζει τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή, αναρτώντας και φωτογραφία του, ωστόσο δεν αποκαλύπτει το όνομα της καταγγέλλουσας, υποστηρίζοντας στα σχόλια της ανάρτησής του ότι η υπόθεση έχει καταγγελθεί τόσο στις αρχές όσο και στην ΕΣΗΕΑ.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου:

«»Γυρνώντας από την κουζίνα με το ποτήρι στο χέρι, με έσπρωξε και μου επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και αυτός αυτό που “παίρνουν και οι άλλοι “ Παλέψαμε , άρχισε να φωνάζει, τα παιδιά μου κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο. Ευκολά τον σκότωνα εκείνο το βράδυ. Η δύναμη που βρήκα να τον χτυπήσω και να τον βγάλω από το σπίτι ακόμα με εκπλήσσει».

Η ανατριχιαστική περιγραφή της επίθεσης στο ανύποπτο θύμα από τον γνωστό στο πανελλήνιο τηλεπαρουσιαστή Τάκη Χατζή μιλάει μόνη της.

Η καταγγελία μου στάλθηκε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και από τη στιγμή που την παρέλαβα και επιβεβαίωσα τα στοιχεία του αποστολέα έχω υποχρέωση δημοσιοποίησης.

Φυσικά, ως οφείλω, θα αποστείλω την καταγγελία στον αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος διερευνά τις -ευτυχώς, πολλαπλασιαζόμενες- ανάλογες καταγγελίες μετά την αρχή που έκανε -προς τιμήν της,- η κα Σοφία Μπεκατώρου.

Η σιωπή είναι συνενοχή. #MeToo»

Πηγή: patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. αφου δεν τον εκανε ατακ με καμμια 12η γοβα τυχη ειχε…. αλλα του τελειωσε τωρα…..

  2. ” με έσπρωξε και μου επιτέθηκε λέγοντας ότι θα πάρει και αυτός αυτό που “παίρνουν και οι άλλοι “ “. Το παίρνουν κι΄ άλλοι; Ε αφού το παίρνετε όλοι θα με αφήσετε εμένα τον κακόμοιρο απ έξω? Θα πάρω και γώ σας παρακαλώ το μερίδιο μου.

  3. τι γυρευε στο σπιτι της καταγγελουσας……??? ..

  4. Τόν έχω δει Σαλονίκη να τού πέφτουν τα σάλια σέ οποία περνούσε μπροστά από καφετέρια.. Χατζή πες αλεύριιιιι……

  5. Κάτι αγράματος Χατζής, κάτι λιγδιάρης Ράπτης και κάτι….πολλοί άλλοι λιγδιάρηδες είναι τα λαμόγια δημοσιογράφοι του επιτελικού κράτους της ΝΔ. Τώρα για δημοτικό ή Γυμνάσιο, ο κόσμος τόχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι…. Δεν είδα πάντως κανένα ρεπορτάζ στο τι Πέτσινα του Πέτσα πήραν τα συγκεκριμένα λαμόγια…..100άδες χιλιάδες ευρώπουλα….

  6. Κόψε το χρήμα στον Έλληνα και θα βγάλει όλη την κακία που έκρυβε. Την εποχή των παχιών αγελάδων δεν παραπονιόταν κανείς. Ούτε για βιασμούς ούτε για τίποτα. Άρχισε το ξύλωμα…

  7. ”Πω”,” πω”, ασκό του αιόλου ανοίξανε.Θα θυμηθούν όλες οι γριές, άνω των 80-100, αν τους την έπεφτε, όταν ήταν κοπελούδες , ο μπακάλης ή ο παραγιός και κει να δεις αποκαλύψεις ”του έκαψα για ένα κομμάτι ψωμί” ,”αμάρτησα για τα παιδιά μου”. ‘ ήμουννέα κι όμορφη και ‘με γλυκοκοίταζαν όλοι΄΄.Θα σηκωθούν τα κερατωμένα παππούδια απο τον τάφο τους.

  8. μεγαλο σκουληκι. Τον ειχαν κανει και δντη στη ΕΡΤ και τον μαζεψανε και στο βοθροκαναλο του ΣΚΑΙ.
    Μιλαμε για διεφθαρμενο σκουληκι του συστηματος. Που τον χανεις που τον βρίσκεις σε ραντεβουδάκια με επιχειρηματιες και “παραγοντες”.

  9. Από το γυαλί φαίνεται τι γλίτσας είναι. Πατρινός θα μου πεις. Μήνυση και φυλάκιση άμεσα.

    Γι’ αυτό διαβάζουμε ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Γιατί λέει ονόματα και διευθύνσεις !!! Μπράβο Στέφανε !!!

  10. Σε απλά ελληνικά. Κοίτα, ξέρω είναι είσαι…. και σε έχουν …. όλοι για αυτό θα σε …. και εγώ.

  11. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ – ΗΘΟΠΟΙΙΑ
    ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ “ΔΩΣΕ ΚΩΛΟ”
    ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ .

  12. ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΣΑΛΙΑΡΗ ΓΥΦΤΟ ΣΤΟ ΚωΛΟΝΑΚΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΞΕΛΙΓΟΜΕΝΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑΛΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕ

  13. Καλά αυτός ο δημοσιογράφος είναι αξεστος, αμόρφωτος και γελοίος… Φύγαμε από την ηθοποιία πάμε σε άλλο χώρο τώρα έτσι να μην βαριόμαστε… Έλα να μάθουμε κι άλλα.. Για ξεκινήστε

  14. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, η μανδάμ τον είχε δεχτεί στο σπίτι της, στο οποίο ευρίσκονταν και τα παιδιά της που “κοιμόντουσαν στο δίπλα δωμάτιο” … Ο μουσαφίρης της επετέθη για “να πάρει κι αυτός αυτό που έπαιρναν οι άλλοι”, αλλά η μανδάμ αντέδρασε σθεναρά και τον πέταξε έξω από το σπίτι …
    Τα ερωτήματα που εύλογα δημιουργούνται είναι :
    Πώς ευρέθη ο μαμήκουλας στο σπίτι της ; ΄Ηταν προσκεκλημένος της ή πήγε απρόσκλητος ;
    Πότε συνέβη το γεγονός ;
    Πότε καταγγέλθηκε στις Αρχές και στην ΕΣΗΕΑ ;
    Ο Αλέκος Μάρκελλος υπό την ιδιότητα του “συνηγόρου” της ενημερώθηκε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εξουσιοδοτήθηκε από την ίδια να γνωστοποιήσει το γεγονός μέσω διαδικτυακής ανάρτησης ;

    1. Χαχαχα δωσε πονο λεμε.μια του μπατσου δυο του τουρκου. θελω να διαβασω αντιστοιχο πυξ λαξ και στη πολιτικη επικαιροτητα της αγελης

  15. Αναμφιβολα ενα απο τα μεγαλυτερα σκουπιδια της ελληνικης τηλεορασης…

  16. Γνωστός μινάρας πατρινός. Απο τους χειρότερους στο ειδος του. Εκοβε και εραβε στην ερτ επι κωστάκη καραμανλή. Μεγα σκανδαλο τότε τα περιβόητα μηνυματα sms προς νεαρες και ομορφες δημοσιογράφους για να τις κάνει παρουσιάστριες “Αν θελεις δελτιάκι πρεπει να δώσεις μουνάκι”. Ο τύπος έχει δυνατό πολιτικό δόντι. Κανονικά ουτε για να καθαρίζει τσαμια σε φαναρια δεν κάνει. Και είναι παρουσιαστής και πουλάει και μαγκια ο θρασύδειλος. Τακηηηηηηη θυμάσαι που σε έσπασε στο ξύλο ο αλβανος στην πάτρα και ξεσήκωσες ολο τον κόσμο να τον απελάσεις. Κοτούλαααααα

  17. Ο τύπος εχει Απολυτήριο Δημοτικού και κάνει τον δημοσιογράφο λόγο κονέ με τη ΝΔ….Μόνο το Μακελειό και τα Facebook & Twitter γράφουν…Ομερτά απο τους ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!!

  18. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ – ΑΝΩΜΑΛΟΙ – ΒΙΑΣΤΕΣ – ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ??? ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ???

    ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ???

  19. αυτός ο ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ σκατζόχειρας με ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ μόνο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ναι μόνο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
    ηταν διευθυντής ειδήσεων στην ΕΡΤ λόγω μέσου φυσικά κ πολιτικού γλυψίματος …
    τον ειχε ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ στο DOCUMENTO o μπαξεβάνης …
    στεφανε χίο επειδή εχεις ΜΕΖΕΑ ,ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΟΝ τον κ εσύ στο ΜΑΚΕΛΙΟ

  20. Δεν είναι αθώος. Στη φυλακή τώρα και να καταδικαστούν και οι εγκληματικές οργανώσεις τα κανάλια που τον εξέθρεψαν.

  21. ο σκαντζόχοιρος το ποσο τον αντιπαθώ αυτον δε λεγετε φιλε

  22. 🤔Τι ήθελε να πάρει και αυτός που έπαιρναν και ολοι οι άλλοι;
    Σε φαστφουνταδικο μπήκε;;;;
    🧐Αν το έδινε σε όλους τους άλλους γιατί δεν το έδωσε και σε αυτόν;;;;
    Δεν είναι δίκαια πράγματα αυτά ,ααααα….όλα κι’ολα.

  23. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ???????????
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ…..
    ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ , ΜΕ ΤΟ ΧΟΥΙ ΤΟΥ…..

    ………………….

  24. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ???????????
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ…..
    ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ , ΜΕ ΤΟ ΧΟΥΙ ΤΟΥ…..

  25. γλύφτης της ΝΔ και το κακό είναι ότι το παίζει αντικειμενικός…
    τίποτε δεν θα γίνει…γαργάρα θα το κάνουμε
    υπάρχει η καταγγελία στο μακελειό και στο in.gr
    όλοι οι υπόλοιποι γαργάρα…η ζούγκλα πρωτη σελίδα τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί
    δήθεν απείλησε μηνύσεις για τον Χατζή το αμίλητο νερό

  26. Η φατσα δεν ειναι τιποτα. Ο τροπος που μιλαει και οι εκφρασεις του δεν μου εμπνεουν ανθρωπο της τιμιας και καθαρης δημοσιογραφιας πχ σαν τον Χιο. Μαλλον για ανθρωπο του πεζοδρομιου.

  27. @ Klaus
    Συγχώρησέ τον, γιατί δεν είχε ενημερωθεί ότι έχει αναρτηθεί καταγγελία εις βάρος του. Εξ άλλου, μπορεί να περιμένει να συγκεντρωθεί και άλλο αναλόγου περιεχομένου υλικό, για να προβεί σε σχετική δήλωση. Τα περί φυλακής κλπ. δεν αποτελούν πρόβλημα, καθώς, ως Πατρινός, γειτνιάζει με το σωφρονιστικό κατάστημα του Αγίου Στεφάνου, ούτως ειπείν δεν τίθεται θέμα μετακίνησης εκτός περιφερειακής ενότητας, λόγῳ κορωνοϊού.

  28. Ρε τον κολοβλαχο…..απο την φάτσα φαίνεται τι λεχρα είναι….. Ρε τι πληρώναμε και πληρώνουμε στην Ερτ…. Να βγει επώνυμα να τα πει η καταγγελουσα… Όποιος κάνει μοκο η δυσωδία θα συνεχίζετε…

  29. γιατί δεν είναι ήδη στην φυλακή και το παίζει παρουσιαστής ;

Comments are closed.